KERESÉS search-close

"Fürge Anett" szerzővel ellátott tartalmak

Fürge Anett

Fürge Anett által létrehozott tartalmak (72):

Az állatmentés csodákkal van tele

Talán emlékeznek Önök is a felvételre, ami az olaszországi földrengés után kilenc nappal bejárt a sajtót. Kilenc nap után a romok alól épen, egészségesen hoztak ki egy kutyust, az egyébként emberek után kutatók. A megható videó arról árulkodik, hogy egy állat megmentése is ugyanolyan fontos és felszabadító érzés a mentők számára.

Börtönből a színpadra


szerző:
2016.08.19. 19:20
Börtönből a színpadra

Nemcsak a Wiskis, hanem riportunk egyik szereplője, Zsolt életéből is filmet lehetne forgatni. A férfi tíz évet kapott bankrablásért, azt mondja szerelme gyógykezelésére akarta összeszedni a pénzt, és egyszerűen nem látott más utat.

Hogyan kerül a hekk a Balaton partjára?

Lehet másfél méter és tizennégy kiló is, állítólag szörnyen ronda a feje, mi magyarok mégis imádjuk! De, ki tudja, honnan származik a balatoni hekk? Évente fejenként négy és fél kilót eszünk belőle, de alig van olyan magyar, aki látott volna élő állapotában, még úszkáló hekket.  

István óriási akarattal küzd a rák ellen

Nehéz olyan valakit bemutatni, aki az életéért küzd. Pecsét István egy 29 éves dunaújvárosi fiatalember, aki gyerekkora óta mindent megtesz a gyógyulásért. Crohn-betegként májtranszplantáción esett át, ahol kiderült, hogy súlyos epeúti daganata van. Most a dél-kínai Fuda Center kórházban gyógyul első magyar betegként újfajta daganatterápiákkal.

Visszatért a színpadra Deák Bill Gyula

Egy érte rajongó orvos is vigyázott rá, szívinfarktusa után Deák Bill Gyula talán ezért is volt képes új életet kezdeni. Harminc kilót fogyott, a cigivel is leszámolt. Azt mondja, a zene mindig is gyógyítóan hatott rá, de a felépülésben az biztosan nem segítette, hogy feleségéért kellett aggódnia. Mi azt láttuk, hogy Bill bombaformában áll a színpadon, és vecsési közönsége imádta.

Így bírja a koncertturnét a Korda házaspár a kánikulában

 Balázs Kláriról és Korda Györgyről szinte már mindent megmutattunk. Ennek ellenére ezúttal olyan pillanatokat is rögzítettünk, amilyeneket eddig még nem. Íme, a 40 fokos hőség, két koncert, az izzadt homlokra halmozott csókok és az örök elegancia mementója.

Magyar lány lett Eurázsia legszebbje

Minden nő egyszer biztosan szeretett volna királylány lenni. Egy 17 éves magyar lánynak egycsapásra teljesült az álma, hiszen Mihályfi Liza néhány napja Törökországban 39 ország legszebb hölgyét utasította maga mögé a Miss Eurázsián. 

Stadler és a gólkirály


szerző:
2016.06.06. 19:15
Stadler és a gólkirály

Huszonkétezres stadionjával jóval megelőzte korát, az egykor milliárdos Stadler József konzervekért és élelmiszerért vásárolt játékosokat és sikercsapatot épített a kilencvenes években. A Fókusz végigkövette a vállalkozó börtönéveit, és most is ott voltunk, amikor egy súlyos betegség után előttünk találkozott egykori sztár játékosával.

Bátor Tábor: Élményterápiával a beteg gyerekekért

A Bátor Táborba daganatos, cukorbeteg és más krónikus betegségekkel küzdő gyerekek és szüleik kerülhetnek. Ezek a családok nem ritkán egy, vagy akár több évnyi kórházi kezelés, elszigeteltség, sok fájdalom, meg félelem után jutnak el a hatvani táborba.

Damu Roland visszafordult a pokol tornácáról

A színész szerint kislánya, Maja Isten ajándéka, aki miatt tényleg új életet kell kezdenie. Azt mondja, megtért. Hogy feleségével elválnak-e, hogyan képzeli-tervezi a kislány nevelését a Fókuszban elmesélte.

