KERESÉS search-close

"György Petra" szerzővel ellátott tartalmak

György Petra

György Petra által létrehozott tartalmak (52):

György Petra társszerzői:
Búcsú: az elmúlt 3 év legemlékezetesebb pillanatai

A mostanival együtt 737 napon meséltük el Önöknek a sztárvilág eseményeit. Ott voltunk minden fontos pillanatnál: együtt sírtunk VV Fanni anyukájával, de együtt örültünk az X-Faktor győztesekkel is. Olyan világsztárok adtak nekünk interjút, mint Will Smith, Rita Ora, vagy épp Ricky Martin. Kameráinkkal bejártuk Európa nagyvárosait, de Ázsiába és Afrikába is eljutottunk. Búcsúzzunk együtt a Story Extrától az elmúlt 3 év legnagyobb pillanataival!

Így küzdi le Nyári Dia a plusz kilókat!

Nyári Diának Zétény születése óta az anyaság a mindene, de azért időt is szakít arra, hogy formába lendüljön. Egy speciális edzésre kísértük el, ahol többek között azt is elárulta, hogyan küzd a szétnyílt hasizom jelenségével, amely minden második nőt érint szülés után.

Neve mára összeforrt a humorral és a szórakoztatással, az igazi Gálvölgyi János

Nem sok ember van, aki úgy ismeri Gálvölgyi Jánost, mint ők. Igaz, mindannyian az élet más-más területein találkoztak vele, ugyanolyannak látják. Egy kissé zárkózott, néha gátlásos komikus-színésznek, aki zavarba jön, ha leszólítják az utcán. Aki a színpadon kitárulkozik, de a magánéletben kicsit zord és visszahúzódó.
Pályatársai még többet mesélnek róla, ebben a videóban.

Először engedett be stábot otthonába Wossala Rozina!

A Story Extra csapatát nem csak körbe vezette a lakásban, de legféltettebb kincseit is megmutatta nekünk.

Michl Juli is szerepel Ember Márk első videoklipjében

Ember Márk első videoklipjének forgatásán jártunk. Márk még maratont is futott a mínuszokban!

Sztárpárok, akikre tényleg csak irigykedni lehet!

Nem csak szépen mutatnak együtt, de tiszta szívből szeretik is egymást és kitartanak a másik mellett jóban-rosszban. Ők azok, akiknek kapcsolataikról alig hallani, hiszen igyekeznek szerelmüket nem a nyilvánosság előtt élni. Peller Anna, Lukács Miklós és Epres Panni osztják meg most önökkel, hogy mi lehet a hosszan tartó, harmonikus kapcsolatuk titka.

 Ezt üzente Epres Panni a következő Miss Balaton jelentkezőinek

Az év egyik legexkluzívabb buliján járt a Story Extra stábja, ahol a Miss Balaton szépségverseny döntős versenyzői, mentorai és győztesei búcsúztatták az őszt. Epres Panni pedig jó tanáccsal látta el a jövőbeli versenyzőket!

A gyereknevelés árnyoldalaira hívja fel a figyelmet az Apád füle

Bizony a gyereknevelés vannak árnyoldalai, de abban mindenki egyetért, hogy szülőnek lenni a legcsodálatosabb dolog a világon. Erre hívja fel a figyelmet az Orfeum legújabb vacsoraszínházi darabja, az Apád füle. Négy jó barát nyújt betekintést az apaság rejtelmeibe, akik kissé rendhagyó módon mesélik el saját történetüket.

Vadonatúj műsorsávval és nagyszabású produkciókkal újít a Spektrum Home!

Három új beszélgetős műsor is indul a Spektrum Home-on, amelyek felhőtlen szórakozást ígérnek a nézőknek: a Tesztbeszédben Dombóvári István önismereti kérdésekkel bombázza sztárvendégeit, a Nőkomment-ben Dobó Kata, Kovács Patrícia és Hadas Kriszta vendégeikkel minden héten összeülnek, hogy kibeszéljék azokat a témákat, amelyek foglalkoztathatják az embereket; a Helló, tesó! pedig egy dokuportré sorozat lesz, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és András várja a testvéreket.

Sztárséfek is összecsapnak a Konyhafőnök VIP-ben!

Az idei év a séfek csatája lesz, ugyanis először érkezik két Michelin-csillagos séf Fördős Zé mellé a Konyhafőnök VIP zsűrijébe. Az új felállás számos számtalan izgalmat ígér, hiszen a versenyzőkön túl Rácz Jenő és Sárközi Ákos is megmérkőzik egymással.

