KERESÉS search-close

"Németh Boglárka" szerzővel ellátott tartalmak

Németh Boglárka

Németh Boglárka által létrehozott tartalmak (100):

Brutális baleset: ütközéskor kettészakadt az autó

A helyiek szerint egy hete kapta meg jogosítványát az a huszonéves fiatal, aki kedd délután halálos balesetet okozott a Komárom-Esztergom megyei Tarjánnál. A sofőr - a rendőrség szerint - nagyon gyorsan ment, az útpadkára hajtott, majd keresztbefordult és a szembejövő autónak csapódott. Az ütközés miatt a kocsi kettészakadt. A hátul utazó 32 éves férfi azonnal meghalt, a többiek megsérültek.

Szemtanú: figyelmeztető lövést is leadtak a rendőrök

Figyelmeztető lövést is leadtak és kiabáltak a rendőrök, hogy tegye le a kézigránátot, az embercsempész azonban nem hallgatott rájuk - ezt mondta Híradónknak az egyik szemtanú a tegnap Vitnyédnél történtekről. Egy 52 éves német férfi öt illegális határátlépőt vitt kocsijával, amikor megállították. Ezután egy fegyverrel és gránáttal a kezében menekülni kezdett, majd a rendőrök előtt végzett magával, ekkor a kézigránát is felrobbant. Utasai elfutottak, azóta mindegyiküket elfogták.

Nem tervez további szigorítást az Operatív Törzs

Sem a halottak napi hétvégére, sem a növekvő esetszámok miatt nem tervez további szigorításokat az Operatív Törzs. Az országos tisztifőorvos úgy látja, hogy a jelenlegi intézkedések hatékonyak, a temetőkbe látogatóknak pedig az ajánlotta, hogy végig viseljenek maszkot. Közben már közel 44 ezer aktív fertőzött van az országban, de Müller Cecília szerint a maszkviselés, a távolságtartás és a kézmosás hatékony intézkedés. 

Segítségre van szüksége a leukémiával küzdő Vörös Barbara családjának

A 14 éves lány fél éve küzd a betegséggel. Budapesten kezelik, az édesanyja ezért naponta ingázik Bakonybánk és a főváros között, így nem tud dolgozni. A háromgyermekes családról az apa egyedül gondoskodik. Barbinak most jön a sorsdöntő, remélhetőleg utolsó kezelés sorozata, de a szülők egyelőre nem tudják, marad-e elég pénzük arra, hogy a lányuk mellett lehessenek.

Barátnője szerint életvidám volt a munka közben elgázolt asszony

A lelkitársát veszítette el - ezt mondta könnyeivel küszködve annak a 66 éves asszonynak a barátnője, akit hétfőn munka közben gázolt halálra egy vonat. Az asszony az átjáróban szedte a szemetet a tragédia előtt. Barátnője azt mesélte, hogy nyugdíj mellett dolgozott, segítőkész volt és mindenki szerette. Pár hete született meg dédunokája, akinek nagyon örült.

Takarítót gázolt halálra a vonat

Szemétszedés közben gázolt el a vonat egy 66 éves nagymamát délelőtt Szárligetnél. Az asszony takarítóként dolgozott az állomáson. Úgy tudjuk az átjáróban épp a szétszóródott szemetet szedte össze, amikor a Hegyeshalom felé tartó gyorsvonat érkezett. Az áldozat nem a MÁV, hanem egy külsős cég alkalmazottja volt. Ott azt írták, hogy az elhunytat saját halottjuknak tekintik.

Kirepült az autójából egy 47 éves férfi

Kirepült az autójából, és azonnal meghalt egy 47 éves férfi délelőtt a 8-as főúton Városlődnél. Veszprém felé haladt, amikor a rendőrség szerint megcsúszott a kocsija a nedves úton, keresztbefordult és a szembejövő kamionnak csapódott. A kamion vezetője nem sérült meg, azonnal kiszállt, hogy segítsen a kizuhant férfinak, de már nem tudott mit tenni. A rendőrség azt kéri a sofőröktől, hogy az esős, ködös, őszi időben óvatosan vezessenek.

Nem válaszolt a bíró kérdéseire a támadó

Nem tett vallomást és a bíró kérdéseire sem válaszolt a Veszprémi Törvényszéken az a férfi, aki a vád szerint 2019 augusztusában halálra verte lakótársát Balatonfűzfőn. A támadó többször állt már bíróság előtt, most is egy korábbi büntetését tölti. Az ügyészség szerint különös kegyetlenséggel végzett áldozatával, a gyilkosságot pedig balesetnek akarta álcázni.

Nézz fel! Átkelés közben, ne mobilozz!