József munkáért koldult, most egy jobb életet kapott

Nemrég láthatták az utcán forgatott riportunkat, melynek főszereplője József volt. A férfi, aki munkáért koldult, hogy vissza tudjon kapaszkodni a normális életbe. Hogy aztán magához vehesse pici gyerekét. Hogy a szegénység és kilátástalanság miatt ne nevelőszülők neveljék fel a kislányt. József, akinek egyébként több szakmája is van elhunyt szülei devizahitele miatt veszítette el mindenét. Most megmutatjuk mi történt vele riportunk után.

Csodák márpedig vannak: Áron a túlélő

Akik hajlamosak kijelenteni, hogy csodák márpedig nincsenek, na, nekik mutatjuk most be az egy éves Áron és szülei történetét. A kisfiú harmincöt dekával született, kisebb volt, mint egy fél kilós kenyér! Még bőre sem volt. De élni akart. Az orvosok szerint az a legnagyobb csoda, hogy már csak két hónappal van elmaradva teljesen egészséges kortársaitól.

Minden idők leghosszabb ideig uralkodó asszonya

Csütörtökön ünnepli 90. születésnapját II. Erzsébet. A Vouge magazin készített róla sorozatot a nagy nap alakalmából, amelyeken lányával, fiával, unokáival és dédunokáival látható. A britek királynője már majd 66 éve uralkodik az angol trónon, ezzel ő minden idők leghosszabb ideig uralkodó asszonya. És képzeljék, van még egy csúcs, amit II. Erzsébet tart. Élete során eddig már több mint ötezer különböző kalapot viselt. Isten éltesse még sokáig!

Bono humoristákat vetne be az Iszlám Állam ellen

Humoristákat vetne be titkos biológiai fegyverként az Iszlám Állam terrorszervezet ellen Bono. A U2 frontembere jordániai, török és kenyai menekülttáborokban járt, és ezek után az amerikai szenátustól még több humanitárius segélyt kért. A menekültválság miatt szerinte Európa egysége is veszélybe került, beszédében Magyarországot is megemlítette.

Damu Roland:

Damu Roland megmutatta első felvételét koraszülött kislányáról. A büszke apa azt mondja, le kell zárniuk a zűrös múltat, a kicsi Majáért érdemes új életet kezdeni. Az elmúlt hetekben a babát váró családról felkavaró hírek láttak napvilágot, több szó volt alkoholról, erőszakról, a szülők problémáiról, mint a születendő babáról. Talán ez most már tényleg másként lesz.

Megszületett Damu Rolandék kislánya!

 Szombat este megszületett Damu Rolandék kislánya, Maja. Az elmúlt hetek szörnyű botrányait, melyek az asszony súlyos, terhesség alatti alkoholizmusáról szóltak, most úgy tűnik, felülírta a kisbaba születése.

Csodajárgány: Forma 1-es versenyautó fából

Tiszaörsön már nem, hogy nem lepődnek meg, hanem valósággal várják az újabb és újabb fából készült járgányokat. Ott él ugyanis Puskás István, aki a legfásultabb járműgyáros.

József mindenét elvesztette, már csak a hite maradt

Minden ember egy aprócska sziget. József is. Ismeretlen az újonnan érkezőnek, de akik már ismerik, tudják, hogy 52 éves, pilóta hadnagyként szerelt le a seregből, elhunyt szülei devizahitele miatt mindenét elvesztette. Kertész és gyógymasszőr a szakmája. De elvégez szobafestő, burkoló munkát is, bármit. Mert ma sem evett még semmit.

Botrány Damuéknál: alkoholfüggőség, rendőrségi ügyek, pszichiátriai kezelés

Ha egy nő a várandóssága alatt rendszeresen iszik alkoholt, a gyereke nagy valószínűséggel súlyos idegrendszeri problémákkal születik majd. Damu Roland szerint ez vár az ő lányára is, mivel felesége végig issza ezt az időszakot. A színész leülte a büntetését, de idekint egy egészen másik probléma várt rá.

Ágyhoz kötve mégis szerelmesen

Hogy létezik első látásra szerelem két fiatal között, arra már számtalan példát láttunk. De arra már kevesebbet, ahol egyikük betegágya rabságából hódítja meg a másikat. Petinek nagyjából 18 évet jósoltak az orvosok és hogy nyugodjon bele sorsába. Ehhez képest Peti ma már huszonhat éves, életvidám fiú és szerelmes a menyasszonyába, aki némi internetes társkeresés után egyszer már feleségül is hozzáment.