Ott voltunk a Bohém rapszódia premierjén

A Freddie Mercury és a Queen életét feldolgozó film már az előzetesek alapján is hatalmasat robbant, így nem csoda, hogy az év egyik legjobban várt mozija lett. Ott voltunk a premieren és a zene néhány sztárunkat is megihlette a vörös szőnyegen.

Falkavezér vagy aggódó anyuka, avagy hogyan kezeljük (jól) kutyáinkat?

Igaz a mondás, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de mi van olyankor, amikor már-már családtagként, egyfajta gyerekpótlékként tekintünk ebeinkre? Míg Kustánci Lia 4 gyerekes anyaszerepben tündököl, addig Tornóczki Anita inkább a szigorú falkavezér szerepét tölti be és azt is megosztja velünk, hogy boldogul 6 kutyával nap, mint nap.

Ősszel is trendi!


szerző:
2018.10.19. 16:20
Ősszel is trendi!

Bevált darabok és meglepő újdonságok jellemezik az idei őszi divatot - Kovács Dórinak és Polyák Ritának stylistunk segített eligazodni.

Dolhai Attila Koppánnyá lett

Dolhai Attila szinte mindig hősszerelmest alakít a színpadon, az István, a királyban viszont Koppány szerepét kapta, amiért még a külsejét is megváltoztatta!

Szingli lett Liu Shaolin Sándor

A siker sok áldozatot követelt Liu Shaolin Sándortól is, akinek a bajnoki cím megszerzése után fenekestül felfordult az élete. Stábunk, egy zsúfolt hétköznapján kísérhette el az olimpikont, aki meglepő nyíltsággal mesélt a siker mellett a nehézségekről is.

Apa is csak egy van!


szerző:
2018.09.18. 16:46
Apa is csak egy van!

Idén először választották meg az év apukáját. A jelöltektől pedig többek között azt is megtudhattuk, hogy ők hogyan találják meg az egyensúlyt a szigorú és az engedékeny szerep között.

Ott voltunk a Predator premierjén

A Predator premierjén voltunk és megtudtuk, hogy mit tennének a sztárok, ha idegen lények le akarnák igázni a Földet.

Mikike vajon féltékeny, ha Anna mást csókol a színpadon?

Teltház és álló taps fogadta szombaton az Apáca Show musicalt Budapesten. Összefutottunk Kiss Ramónával is, aki többek között mesélt nekünk a babavárásról és kiderítettük azt is, hogy Mikike féltékeny-e, ha Anna mást csókol a színpadon.

Sztárok kihágásai


szerző:
2018.09.10. 16:20
Sztárok kihágásai

A sztároknak is meggyűlik a baja időként a hatóságokkal. Mit követett el Paris Hilton, Matthew McConaughey vagy épp Kiss Endi?

Útjaik egyszer elváltak, történetük végül mégis happy enddel zárult

Kik azok, akik egyszerűen nem bírják ki egymás nélkül? Olyan sztárokat mutatunk be, akik többször szakítottak, de végül mindig újra összejöttek.

Interjú a cirkuszkirállyal!

Ifjabb Richter József a cirkuszdinasztia hetedik generációjaként egyben a világ legfiatalabb cirkusz igazgatója is. Artistaként tavaly elnyerte a műfaj legrangosabb díját, ami ebben a szakmában egy Oscar-díjnak felel meg. Ki gondolná, hogy eredetileg profi teniszezőnek készült, ma pedig már több olyan trükköt is tud lóháton, amit senki más a világon.

Star Wars mirigy-módra


szerző:
2018.08.29. 16:25
Star Wars mirigy-módra

A mirigyes Pap Feri hatalmas Star Wars rajongó. Igaz, még több, mint egy évet kell várni a következő részre, de Feri segít kiigazodni a sok teória között.

Mindenre fel kell készülj, ha gyerekkel utazol!

Gyulai Vikiék rutinos utazók. Elmesélték, hogy szoktak felkészülni a babával való utazásra.

Miss Balaton: Hogyan választják ki, hogy kinek a fejére kerüljön a korona?

Nagyon keményen edzettek, és még protokoll órákra is jártak, hogy a legszexibb formájukat hozzák a versenyen. Azonnal kiderül, hogy kiket választottak a legszebbnek, és hogy kinek a fején csillog a korona a Miss Balaton szépségversenyen.