Nézz fel! Átkelés közben, ne mobilozz! Ez a felirat figyelmezteti a gyalogosokat egy soproni zebránál. A rendőrök szerint sok a mobilozó, vagy fülessel zenét hallgató gyalogos, ezért így próbálják felhívni a figyelmet a veszélyre. Vannak más szokatlan megoldások is: például Veszprém megyében táncoló zebra segíti a biztonságos közlekedést.

Egy speciális mozgásterápiás kezelés segíthet a 14 éves, agysorvadásban szenvedő lánynak

Megrázó történet!
Csaknem másfél évtized után csillant fel a remény az agysorvadásban szenvedő Rubina számára. A kislányról másfél éves korában lemondtak az orvosok. Most 14 éves. Édesanyja otthon ápolja, mert jelenleg egy 3 hónapos csecsemő szintjén van, és mindenben segítségre szorul. Egy speciális mozgásterápiás kezelés azonban segíthet, de ez hatalmas anyagi megterhelés a családnak.
Rubina állapotáról, ide kattintva tudhat meg többet.
Ha segítene a családnak, ide utalva megteheti: Makai Imre, Raiffeisen Bank, 12092000-01468196-00100000

Állatkínzás miatt évekre börtönbe kerülhet az egykori állatorvos

Állatkínzás miatt évekre börtönbe kerülhet az egykori állatorvos. A vádirat szerint februárban, Rétsági birtokán, azért pusztult el több szamár, mert nem gondoskodott róluk megfelelően és nem biztosított fedett helyet az állatoknak. Tavaly már elítélték állatkínzás miatt, akkor 3 év felfüggesztett börtönt kapott. Az ügyészség most mindkét eset miatt letöltendő büntetést javasol.

66 gondozott koronavírus tesztje lett pozitív az idősotthonban

66 gondozott koronavírus tesztje lett pozitív és 17 gondozó van hatósági házi karanténban, egy Nógrád megyei idősotthon két telephelyéről. Az RTL Híradónak egy bent élő pár rokona azt mondta: a fertőzésről sem a gondozottakat, sem hozzátartozóikat nem értesítették. A Somogy megyei Barcson pedig az idősotthon gondozóinak egy része beköltözött, mert az egyik részlegen 39 lakóból 26-nak és 3 ápolónak is pozitív lett a koronavírus tesztje.

A látogatók dönthetik el a kis alpaka nevét

Hatnapos a Veszprémi állatkert legújabb jövevénye. Az alpaka csapat ugyanis múlt hét szerdán egy újabb taggal a bővült. A kis foltos bundás nőstény már magabiztosan jár-kel társai között a kifutóban. A látogatók pedig szinte elolvadnak tőle. Neve egyelőre nincs, erre a közösségi oldalon szavazhatnak az állatbarátok.

Négygyermekes édesanya halt meg a balesetben

Négygyerekes anya halt meg az 1-es főúton, szombaton történt balesetben. A tragédiát egy figyelmetlenül előző autós okozhatta, neki nem esett baja. Két másik kocsi is összetört. Az az autó, amelyikben az áldozat ült, fának csapódott. Az anyával ott volt egyik gyereke is, ő súlyosan megsérült. Másik autóban egy várandős nő és egy 4 éves gyerek szintén súlyos sérülésekkel került kórházba, de ők már jobban vannak.

Két család sérült meg a tragikus balesetben, az egyik édesanya életét vesztette

Meghalt egy anya, 12 éves gyermeke pedig súlyosan megsérült a Győr-Moson-Sopron megyei Nagyszentjános térségében. Két autó ütközött össze. A másik kocsiban egy várandós kismama és öt éves gyereke sérült meg. A tragédia valószínűleg egy szabálytalan előzés miatt történt. A gyerekeket mentőhelikopter vitte kórházba.

Rendben ment a lázmérés az általunk megkérdezett iskolaigazgatók szerint

Rendben ment a lázmérés az általunk megkérdezett iskolaigazgatók szerint. Az intézményekben mától kötelező a diákok testhőmérsékletét mérni. Ahol tudták, több bejáraton engedték be a gyerekeket, így nem alakultak ki hosszú sorok. Hogy hány lázas diákot szűrtek ki, nem tudni. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint az iskolák erről nem gyűjtenek adatot, de a szabály egyértelmű: a lázas gyereket haza kell küldeni.

„Anyaként soha nem adhatom fel, de emberként belefáradtam”

Anyaként soha nem adhatom fel, de emberként belefáradtam - ezt mondta a bíróságon várpalotai hintabaleset súlyos sérültjének édesanyja. Könnyeivel küszködve beszélt a bíróságon. A most 21 éves Krisztofer 2017-ben egy hibás alkatrész miatt zuhant le egy úgynevezett kalapácshintáról Várpalotán. Mindent újra kellett tanulnia. Az ügy elsőrendű vádlottja pénteken bocsánatot kért a családtól, de azt mondta: nem érez felelősséget.