Zámbó Jimmy, a halhatatlan!


szerző:
2016.02.23. 19:00
Zámbó Jimmy, a halhatatlan!

15 évvel ezelőtt halt meg Zámbó Jimmy, a róla elnevezett gála is épp ennyi idős. Van, ami ennyi idő alatt sem változott: a rajongók létszáma, a Zámbó testvérek humorérzéke, és a közönség rohama a dobostortáért.

Stadler József megint a nulláról kezdi

Eddig összesen hét évet ült börtönben, túlélt egy súlyos betegséget, és még mindig egy 420 milliós per nyomja a vállát. Stadler József mégis újrakezdi építeni birodalmát. Egyelőre kölcsönlakásban él, de tele van tervekkel, szerinte sokan már most üzletelnének vele, és 65 évesen is tud még meglepetést okozni.

Patkányok és csótányok a főbérlők

Hiába dolgoznak, nincs annyi pénzük, hogy az áram és fűtés nélküli lakásból albérletbe költözhessenek. Nincs kiút az életveszélyes helyzetből?
 

15 éve halt meg Zámbó Jimmy

Már tizenöt éve, hogy a kilencvenes évek legellentmondásosabb popsztárja Zámbó Jimmy meghalt. Ő volt az első igazi celeb Magyarországon, akinek temetését akkor milliók követték a tévében.

Sose mondjunk le a szerelemről!

Attila életét egy közlekedési baleset írta át, ma mégis gyönyörű feleség, és egy azóta született ikerpár, Fahéj és Lolita aranyozzák be mindennapjait. Vivien és Zsolt is beletörődhettek volna korlátaikba, de pontosan tudják, hogy a boldogság nekik is ugyanúgy jár.

A legelvetemültebb Star Wars kütyük nyomában

Használd az Erőt! Ez áll a WC deszkán. Ki az apád? felirat egy bögrén és Állj a sötét oldalra, nekünk van sütink, hirdeti a turmixgép. Sózzunk rohamosztagossal, süssünk ki egy toastot Darth Vader fejében vagy világítsunk a sötét oldalon. Pihent agyú találmányok a világ Star Wars rajongói gyűjteményéből.

Damu Roland tiszta vizet önt a pohárba

Damu Roland eddig háttérbe húzódó felesége, Edina most négy hónapos terhesen bulvárlapok címlapjain, internetes oldalakon szerepel, szenvedélybetegségének minden részletével.

Lúzer bűnözők lepik el az internetet

Egyre több a közösségi oldalakon a pénzkötegekkel, kilónyi droggal és fegyverrel pózolgató bűnöző, a rendőrség nagy örömére. Láthatunk szelfiző svéd bűnöző hölgyeket rablás előtt, de akad olyan is, aki marihuana ültetvényével a háttérben feszít.

Ki segít az elhagyott gyerekeknek?

Egy ország figyelte értetlenül, hogy miért nem jelentkeznek szülei a kisfiúért, akit Miskolc belvárosában találtak. A két és fél éves fiúcska nem tudott beszélni és nem volt szobatiszta. Úgy tűnt, enni is rendszertelenül kapott. Mi lesz vele? És mi lesz a többi, húszezernél is több gyerekkel, akiket kiemelnek a családjukból, mert szüleik betegség, vagy hanyagság miatt nem gondoskodnak róluk? Ki segít az elhagyott gyerekeknek?

Lássuk kik, és mennyire rajonganak a Star Wars-ért!

Az első Star Wars film, a Csillagok háborúja óta 38 év telt el. A digitális trükkök nélküli makettvilág  meghódította az űrmesére éhes családokat. Volt benne hercegnő, megmentő, és gonosz, és persze jó barátok a harcban. Úgy fest, ennél több nem kell az örökkévalósághoz!

Különleges ügyek, döglött akták, ahol végre az igazság győzedelmeskedett

Mit élhet át az az ember, aki éveket ül börtönben egy gyilkosság miatt, amit nem követett el? Vagy azok a hozzátartozók, akik 15-20 évet várnak arra, hogy az igazi elkövetőt megtalálják? Érdekes, sok bűnös az igazságszolgáltatás elől el tud bújni, de saját lelkiismerete elől soha életében.

