KERESÉS search-close

"Lengyel Nikolett" szerzővel ellátott tartalmak

Lengyel Nikolett

Lengyel Nikolett által létrehozott tartalmak (87):

Lengyel Nikolett társszerzői:
Dobó Ági karácsonyi sütije

A karácsony közeledtével Dobó Ági egy igazi klasszikus kedvencet készített barátainak. Elmesélte, mi az isteni meggyes pitéjének a titka?

Három év után először nálunk szólalt meg Bálint Antónia

Bálint Antónia megszólalt! 3 év után először a Story Extrának ad interjút a volt szépségkirálynő. Elmeséli az öngyilkosság gondolata is megkörnyékezte, amikor elvették a koronáját. Most egy nyomdokaiba lépő fiatal szépség mellett is kiáll, akit plasztikáztatással vádol most a közvélemény úgy, mint egykor Toncsit.

Jeremy szerelme is indulna a Survivorben?

A Survivor csupa szív versenyzője 2 éve él együtt barátnőjével, aki a műsor forgatása alatt drukkolt és kitartott mellette a kínzó 10 ezer kilométer távolság ellenére is. Most Viki is a Survivor jelentkezésen gondolkodik. De vajon mit szól ehhez Jeremy?

A mai napig nincs túl Alexandra édesanyja az autóbaleseten!

Demeter Alexandrát fékezés nélkül gázolta el egy autó. A Survivor döntőbe jutott doktornője csodával határos módon könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Édesanyja viszont a mai napig nem dolgozta fel, hogy lányát elütötték. A Fókusz riportját ITT nézheted meg a balesetről!

Judy kislánya meglepte anyukáját a Groovehouse 20. jubileumi koncertjén

A tornásznak készülő alig 7 éves Maja a Groovehouse próbáit is rendszerint végig táncolja. Judy szerint lánya nem csak a kulisszákban érzi jól magát, de még a sok utazással járó turnékon is. A Groovehouse 20. fennállását egy óriási bulival ünnepelték.

Mama hotel: Csepregi Éva és fia elválaszthatatlanok

Csepregi Éva és felnőtt fia elválaszthatatlanok. Olyannyira, hogy az énekesnő eladta a családi házukat és fia után költözött, így Dávidnak sem kell nélkülöznie a Mama hotelt.

Csuja Imre a Mikulás bőrébe bújt egy mesedarab kedvéért!

El tudják képzelni Pajkaszeg polgármesterét Mikulásnak öltözve? Ha nem, akkor mi most segítünk! Csuja Imre egy rendhagyó gyermekdarabban, Télapó bőrébe bújik majd. Az elképedés garantált, hiszen a készítők mindent felvonultatnak majd, ami egy valamirevaló mesejátékhoz kell. Lesznek manók, ufók, tűzijáték, lufik, hóesés és buborékok, na és a Mikulás csal mosolyt az apró nézők arcára.

Egy hajszálon múlott a győzelem a Survivorben

Fanni és Dávid egyelő szavazatott kapott és végül párbaj döntötte el ki nyeri meg a 20 millió forintot. Dávid került ki győztesen. Ez a fiú mindenkit legyőzött, de vajon hogyan csinálta? Erre a kérdésre próbáltuk megtalálni a választ.
Már lehet jelentkezni a következő évadra, akár ide kattintva is.

Páratlan hangú énekesekkel telt meg a Mentorház

Gáspár Laci és Gigi a jó hangokat, ByeAlex és Peti az egyéniségeket kereste a versenyzőkben. Ezen a ponton már nem egyszerű a döntés, ráadásul kategóriánként két versenyző közül egyet a más szempontokat képviselő mentortársakra kellett bízni.

Radics Gigi az X-Faktor Mentorházban vezette körbe a Story Extra stábját!

Az X-Faktor Mentorházban nehéz dolga lesz a zsűrinek, a székfoglalón megmaradt hat versenyzőből csak hárman mehetnek tovább kategóriánként. A hétvégén tehát kezdetét veszi az X-Faktor Mentorház!