Apáca Show premier augusztus 10-én, a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Az Apáca Show színpadi darab teljes stábja már Szegeden készül a premierre - a nagy nap előtt pedig óriási bulit csaptak - természetesen mi is ott voltunk.

Megnéztük Liu Shaolin Sándor nyári edzését

Nehéz elhinni, hogy Liu Shaolin Sándort valaha is bármiért cikizhették, pedig így volt, mindjárt kiderül, hogy miért. És sikerült belesnünk az egyik edzésre, ahol elcsíptük Liu Shaolin Sándort, aki elmondta, hogy hogyan készülnek a következő versenyre.

Megszólalt stábunknak Kulka János logopédusa

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész 2016 áprilisában kapott agyvérzést. Varga Sarolta a gyógyulás folyamatáról mesélt a Story Extra stábjának.

Tudtad? – ezek a híres színészek nem végeztek színművészetit

Van, akit a véletlen vagy a szerencse, van, akit istenadta tehetsége juttatott csúcsra. Pokorny Lia és Scherer Péter sem végzett színművészetit, mégis a legkeresettebb színészek között vannak. De mennyit számít az iskola?

 

Peller Anna még egy zárdába is ellátogatott szerepe kedvéért!

Peller Anna az Apáca show című musical főszereplőjét alakítja majd augusztusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Épp ezért stábunk elvitte egy apácazárdába, hogy tanulmányozhassa a nővérek mindennapjait és ihletet gyűjtsön szerepéhez. Annyit elárulhatunk, a keresztvetést már nagyon jól megtanulta.

 

Scherer Péter megmutatta gyerekkorának legszebb helyszíneit

Scherer Péter színművész igazi rosszcsont volt gyerekkorában, ezt édesanyja is elmondhatja róla. Sokszor került bajba és sosem tudott egy helyben ülni. Ez még most is igaz rá. Péterrel szülővárosában és korábbi nyaralójukban nosztalgiáztunk, ahol elárulta, hogyan teltek azok a bizonyos csintalan gyermekévek.

 

Rómeó és Júlia prózai feldolgozásban a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Rivalizálás, ármány, gyűlölködés és a legyőzhetetlen szerelem. Rómeó és Júlia történetét már kívülről tudjuk és ugyan már több tucatszor feldolgozták, még mindig tud újat mutatni. Az év prózai produkcióját Hegedűs D. Géza állítja színpadra fergeteges szereposztásban július végén a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Grammy-díjas fellépők!

A The Chainsmokers hatalmas party-t csapott a Balaton Soundon - de miért különleges számukra Magyarország?

Feltártuk a sztárok ismerkedési stratégiáit

Az ismert sztárok itthon és külföldön hátrányból indulnak, ha párválasztásról van szó?

Van esélye még Justin Bieber és Selena Gomez szerelmének?

Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata mindig is igazi hullámvasút volt. Vajon mit érez egymás iránt a sztárpár valójában?

 

15 év szünet után visszatért a színpadra!

Visszatért Mr Rick - az utóbbi évek a gyereknevelésről szóltak számára, de nem bírta zene nélkül.

 

Miért hasonlítanak a hölgyek párjai saját édesapjukra?

Sikerült bebizonyítanunk, igaz-e, hogy a nők olyan férfit választanak maguk mellé, akik hasonlítanak az édesapjukra. Vajon tudatosan vagy tudat alatt tesszük mindezt? Hevesi Krisztával, Peller Annával és Mikikével kerestük a választ.

Miss Balaton: mi kell a győzelemhez?

Már lehet jelentkezni a Miss Balaton szépségverseny idei szériájába. A mentorok és az egykori győztesek minden apró fogásba beavatták a Story Extra stábját.

 

Zsófi szerdától visszatér a képernyőre

Az újdonsült anyuka minden percet élvez, amit kisfiával, Mendellel tölthet. Zsófi szerdától visszatér a műsorba, így a nézők heti ötször láthatják majd a képernyőn. Zsófival és édesanyjával, Pálmával beszélgettünk erről az időszakról.

Hírességek is becsatlakoztak a ruhagyűjtésbe

A hatodik Adok-Kapok Napokra a hírességek is becsatlakoztak. Az eddig leadott adományok szortírozásában többek között Szabados Ági, Gyurta Dani, Sasvári Sándor és Péter-Szabó Szilvi is besegít, hogy minél több rászoruló juthasson jó minőségű ruhákhoz.

Szabados Ági nem csak a könyveket gyűjti!