Reflektorfényben: Bono egy magyar lányt kért fel lassúzni a koncertjén

Kinga két éve U2 rajongó, mindössze 19 éves. A Kertészeti Egyetemen tanuló lány valószínűleg most 100 angol kertért sem cserélné el stockholmi  színpadi élményeit.

Ha Johnny doki rendel, ünnep van a faluban!

Miskolctól úgy körülbelül ötven kilométerre néhány kistelepülésen akkor van ünnepnap, amikor Johnny doki rendel. Hetente kétszer, még az is az orvosi vizsgálónál üti el az időt, akinek semmi baja sincs.

Egy ember, aki a káoszban is derűt hoz a menekülteknek

Egy mázsás, két méter magas férfi, aki úgy szól a mindenüket elvesztett, otthonukat kereső és álmaikba kapaszkodó családokhoz, ahogyan senki más. Baba hol finoman megfenyíti, hol megöleli őket, és szinte családtagként tekint rájuk.

Futballdrukkerek szedték szét a várost

Csatatérré változtatták Budapest belvárosát azok futballdrukkerek, akik a magyar-román meccs miatt gyűltek össze már csütörtök éjszaka. A menekültválság kellős közepén még egy balhéra éhes magyar társaság is szétszedi a várost. A lövések hallatán gyakorlatilag mindenki kimenekült a szórakozóhelyekről, aki tudott, közben videót is készített az éjszakai ámokfutásról.

Nem engedik továbbutazni a menekülteket a Keletiből

Több száz menekült összezsúfolva, szemben velük a készenléti rendőrség, kedd reggel így nézett ki a Keleti pályaudvar. A kora reggeli órákban bizonytalan időre a rendőrség lezárta a vonatforgalmat.

Stadler-ügy: exkluzív börtöninterjú az egykori milliárdossal

A „búsuló juhász”, ahogyan a nagyfai börtönben nevezik, egyetlen vágya, hogy egyen kedvenc halászléjéből. Mert az azt jelentené, hogy szabadul és a betegsége is a múlté.

Megrázó fordulat: saját anyja gyújtotta rájuk a lakást

Nincs még három hete, hogy a nyíregyházi lakástűz képeit láthatták a Fókuszban. Akkor elmondtuk, hogy egy asszony úgy mentette meg egy 7 éves kisfiú életét, hogy kiugrott vele az ablakon. A nő meghalt, és először hősként emlegették. Most megszólal a lánya, aki súlyos dolgot állít: szerinte édesanyja volt az, aki a tüzet szándékosan okozta.

Megtaláltuk az ország leglepusztultabb vasútállomásait

Rákosrendező, reggel 8 óra. Az utasok jönnek-mennek, a vakolat közben meg csak pereg. A rozsda és a tetőt uraló galambok csak egy pillanatra vonják el az autósok szemét, amíg a piros fény villog. Robosztusan, de saját külsejét szégyellve áll az egykor szép, most kis jóindulattal csak csúnya vasútállomás.

Kilencedik alkalommal gyűltek össze a Bud Spencer rajongók

Bud Spencert mindenki szereti. Egy bumfordi mackó, aki megvédi a gyengéket, de soha nem folyik vér, amikor ezt teszi. Bármilyen kaját bármilyen másikkal összeönt és jóízűen megeszi. Vicces, karakteres és amit mi is csak akkor tudtunk meg, amikor személyesen találkoztunk vele Rómában, hogy rendkívül filozofikus. Fürge Anett riportja.

A hírhedt éneklő ház örökre elcsendesült

Egészen furcsa és megmagyarázhatatlan dolog történt Párkányban, a Kossuth utcában. 14 év után egyszer csak csend lett. Senki nem érti mi történhetett. Eddig minden áldott nap reggel hattól este tízig dübörgött a zene az egyik házból, tönkretéve a szomszédok, az utcában élők idegrendszerét. Fürge Anett riportja.

KIMARAD: A város, ahol ne lakj, ha szereted bömböltetni az operát

Két évvel ezelőtt készített riportunkban Párkány lakói még arról panaszkodtak, hogy a zenélő házból áradó recsegő ária miatt már aludni sem tudnak. A tulajdonosa nagyon ritkán merészkedik emberek közé, állítólag vásárolni is éjszaka jár ki Magyarországra. Internetes blogjában igen kemény szavakkal illet minden érintettet, végigolvasva úgy tűnik, kevés barátja lakik arrefelé. Fürge Anett riportja.