Ki nyerheti meg a Survivort 2018-ban?

Péntek este kiderül kié lesz a túlélő cím és ki viszi haza a 20 millió forintot a Survivor nyerteseként. A Story Extra stábja összegyűjtötte, milyen nehéz utat járt be a két finalista, Dávid és Fanni.

Sztárok a kifutón a Marie Claire Fashion Days-en

A legkülönfélébb hangulatú ruhák hozták el újra a nyarat a hétvégi Marie Claire Fashion Days-re. Az élénk selyem pirosnak épp annyira helye van a 2019-es tavasz-nyári divatbemutatón, mint a játékosan hűvös rózsaszínnek, vagy a fekete-fehér outfitteknek.

Ki lesz a legszenzációsabb 30+-os sztár?

Vasárnap végre eldől, hogy ki a legszenzációsabb 30+ éves sztár. Tóth Gabi, Nagy Alex, Szabó Simon vagy Éjjel-Nappal Budapest Lali? A 30+-os csapatként remekül helyt álltak, na de miben lesznek egyenként erősebbek vagy éppen gyengébb társaiknál? Őket kérdeztük.

Két rajongóval elemeztük a Survivor játékosok taktikázását!

Két Survivor rajongóval beszélgetünk a Survivor nagy jeleneteiről. Elemeztük a játékosok taktikáját, vajon ez alapján kiderülhet ki lesz a befutó? A Survivor háttérműsorát vezető Sixx-et is kérdeztük. Vajon ő hogyan csinálná jobban? Miért is rajong ezért a játékért, és természetesen elég-e az ügyes taktika, ha a győzelem a cél?

A Survivor idei évadában különösen erős nők harcolnak a fődíjért

A Survivor idei évadában nagyon erős nők küzdenek meg egymással, sőt, sokszor dominálnak a férfiakkal szemben is a közösségben. Michl Juli színésznő rendszeresen nézi az adásokat, és megvan a véleménye a női erőről, ahogy duett társának, Szalay Bencének is.

Sztárok lettek a színművészetis osztálytársakból

Kamarás Iván, Shell Judit, Anger Zsolt, Hajdú Steve vagy Gregor Bernadett - sztár osztály voltak már a színművészeti főiskolán is, de ők hogyan élték meg az elmúlt negyed évszázadot? Az Osztálytalálkozó című filmben megismerhetjük a történetüket.  

A test-pozitív gondolkodásról

A telt idomok nagyon is szexik, és ezt szerencsére már nem csak az amerikai szórakoztatóiparban ismerték fel.

1995! - a Színművészeti osztálytalálkozóján jártunk

A Színművészeti legendás évfolyamának osztálytalálkozóján jártunk. Kiderül, hogy Hajdu Steve és Schell Judit igazi álompár volt.

Mitől válik valaki hőssé?

Hősökkel leginkább a filmvásznon találkozunk. A főszereplők példaképeinkké válhatnak. Egy maroknyi embernek a Survivor-ben lehetősége nyílik hőssé válni, megtapasztalni milyen rejtett ösztönök rejtőznek bennük. De vajon mitől válik hőssé a szemünkben egy-egy játékos?

Az érzelmi hullámvasút nem ér véget a Szenzációs Négyesben

Meghatódottság és sírás jellemezte a Szenzációs Négyes hatodik élő showját. Nagy Alexandra és Szabó Simon gyászukat oldották fel közös produkciójukban. Oláh Gergő megható száma után pedig ÉNB Lali már nehezebben érvényesült Szabó Zsófi klipparódiájával.

Hatalmas a balhé VV Mici és Zsolti között! De honnan indult a botrány?

Meztelen képet posztolt magáról a ValóVilág egykori szereplője. Nem sokkal azután , hogy Mici és Krisztián levetkőzős bulit tartottak. Később kiderült: ez válasz volt a sértésre, amit Mici szerint egykori villalakó társa, Zsolti követett el. Utánajártunk, hogy ez egész botrány honnan indult, és azt is kiderítettük, hogy pontosan min veszett össze Mici és Zsolti.

