KERESÉS search-close

"Magyar Attila" szerzővel ellátott tartalmak

Magyar Attila

Magyar Attila által létrehozott tartalmak (15):

Drágább lesz a strandolás

Tizedével többe kerülhet a strandolás idén - a Pénzcentrum szerint. A Balaton part egy részén, és két budapesti fürdőben is emelik a belépők árát, a büfék pedig mindenfelé drágulhatnak. A Magyar Fürdőszövetség a növekvő üzemeltetési költségekre, illetve a friss fejlesztésekre hivatkozik.

Nincs több veszélyes landolás

Nem lesz több forgalmas kereszteződésben landolás. Több mint egy évvel azután hogy elkészült, tegnaptól hivatalosan is használhatják a veszprémi kórház tetején megépült helikopter leszállót. Ahogy arról Híradónk is többször beszámolt, az új onkológia centrummal együtt a leszálló is elkészült már 2015 decemberében, mégsem használhatták tegnapig engedélyek hiányában. Volt olyan, hogy a kórház előtti kereszteződésben landoltak.

CO-mérgezés: Meghaltak a szülők

Családi tragédia Veszprém megyében! Egy gyermekük talált rá holtan arra a házaspárra, akik valószínűleg szén-monoxid mérgezésben haltak meg éjjel Tapolca-Diszelen. Házuk földszintjén aludtak, huszonéves gyerekeik az emeleten. Nekik nem lett bajuk. Úgy tudjuk, a család macskája jelezte, hogy baj van, az állat nyávogására ébredt fel az egyik gyerek. Lement a földszintre, ekkor vette észre, hogy mi történt. Azonnal hívta a mentőket, de a szülőkön már nem lehetett segíteni.

Így készül a legjobb mézeskalács

Minden a sok mézen és vajon múlik. A hozzáértők mondják ezt a mezeskalács készítéséről. Márpedig ezt jó ha sokan tudják, hiszen karácsony előtt sokat próbálkoznak az elkészítésével. Úgyhogy segítünk.
 

Súlyos balesetek az utakon

Súlyos balesetek is történtek csütörtökön az utakon, egy asszony meghalt Veszprém megyében, amikor kocsijuk átment a szemközti sávba, és kamionnal ütközött. Négyen megsérültek. Hasonló baleset volt Debrecennél is, egy autós megcsúszott, átkerült a szemközti sávba és nekiütközött egy teherautónak. Az autó sofőrje súlyosan megsérült, a tűzoltók vágták ki a roncsok közül.

Ököllel esett a zenekarnak a polgármester

Ököllel esett neki egy zenekarnak a sümegprágai polgármester, mert tovább hallgatta volna még őket – állítják a zenekar tagjai. Ez egy hete egy jótékonysági bálon történt. Az egyik zenész azt mondta, hiába játszottak tovább a megbeszéltnél, a műsor végén a polgármester követelte a folytatást. Ekkor ököllel először a keverőpultra csapott, majd az egyik zenésznek is behúzott. A polgármester szerint az utóbbi nem igaz.

Hello Wood: 30 országból jöttek

Erdei közfürdő, japán faégető műhely, brazil függőágy-tanya - egyebek között ezt készítették fából azok az építészek, akik egy héten keresztül alkothatnak Csórompusztán. Idén 30 országból érkeztek építészhallgatók a Hello Wood nyári táborba. Külföldi sztárépítészek segítették őket az egy hét alatt, idén a letelepedés volt a téma.

Így alszanak a fák éjszaka

Éjszaka a fák is alszanak – ezt állapította meg egy kutatócsoport, melyben magyar tudós is dolgozott. A vizsgálatok szerint a fák levelei és ágai éjszaka 8-10 centiméterrel lejjebb ereszkednek, és napkelte után kezdenek ébredezni. A felfedezés azért érdekes, mert ezt eddig egyetlen vizsgálat sem bizonyította.

Kamion állta útját az óriáskonvojnak

Elakadt kamion miatt kellett változtatni az útvonalán az óriáskonvojnak. Már majdnem célba értek, amikor kerülőutat kellett választani. A hatalmas tartályokat a pétfürdői nitrogénművekbe vitték a gönyűi kikötőből. A monstrumokkal csak éjszaka lehetett utazni, ezért négy napba telt, mire a gyárba értek.

E-mailben küldtek vírust a kórháznak

Le kellett állítani a betegfelvételt, sem leleteket, sem recepteket nem tudtak írni a veszprémi Csolnoki Ferenc kórházban. Az intézmény teljes informatikai rendszere összeomlott, miután e-mailben vírust küldtek a kórháznak. Az orvosigazgató szerint a sürgős eseteket el tudták látni, és a betegek adatai sem kerültek ki.

Tűz a szaunában, mentették a hotel vendégeit

Pillanatok alatt füstbe borult egy szálloda Balatonfüreden, miután az alagsorban lévő szauna kigyulladt vasárnap délután. 25 vendég volt az épületben, közülük 8 embert kellett légzőkészülékben kimenekíteniük a tűzoltóknak. A lépcsőházban és folyosókon sem lehetett látni, akkora volt a füst. Több vendég az épületben rekedt és az erkélyen várta a segítséget.

Rengeteg esőt és havat hozott a március

Észak-Nyugaton a szél, a fővárosban az eső a Bakonyban pedig a hó okozott problémákat a közlekedésben. Változatos időjárással érkezett a március. Az ország egész területén zuhogott az eső, Budapesten egy autóbusz csúszott árokba, daruval emelték ki a tűzoltók. Győrben a szél ágakat szakított le, míg a Bakonyban havat kellett lapátolni a tavasz első napján. A Balatonon annyi eső esett, hogy a víz elöntötte a partot.

Olajfolton csúszhatott meg az autó

Egy nő súlyosan, egy férfi pedig könnyebben sérült, amikor két autó ütközött össze Zirc és Csesznek között. A 40 év körüli nő autójával valószínűleg egy olajfolton csúszhatott meg, áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött a szemből jövővel. Mindkét kocsi totálkárosra tört. A balesetet okozó sofőr úgy tudjuk, gyorsan ment.

Miért nyerhetett a Jobbik Tapolcán?

A nem hivatalos végeredmény szerint a párt képviselőjelöltje, Rig Lajos kapta a legtöbb szavazatot a tapolcai választáson. A fideszes Fenyvesi Zoltán és az MSZP-DK közös jelölt, Pad Ferenc előtt. A Jobbik elnöke szerint Magyarországon a kormányváltó hangulat mellett megszületett a kormányváltó erő is. Orbán Viktor egy focihasonlattal reagált, azt írta: a kapufáról kifelé pattant a labda.

Forró a hangulat a tapolcai választókerületben

Kemény kampány, egymás jelöltjeinek üzengető pártok. A Fidesz szerint az MSZP és a DK közös jelöltjének a kolontári iszapkatasztrófa miatt kell vállalnia a felelősséget, a jobbikosnak pedig az állítólagos szélsőséges nézetei miatt kell elszámolnia. A szocialisták viszont úgy látják: a kormánypárt játszik össze a Jobbikkal, míg a Jobbik szerint a Fidesz és a szocialisták miatt durvul a kampány.


 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való