Gyerekek, akik több ezer kilométert gyalogolnak a szebb jövőért

A kis Vahab új sapkájában új biciklijét próbálgatja. Mellette nővére, Nastassar tele pocakkal üldögél. Hosszú út áll mögöttük, Afganisztánból Ausztriába tartanak. Sajnos édesanyjuk nem viselte olyan jól a megpróbáltatásokat, mint a két pici. Fürge Anett riportja.

Az életével játszik, aki biztosítási csalást követ el

Akár egy bizarr extrém sportban, úgy ugrálnak a biztosítási csalók világszerte az autók elé és esnek el szándékosan üzletekben. Jól begyakorolt mozdulatokkal szenvednek úgymond balesetet, a fájdalmas potyapénz reményében. Fürge Anett és Hujder Zoltán riportja.

Exkluzív riport a tervezett vasfüggöny túloldaláról

Az elmúlt két hétben már sokszor esett szó arról, hogy hogyan kerülnek hozzánk, és hová tartanak a Szerbia felől érkező menekültek. Aztán pedig arról, hogy kerítés épül a szerb- magyar határ teljes hosszában. Most arra a szinte teljesen magyarlakta vajdasági településre látogattunk el, ahol a koszovói albánok, irakiak, irániak, szíriaiak jelenléte már megszokott. Irány tehát a tervezett vasfüggöny másik oldala, exkluzív riportunk következik Magyarkanizsáról. Fürge Anett riportja.

Kordáékat szétszedik a rajongók

Fél éve még életmentő műtétje volt, ma már újra állja a rajongók rohamát. Korda Gyuri bácsi hetvenhat évesen még a tűző napon is végigugrálta a koncertjét, és senkit nem hagyott autogram nélkül. De hogy csinálja? Fürge Anett riportja.

Az ezermester, akiért mindenki rajong Tiszaörsön

Kétség nem fér hozzá, Puskás István a tiszaörsi Geppetto. Minden, amihez hozzáér, fává változik. Függönykarikákkal kezdte és egészen a fatraktorig tökéletesítette nem mindennapi hobbiját. Fürge Anett riportja.

Damu Roland exkluzív vallomása

Damu Roland önvallomást tett. Úgy döntött, hogy a bulvárcímlapok találgatásai helyett elmondja Damu Roland igaz történetét. Kezdve a rideg családi fészektől. Roland 14 évesen elhagyta családját. Az utcán kereste kenyerét, mint rikkancs, redőny üzletkötő, könyvárus. Már 12 évesen eldöntötte, hogy színész lesz. Fürge Anett riportja.

Tóásó Előd nem akar hátranézni, csak előre

Hat év után találkozott riporterünk először Tóásó Előddel, a Kelenföldi pályaudvaron. 2009. április 16-án tele voltak a híradások azzal, hogy magyarokat gyilkoltak meg Bolíviában, akiket Evo Morales elnök elleni merénylettel vádoltak. A 28 éves zenészt, Magyarosi Árpádot és a 49 éves író-költő-publicistát, Eduardo Rózsa-Florest kivégezték a szállodában miközben aludtak, az ír Michael Dwyert később, térden állva, bekötött szemmel lőtték agyon. Tóásó Elődöt pedig a horvát Mario Tadiccal együtt elfogták. Fürge Anett riportja.

100 évnyi fegyházbüntetést kaptak az eperföldi gyilkosok

Több, mint 100 évnyi fegyház- és börtönbüntetést kapott az a kilenc vádlott, akik a csepeli hajléktalan gyilkosságokban vettek részt. Az eperföldi gyilkosok néven elhíresült társaságnak hosszú volt a bűnlajstroma az emberöléstől a kábítószer kereskedelemig számos bűncselekményt írtak a számlájukra. Felkavaró riport következik.

Hat év után újra itthon! Tóásó Előd nővérével érkezett Magyarországra

Hat éve várt pillanat, az ártatlanul bebörtönzött Tóásó Előd az őt ért fájdalmak és megpróbáltatások után újra magyar földre lépett nővére, Edit kíséretében. Édesapját, Jenő bácsit ölelte először magához, majd mosolyogva üdvözölte az ismerős arcokat, többek között bennünket is, mert az elmúlt hat évben folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Fürge Anett riportja.