Szabó Zsófi Lali bőrébe bújt

A Szenzációs Négyes adásában Zsófi Lali bőrébe bújva kedvenc dalát adta elő, és nem kis sikerrel. Megkérdeztük Zsófitól ő Lali helyében hogyan tudna sikeresebb lenni a nők körében?

Fenyő Miklós mesébe illő világa

Fenyő Miklós mesébe illő világában kalauzolt el minket. A Story Extrának megmutatta azt a helyet is, ahol gyerekként sokat játszott és ahova később, az Amerikában töltött évek után is visszatért. A Hotel Menthol dalát övező inspirációjáról is lerántja a leplet.

Egy játékos már távozott a Gagamba törzsből

A Survivor előző évadának győztese csínján bánt a 20 milliós nyereménnyel. Az ideiek még küzdenek. Kérdés, ki lesz a győztes!

Már a mozikban a Napszállta!

Nemes Jeles László új filmje, a Napszállta már világpremierjén elnyerte a nemzetközi filmkritikusok díját Velencében. Lászlótól és csapatától megtudtuk, milyen mértani pontossággal készült a film.

Hogyan lehet megnyerni a Survivort?

Kitartás, taktikus gondolkodásmód, céltudatosság, nyugalom. Ezekkel az erényekkel mindenképp rendelkeznie kell annak a játékosnak, aki szeretné megnyerni a ma este induló Survivort. Legalábbis az előző széria versenyzői szerint. De mi kellhet még a győzelemhez? Iliász, Anita, Szandi és Benedek elárulták nekünk!

Hajdu Steve javíthatatlanul optimista!

Hajdu Steve-et mindenki mosolygós, kedves és szórakoztató embernek ismeri. Fiatalos lendülete és energikussága a Szenzációs Négyes adásain is keresztül is átjön. Kiderült rengeteg mindent tesz azért, hogy mindezt megőrizze.

Lehet, hogy megvan a Szenzációs Négyes első álompárja?

Lopott csók és büszke pillantások övezték Lali vasárnap esti showját a Szenzációs Négyesben. A reményteljes hősszerelmes (Lali) próbái közben sem bírta levenni a szemét a Barátok közt színésznőjéről.

Jelesre vizsgáztak túlélésből a Barátok közt színészei

Mezei Léda és Kiss Péter Balázs akár a Survivor-ben is megállnák a helyüket. A Barátok közt színészei egy nem mindennapi akadálypályán tesztelték ügyességüket.

Benkő László tiszta vizet önt a pohárba!

Nem írta meg végrendeletét és nem készül a halálra Benkő László. Az Omega billentyűsének egészségi állapotáról számos téves hír reppent fel a bulvársajtóban. Azonban a Story Extrának adott interjújában elmondta, noha folyamatosan kontrollra jár, a pletykákkal ellentétben igenis jól van és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez még sokáig így is maradjon...

Lali tökélyre fejlesztette késdobáló mutatványát

Az RTL Klub saját formátumú műsora minden eddiginél izzasztóbb adással jelentkezett vasárnap. Mindenki lélegzetvisszafojtva szurkolt Lalinak, de leginkább a célba vett késdobáló mesternek. Mi is ott voltunk.

Niki Beluccinak mindenről van véleménye!

Niki Belucci nagybetűs anyuka lett. Mesél arról mi volt a legboldogabb és a legnehezebb pillanat az anyává válás során. Megtudhatják, hogy mit gondol a nyilvános szoptatásról, és hogy sikerül összeegyeztetni az anyaságot a dolgos éjszakai élettel. De fény derül arra is, hogy miért szedte le közösségi oldaláról a kisbabás fotókat.

Sokat változott Thuróczy Szabolcs szerepe kedvéért

Thuróczy Szabolcs új oldala: a színész egy irodalomtanárt alakít, de olyan dolgot is elárult magáról, amit eddig nem sokan tudtak.