Szabados Ági már évek óta önkénteskedik, de a jótékonysági ruhagyűjtésen tavaly vett részt először. Akkor az egész szekrényét átkutatta az elfeledett kincsek után, hogy olyan embereknek ajándékozza, akiknek nagyobb szüksége van rá. És másokat is erre buzdít.

Hedonizmus, nyitottság és szabadság

Idén már ötödször díjazta a közönség az év legmeghatározóbb férfijait, akik kiállásukkal, habitusukkal és intelligenciájukkal megtestesítik mindazt, amit a nyuszis magazin képvisel. Vagyis a hedonizmust, a nyitottságot és a szabadságot. Az exkluzív partin a hazai sztárvilág is felvonult.

Szomorú vasárnap a kulisszák mögött

35 éve, hogy Müller Péter megírta Seress Rezső történetét, amely már szinte az egész világot bejárta. De így, ahogy most, a Madách Színházban, még soha nem láthatta a közönség. A Szomorú vasárnap című musicalt Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter és Nagy Sándor főszereplésével mutatták be.

Hidegben is divatosan

A havas lejtőkön is elvárható a trendi külső, sztárjaink megmutatják, ők hogyan csinálják!

Hírességek, akik bolondulnak a síelésért!

Rengeteg híresség hódol a legkedveltebb téli sportnak, a síelésnek és a snowboardozásnak. Dobó Ági, Kovács Dóri, ÉNB Lali, és Hajdú Péter mesélnek első élményeikről, és azt is megtudhatjuk, hogy Ági síbalesete végül hogyan lett élete egyik legmeghatározóbb eseménye.

Mi lesz a legtrendibb összeállítás az idei Cometen?

Radics Gigi flitteres melltartóban, Tóth Gabi extravagáns gladiátor stílusban, Kőhalmi Zoltán pedig rózsaszín gorillabundában érkezett a 2016-os díjkiosztó gálára. De, vajon mire számíthatunk az idei Comet gálán?

Hazánk legszebb női vonultak fel az év legexkluzívabb partiján!

Egy kis forróságot hozunk most a hideg napokba, hiszen az év legexkluzívabb partiján jártunk, ahol hazánk legszebb női vonultak fel. A Miss Balaton Winter Party-n Dukai Regina, Epres Panni, Dobó Ági és Iszak Eszti pedig egy-két kulisszatitkot is megosztott velünk.

Színekkel a tél ellen! Kovács Dóri és Lakatos Márk stílustippjei

Már jócskán benne vagyunk az idei szezonban, de még mindig nem késő beszerezni a tél legtrendibb darabjait. Fontos, hogy bár a divatot most a kényelem és a praktikusság jellemzi, nem kell feltétlenül unalmasnak is lennie öltözékünknek.

Divatünnep sztárdömpinggel

Zártkörű eseményen mutatták be a legnagyobb hazai tervezők legújabb kollekcióit. Mi lesz a divat télen, tavasszal és nyáron? Mutatjuk!

Mozizzunk: Itt az Orient expressz legújabb feldolgozása

Egy igazi csemegét mutatunk, amelyben Hollywood legnagyobb sztárjait gyanúsítja meg a világ legismertebb detektívje. Az Orient Expressz legújabb feldolgozása ezúttal olyan nevekkel robog, mint Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, vagy Judy Dench. A legendás detektívet pedig maga a rendező, Kenneth Branagh alakítja.

A Weinstein-ügy: vajon változhat-e valami a me too kampány után itthon és külföldön?

Minket is érint! A hollywoodi Weinstein-botrány kétségtelenül elindított valamit, ami már az egész világra hatással van. A #metoo mozgalom Magyarországot is elérte, itthon is egyre többen vállalják, hogy szexuális zaklatás áldozatai lettek. Mi húzódhat a háttérben, kiket érint és miért csak most beszélünk róla? Ezekre kerestük a választ - és persze az elmúlt hetek eseményeit is összefoglaljuk.

Exkluzív partyval ünnepelte 20. születésnapját az RTL Klub!

20 éves az RTL! Mi is ott voltunk az exkluzív szülinapi buliban. Az év legnagyobb partyján több száz híresség ünnepelte a csatorna két évtizedét, és mindenki mesélt a kezdetekről és a legérdekesebb élményeikről.

Emlékezés Somló Tamásra

Könnybe lábadt szemek, és legendás dalok. Somló Tamás tiszteletére egy egész napot szenteltek a Szigeten - ami persze a zenélésről szólt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való