Tömegek búcsúztatták a kaposvári lányt

Szinkronúszó társai könnyekkel küszködve mondtak búcsút Fruzsinának. A 20 éves szinkronúszót hidegvérrel gyilkolták meg, 22 ezer forintért. A fiatal lány értelmetlen halála mindenkit mélyen érintett a városban.

Damu Roland első interjúja a szabadulás után

Damu beszélt a legpokolibb börtönnapokról, arról, hogyan tartották egymásban a lelket szerelmével, és hogy szerinte ki áll a szigorú büntetés hátterében. A beszélgetés végén Fürge Anett riporterünket is meglepte azzal, hogy újra megkérte felesége kezét.

Ripityára verték Csepit


szerző:
2015.03.30. 18:00
Ripityára verték Csepit

A bal sarokban a 48 éves Petrányi Zoltán, a jobb sarokban az amerikai K.O. király, a 43 éves Shannon Briggs. Az esélyek szemmel láthatóan Briggs oldalán csoportosultak. Mindjárt láthatják az év legrövidebb nehézsúlyú bokszmeccsét, egyenesen Panamából. Fürge Anett riportja.

Nyolc négyzetméteren tesznek csodát nap mint nap

Dr. Kun Renáta egy éve dolgozik a sürgősségi gyermekambulancián. Kedves mosolya hamar meggyőzi a gyerekeket és a szülőket, hogy jó kezekben vannak. Ezen a 8 és fél négyzetméteren, ahová két szülő vagy egy babakocsi már nehezen fér be, naponta akár 50, legtöbbször lázas, asztmás, tüdőgyulladásos vagy cukorbeteg gyerkőc fordul meg. Fürge Anett riportja.

6 év után szabadulhat Tóásó Előd!

2121 nap szenvedés, bizonytalanság és raboskodás után végre kimondta a bolív bíróság, Tóásó Előd nem terrorista. A bírói ítéletet követően Előd azonnal felhívta nővérét. Fürge Anett riportja.

Rush kétszer is újjászületett

Valószínűleg mentő, vagy rendőrkutya lehetett, de a kétszer is újjászületett németjuhász történetét csak onnan ismerjük, amikor egy aknából szedték ki, ahol napokon át étlen szomjan csaholt segítséget remélve. Rush az első magyarországi németjuhász, aki műlábat kapott. Előttünk találkozott azzal a férfival aki annak idején először mentette meg az életét.

Ezek a macskák nem egérfogásra születtek

Luxus lustálkodók minden mennyiségben, Garfield arcú kedvencek pihenik ki a verseny fáradalmait. Összegömbölyödve, félálomban, fittyet hányva a fotózókra. Ha egy egér átfutna, bajusz sem rezzenne. A gazdik végzik a nehéz fizikai munkát, a cicák pedig pózolnak, ha kedvük szottyan. Így nézett ki az idei év legkülönlegesebb macskakiállítása, melyen riporterünk, Fürge Anett is jelen volt.

Jimmy volt, van és lesz!


szerző:
2015.02.03. 18:00
Jimmy volt, van és lesz!

14. Jimmy gálára sikk kiöltözni. Kívül a külcsín szerény, belül a belbecs sokkal puccosabb. Menő az állatminta az ocelottól a gepárdig, de a színek és a formák is nagy szerepet játszanak. És persze csipke és harisnya minden mennyiségben. A közönség selfie-zik, a szerencsés rajongók pedig fotózkodnak kedvencükkel. Fürge Anett riportja.

Szegénység és éhezés Magyarországon

Krumplis tészta, paprikás krumpli, lencse, sóba-vízbe krumpli, zsíros kenyér. Először a gyerekek esznek, a szülők csak akkor, ha marad. Megtanultak már korgó gyomorral lefeküdni és munkába indulni. Mátraverebélyen, Bátonyterenyén nem egy, nem kettő család él így. A nincstelenség, az éhezés lassan felőrli a felnőttek lelkét, mentálisan törnek össze, nem csoda, ha a legapróbb szikra is robban. Magyarországon a gyerekek egyharmada nélkülöz. Fürge Anett ellátogatott oda, ahol már egy falat kenyérnek is örülnek.