 Munkában a sztáranyuka!

Két hónapja született meg kisbabája, de már filmet forgat Földes Eszter. Vajon, mi a trükkje a színésznőnek? És, hogy bírja ezt a tempót?

Megőrülnek az AK26 újragondolt stílusáért

Gazdagságról és menőségről énekelnek, amitől menők és lassan már gazdagok is lesznek. Egy testvérpár rapduó óriási népszerűségre tett szert, Blöff című slágerük hat hónapja került ki a videó megosztóra, és már több mint 18 millió megtekintésnél jár.

Pintér Tenyát rávette barátnője, hogy elköltözzön a ló farmról

Fridának nem volt egyszerű dolga, hiszen a magyar Tarzan imád kedvenc lovai szomszédságában élni, de végül beadta a derekát. Na de, hogy mivel sikerült meggyőznie fiatal szerelmének és, hogy miért ápol még mindig szoros kapcsolatot exeivel, elárulja.

Időutazás Nemes-Jeles új filmjével

A világ egyik legjelentősebb filmfesztiváljára készül Nemes-Jeles László új filmjével, a Napszálltával. A velencei filmfesztivál Arany Oroszlánjára esélyes filmből először csak egy elnyújtott snittet láthattak az érdeklődők. A napokban azonban kijött az előzetes is.

Egyszer ciki, máskor trendi - stílusnapló Iszak Esztivel és Kovács Dórival!

Mindannyian emlékszünk kedvenc trapéznadrágunkra, és unalomig viselt cipőinkre gyerekkorunkból. Mindig meglepő, amikor a divat piacára ismét kikerülnek gyerekkori emlékeink. Mi az, ami régen menő volt, ma már ciki hordani? És mi az, ami épp, hogy ciki volt, ma pedig újra imádjuk? Kovács Dóri és Iszak Eszti emlékeiből és mai stílusából merítettünk.

Kovács Dóri körül izzott a levegő

Kovács Dóri legutóbbi buliján nem csak a nyári napsütés miatt volt forró a hangulat. Megmutatjuk, hogyan korbácsolta fel dj a kedélyeket.

Japánba jár haza Survivor Klaudia

A túlélő-show egykori szereplőjének szíve már foglalt! Legalább is egy része biztosan. A szőkeség ugyanis beleszeretett az ázsiai szigetországba. És hogy miért ennyire távol Magyarországtól talált rá a boldogság? Azt ő maga árulta el!

Milyen diétára esküsznek most a sztárok?

Hallottak már a rágcsáló diétáról? Elég furán hangzik, de ne ijedjenek meg! Az a lényege, hogy 30-szor rágjuk meg az ételt, mielőtt lenyeljük. Állítólag ezzel is jól lehet fogyni, de a következő riportban nemcsak furcsa diétákról lesz szó, hanem megtudhatjuk, milyen diétára esküsznek most a sztárok.

Így ünnepelte első házassági évfordulóját Molnár Andi

Az első házassági évfordulóját ünnepelte nemrég Molnár Andi és férje. Az esküvő is különleges volt, így az évforduló is nagyon romantikusan telt Andiéknál.

Az anyaság kihívásaival a sztármamiknak is meg kell küzdeni

Sztáranyukákat kérdeztük arról, hogy vajon tartották-e őket már rossz anyának.

Így pattintja ki testét Szabó Győző

Heti négyszer sportol Szabó Győző, hogy formában tartsa magát. Még edzőteremre sincs szüksége: bárhol nekifog teste kipattintásának.

 

Dés László elárulta a siker receptjét

 A Kossuth-díjas zeneszerző szerint semmi sincs kőbe vésve, ma is ugyanúgy küzd az elismerésért, mint pályája elején.

„Otthon, édes otthon” - Istenes Bence itthon

Istenes Bence hazatért a trópusi forgatásáról. 50 napig 40 fokban forgott a Survivor második évada. Bence elmondja, hogy vészelte át családjától távol.

Ábrahám Edit újra szerelmes

Ám egyelőre nem egy férfi, hanem egy vérpezsdítő tánc rabolta el a szívét. A néha még Berényi Claudiaként felbukkanó Edit egyenesen sugárzik, amikor tangózni kezd. Nőiességében is erősíti a társas tánc, hiszen teljesen rá van utalva táncpartnerére.

Magyar hírességen próbáltuk ki az öregítő szoftvert

Öregítő szoftver segítségével Sári Évi arcát is idősebbé tettük. Mutatjuk, ő mit szól 60 éves önmagához.

Kutya vagy pasi? Hogyan lehet tucatnyi állattal ismerkedni?

Kutyás, macskás sztárhölgyek következnek, akik bár gyönyörűek, fejenként 10 állatról gondoskodnak - akár egyedül is. Ez nagy felelősséggel és bizony, sok kosszal is járó házimunka, amit csak türelemmel lehet végezni. Tornóczky Anitát és Budai Zsuzsit kérdeztük, vajon mennyire nehéz kedvenceik mellett ismerkedni.

Kelemen Anna fenéktudata

A látványos szőkeség szárazjéggel tartja karban bőrét. Fenéktudata kialakításán is dolgozik.

Juli: hidakat emelt műfajok és generációk között

Vannak olyan régi slágerek, amire fiatal és idős egyaránt táncra perdül. Fábián Juli állandó zenekara a Zoohacker mellett egy különleges zenei formáció tagjaként hidakat emelt műfajok és generációk között.

Istenes Bence elindult!

A Survivor házigazdája már a Fülöp-szigetekről posztolt, de még utazás előtt beszéltünk vele.

Szexi bikiniben a forró napon

Budai Zsuzsi egzotikus szépsége Mauritiuson, a pálmafák alatt is tündökölt. Ezt a nyaralás alatt készült képei is bizonyítják!

Nagy Ervin bébi csősz szerepben, A Tanárban

Az RTL legújabb sorozatának kémia tanára szombaton bébi csősz szerepben találja magát. Miközben pelust cserél, az állásával játszik. De ez sem rettenti vissza, hogy a végére járjon, mit tehetne diákjáért.

Ott voltunk A Tanár sajtóvetítésén

Nagy Ervin még egy ablakon is kiugrott, hogy lekösse diákjai figyelmét. A sorozat sajtóvetítésén jártunk. Az izgalmas helyzeteket legjobb tudása szerint kezelő Nagy Ervint, azaz A Tanár-t, szombat esténként, 20:00-kor láthatják az RTL Klub képernyőjén.

Bemutatjuk Miller Dávidot

Miller Dávidnak fontos, hogy a saját jogán vívja ki a szakma tiszteletét. Ullmann Móni és volt férje, Miller Zoltán színész-énekes is hagyja, hogy fiúk egyedül találjon rá az útjára. A színész újonc nem panaszkodhat, sorra kapja a felkéréseket.

Magyar lány Hollywoodban

Coco König néhány napja tűnt fel az Oltári csajokban. A színésznő Londonban él, mi pedig elkísértük egy napjára.

Hölgyek, akik jó családba házasodtak

Nem várt szerelem, vagy tervezett csábítás áll a királyi családokba beházasodó gyönyörű nők sikerének hátterében? Kiderül, hogyan csavarta el például Meghan Markle, Harry herceg fejét, és hogy mit mond erről a menyasszony testvére?

Létezik irigykedés nélküli barátság a színésztársadalomban?

Trokán Nóra, Pálmai Anna és Borbély Alexandra elválaszthatatlan barátnők évek óta. Bár mindannyian a színészi pályán aratják sikereiket, magas szőke barátnőjük nem csak hajszínével és centikkel emelkedik ki most a trióból, hanem az Oscar-ra jelölt film főszerepe miatt. De barátnői azt állítják náluk nincs szó irigységről.