Muti mit eszel kórházi kiadás

Egy valami biztos, kórházi kosztra nem vágyik senki. Pláne akkor, ha a reggeli, ebéd, vacsora a közelében sincs a gusztusosnak, de még csak nem is tápláló. Betegek és hozzátartozók panaszai és képei özönlötték el azt a blogot, ami terítékre tette a kórházi ételeket, ezzel felbosszantva egy-két kórházat is.

Kordáék a hírek szerelmesei lettek

Vasárnap már a 76. születésnapját ünnepli, és Korda György még ilyen iszonyú tapasztaltan is, vagy éppen ezért, kész arra, hogy számára teljesen szokatlan szerepet is kipróbáljon. Megmutatjuk hogyan végezte el az ő egyetlen Klárikájával a híradós gyorstalpalót.

Az elkeseredés árnyékában is kisüthet a nap

Az Ökumenikus Segélyszervezet egy Kastélyosdombó nevű szép kis településen új programot indított el rászoruló családok részére. A két évvel ezelőtti Fókusz Plusz hatására Önök 33 millió forinttal járultak hozzá, hogy Novákéknak és a hasonló sorsú családoknak otthonuk lehessen.

Megrendítő vallomás: Hét évet ült jogtalanul

Egy ötgyerekes családapa, aki a szeretteit védte. Egy férfi, akit mindenütt ellenség vesz körül. Egy megtört ember, aki már soha nem szabadul az emlékektől.
 

Nem beszélni külföldiül

Miközben a magyarok 60 százaléka egyáltalán nem tud megszólalni semmilyen idegen nyelven, -és ezzel az adattal a legrosszabbak vagyunk Európában,- és miközben kitört minden idők legnagyobb nyelvvizsga- hamisítási botránya, lehet, hogy még azokat a külföldi nyelvtanárokat is sikerül kiűzni az országból, akik bár jól végzik munkájukat, mostantól nem tarthatnak órákat.
 

Hová tűnik az elcsalt áru? A NAV-nál jártunk

 Harmincnyolcezer négyzetméternyi hamis és „áfacsalt” termék, bőröndnyi nyugtató és vágyfokozó tabletta, porosodó száz milliós luxusautó és só-ízű mosópor.  Tárlatvezetés Csepelen, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal lefoglalt áruk raktárában. 
 

Szegénysorból is meg lehet váltani a világot!

Zenélnek, rappelnek, verseket írnak, filmet forgatnak, közben pedig kiválóan tanulnak, és diplomát szereznek. Bár az élet nehezített terepen indította útnak őket, a most következő tehetségek ott fognak kikötni, ahol bármelyikünk.

Egy szívszorító történet, ami happy enddel zárult

Múlt pénteken mutattuk be Gábor és Saxon történetét. Azóta a bácsinak és kutyájának csodálatos fordulatot vett az élete. Gábor és Saxon 3 hete az utcára került, kilátástalan helyzetüket egy fiatal ügyvédnő próbálta megoldani.
 

Amikor az ember a kutya legjobb barátja

Hogyan kerül az utcára egy ember, aki egész életében dolgozott? Gábor például kertész volt. Vidéken élt, elégedetten a sorsával az utolsó tíz évben boldogan a kutyájával, Szaxonnal.

A 85. születésnapját ünneplő legendánál jártunk

A Puffin lekvár adott nekünk is erőt és mindent lebíró akaratot, hogy ne remegő térdekkel lépjünk be Bud Spencer római otthonába. Egy ilyen legendát látni olyan érzés, mint újra gyereknek lenni.

Újra Jimmyre emlékeztek a rajongók

13 és fél éve már, hogy elment a király, az oktávok királya, de szelleme még mindig képes megtölteni a művházak széksorait. Csepelre pedig különösen nem lehet panasz: nemcsak, hogy minden évben megünnepli egykori gyermekét, de most még díszpolgárrá is avatta a leghíresebb Zámbót.

15 év fegyház a hummeres gázolónak

Csütörtök délelőtt megszületett az elsőfokú ítélet a hummeres gázolóként elhíresült Thomas Robert Bindberger, osztrák autószerelő ügyében. 15 év fegyházat kapott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való