Hogyan nyerjük vissza az önbizalmunkat? Pirner Alma tanácsai

Napjainkban még mindig az egyik legnehezebb dolog, hogy elég önbizalmunk legyen, vagy visszaépítsük azt, egy romba dőlt kapcsolat után. Ismerjék meg Pirner Alma tanácsait.

A sztárok télen is bikinit hordanak?

A Survivor két hősnője nem tud ellenállni a kalandoknak, ezért most Afrikát szemelték ki maguknak. A nyaralás annyira élmény dús volt, hogy lényegében egy fikarcnyit sem pihentek.

Hogyan ünnepelte 71. születésnapját Dévényi Tibor?

Dévényi Tibi bácsinak még a 71. születésnapját is a Papp László Sportarénában ünnepelték az Irigy Hónaljmirigy hathatós közreműködésével.

 

Survivor válogatás!


szerző:
2018.02.09. 16:20
Survivor válogatás!

Keresik az utódokat. Még mindig lehet jelentkezni a Survivor 2018-as szériájába!

 

Etikett a Story-gálán!

Medveczky Ilona rutinos gálázó, így már tisztában van a szabályokkal. Michl Julit pedig egy profi készítette fel!

Új fordulatot vett a Survivor játékosainak élete

Mindannyian azt állítják, a műsornak köszönhetően lettek képesek küzdeni a céljaikért. Az elszántság mellett örök barátságok is születtek.

Benkő László kigyógyult a rákból!

Benkő László, az Omega legendája fél év alatt kigyógyult a rákból! Őszintén mesél a nehézségekről, és arról, minek köszönheti a felépülést!

Iliász hongkongi akciófilm-sorozatot forgat

Ki ne szeretne akciófilm hős lenni? Ez a jövőbeni terv valószínűleg sok kisfiú kívánságlistáján szerepel. A Survivor győztesének, Iliásznak pedig most megadatik ez a lehetőség! Nagyszabású hongkongi akciófilm-sorozatban szerepelhet, amit épp ezekben a napokban forgatnak itt, Budapesten.

Elkezdődött a Survivor castingja!

20 millió forint, egy trópusi sziget és a végtelen kék tenger. Ez akár egy felejthetetlen nyaralás is lehetne, csak van egy kis bökkenő: az ételt magunknak kell levadászni, a lakhelyet nekünk kell elkészíteni, és csak akkor érkezik egy kis segítség, ha mindezek mellett még a játékokon is helyt állunk. A Survivor casting elkezdődött!

A Válótársak 3. évada nagyot szól majd

A széria első epizódjában már megbizonyosodhattunk arról, hogy mi mindenre képes az ember, ha szerelmes vagy, ha válni akar. A sorozat ismét szórakoztat és elgondolkodtat majd. Alföldi Róbert is feltűnik két részben.

Hogyan legyünk trendik 2018-ban is?

Extrém lábbelik, élénk színek és a hoodie, azaz a kapucnis pulcsi lesznek a legnagyobb slágerek. Tóth Andi már le is csapott pár ötletre.

Visszatér a Survivor!

Már lehet jelentkezni a túlélő showra, ahol hatalmas a tét. De mire számíthatnak a versenyzők? A Celeb vagyok dzsungellakói avatnak be a megpróbáltatások hátterébe. Aki pedig elég keménynek érzi magát, jelentkezzen, az www.rtlklub/survivor oldalon.

Survivor Klaudiát Hevesi Kriszta készítette fel a dzsungelre!

A szexi szöszi modell túlélőként már bizonyított a Survivor-ben, most az egyik legfelkészültebbként érkezett ki a Celeb vagyok, ments ki innen-be. A csapattársai megismerését sem bízta a véletlenre, Hevesi Kriszta segítségét kérte, aki korábban már a túlélő show-ra is felkészítette rutinos dzsungel lakóként.

Koholák Alexa megmutatta a párját

Koholák Alexa még a dzsungelbe indulás előtt mutatta meg nekünk párját. Sőt, Bence a dél-afrikai kalandokra is segített felkészülni a csótányoktól rettegő lánynak.

Petrik Andrea imádja a kihívásokat

Petrik Andrea fiatal kora ellenére már 6 legjobb színésznőnek járó díjat is besöpört, most pedig a Cometen is a jelöltek között van.

Rozina a tejre voksol!

Napjainkban az egyik legaktuálisabb kérdés az ételallergia vélt vagy valós jelensége. Emiatt pedig még az annyira kedvelt tejtermékekben is meginoghat a hitünk. Rozina elmondja van-e félnivalónk a tejtől, és szuper tippeket is ad őszi ételek elkészítéséhez.

Deutsch Anita lánya is megkapja az oltást

A világon minden két percben meghal egy nő méhnyak rákban. Csak Magyarországon évente 400 nő veszíti életét a gyilkos kór következtében. Kevesen tudják, hogy a hazai méhnyak rák megelőző programnak köszönhetően minden 12 év körüli, hetedikes lány ingyenesen megkaphatja a méhnyak rákot is okozó HPV vírus elleni oltást. A Barátok köztből ismert, Deutsch Anita nyugodtabb, hogy lánya megkapja az ingyenes oltást.

Szerep nélkül Németh Kristóf

Németh Kristóf fájdalmas veszteségként éli meg, hogy szerepeit egyik pillanatról a másikra másnak adták.

Ilyen volt a Playboy-pápa!

Voksán Virággal és Bus Istvánnal a Hugh Hefnert körülvevő misztikumról beszélgetett a Story Extra stábja.

Magyarország szexszimbóluma

Önök szerint ki ma korunk magyar szexszimbóluma? És vajon ők hogyan látják magukat? Palvin Barbi és Horváth Éva nyilatkozott a Story Extra stábjának.

Mobil és internet nélkül sokan nem tudnának meglenni

Vajon Dukai Regina, Kovács Dóra, és a Wellhello tagjai közül kinek hiányozna legjobban az online jelenlét?

DJ-k hálószobatitkai!

Vokság Virág, Edo Denova és Kovács Dóri is megmutatta nekünk otthonát, sőt, hálószobájukat is. Ezek azok a nyugodt zugok, ahol egy jól sikerült buli után ki tudják pihenni magukat.

Mit jósoltak ÉNB Alexának a Szigeten?

A legvarázslatosabb helyszínen kezdte a Sziget Fesztivált az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Alexa. Egy céllövöldét, ügyességi feladatokat és egy mini óriáskereket is kipróbált. Hogy felpörögjön az estére még a szerencsekereket is megforgatta, egy gyönyörű bútordarab pedig igazi jóslattal szolgált a lány számára. A következő riportból megtudhatják, hogy mi is volt a tanulsága!

 

 Mediterrán kiruccanás!

Dukai Regina szokásához híven barátnőjével utazott a tengerhez. A nyaralásról kész fotóáradatot készített rajongóinak.

 

Kovács Dóri aktívan pihen!

Szörf, hajókázás és barnulás a parton. Kovács Dóra Horvátországban nyaralt és a legjobb élményeit mesélte el nekünk.

Istenes Bence mindent megoszt videóblogjában!

Istenes Bence kölni mindennapjai rendkívül pörgősek - közben pedig magánéletét is próbálja menedzselni. Videóblogjában őszintén mesél nemcsak az örömteli pillanatokról, hanem a nehézségekről is a műsorvezető.

 

Istenes Bence és a trópusi álommeló

Istenes Bence a nyár elején tért haza a Fülöp-szigetekről, ahol a Survivor című túlélő show forgatásán dolgozott műsorvezetőként. Az utolsó napokban még a helyszínen beszámolt arról, milyen élményekkel gazdagodott Dél-Ázsiában.

Hogyan telnek Horváth Éva mindennapjai, immáron anyaként?

Horváth Évát egy délutáni sétára kísértük el babájával, a modell-műsorvezető pedig azt is megmutatta, milyen gyakorlatokat lehet elvégezni akár séta közben is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való