Két fiatal nő halálát okozhatta a kisbusz sofőrje

Elismerte felelősségét annak a kisbusznak a vezetője, aki a gyanú szerint két fiatal nő halálát okozta tavaly szeptemberben a Veszprém megyei Bakonyjákónál. A sofőr a kisbusszal nyolc gyereket szállított, amikor információink szerint elaludhatott és frontálisan ütközött egy szemből érkező kocsival. A balesetben hat gyermek is megsérült.

Hintabaleset: szeretnék, ha méltó büntetést kapnának a felelősök

Megbocsátott, de szeretné, ha méltó büntetést kapnának a felelősök - ezt mondta stábunknak a várpalotai hintabaleset súlyos sérültjének édesanyja. A most 21 éves Krisztofer 2017-ben egy hibás alkatrész miatt zuhant le egy úgynevezett kalapácshintáról. Újra kellett tanulnia beszélni és járni. Az ügyészség a hinta üzemeltetőjét és a megfelelőségi tanúsítvány kiállítóját vádolja. Ők nem tettek vallomást a bíróságon, de azt mondták: nem felelősek a balesetért.

Sokkoló: koporsófedélre emlékeztető bábukkal hívják fel a figyelmet

Koporsófedélre emlékeztető bábukkal a biztonságos közlekedésre hívja fel a figyelmet a győri rendőrség. A megye útjain tavaly elhunyt 55 áldozat adatait helyezték a fekete bábukra, ezeket a győri városháza előtt állították ki.

Eltiltanák a vezetéstől az autópályán tolató 81 éves sofőrt

Vádat emeltek az M7-es autópályán tolató 81 éves sofőr ellen. Még júniusban hajtotta végre a veszélyes és szabálytalan manővert, amit a mögötte haladó autó fedélzeti kamerája rögzített. Az ügyészség közúti veszélyeztetés miatt pénzbírságot javasol a szabálytalankodónak és azt, hogy tiltsák el a vezetéstől.

Vádat emeltek a korrupt autópálya-rendőrök ellen

Letöltendő börtönt, pénzbüntetést és vagyonelkobzást is javasol az Központi Nyomozó Főügyészség a korrupt autópálya-rendőrök ellen. Tavaly februárban derült ki, hogy a gyanú szerint külföldi sofőrök szabályszegései felett hunytak szemet pénzért cserébe. Alkalmanként 20 és 50 euró közötti összeget fogadhattak el. A 18 lébényi exrendőr ellen most emeltek vádat.

Fegyveres rablókat fogott el a rendőrség a terrorelhárítókkal közösen

Fegyveres rablókat fogott el a rendőrség a terrorelhárítókkal közösen. Két férfit raboltak ki egy soproni lakásban, még szeptember elején. A megtámadott férfiak ezután követték a rablókat, akik a kocsijukból rájuk lőttek. A rendőrség először az egyik 25 éves rablót találta meg, majd rajta keresztül három társához is eljutottak.

Végezni akart az őt korábban elítélő bírónővel

Nem akarta megölni a bírónőt, csak börtönbe szeretett volna menni - ezt mondta az Ítélőtáblán az a nő, aki végezni akart az őt korábban elítélő bírónővel. Ezért most jogerősen 2 év 8 hónapot kapott. A nő azt mondta: nincs társadalom-biztosítása, és azért akart börtönbe kerülni, hogy ott megkapja a gyógyszereit.

„Nem tudja visszacsinálni, amit tett”

Nem tudja visszacsinálni, amit tett- ezt mondta az utolsó szó jogán az a 79 éves apa, aki a vád szerint 2018 őszén megszúrta a fiát. Az áldozat a kórházban belehalt a sérüléseibe. A késelő apa ügyvédje szerint nem volt szándékos a szúrás, az ügyész és a bíró szerint azonban igen. 6 és fél év börtönre ítélték, de mivel az apa és ügyvédje fellebbeztek, a döntés nem jogerős.

Élet-halál közt a robbanásban megsérült férfi

Súlyos égési sérülésekkel, jelenleg is élet-halál között van a szerdai házrobbanásban megsérült férfi. A Győr-Moson-Sopron megyei Gönyűn robbant fel egy családi ház tegnap délután. Valószínűleg a vezetékes gáz okozhatta a detonációt, amely akkora volt, hogy a falak kidőltek, a tető egy része pedig lerepült. A házban csak a tulajdonos volt otthon, a tűzoltók húzták ki a törmelékek alól.

Nem tagadta le a késelést az a diák, aki egy 3-as matematika osztályzat miatt szorongott

Nem tervezte el előre a késelést és nem akarta megölni az osztályfőnökét - ezt mondta az előkészítő ülésen az a diák, aki a vád szerint tavaly decemberben többször is megszúrta tanárát a fizikaórán egy győri középiskolában. Az 52 éves pedagógus súlyosan megsérült. Az ügyészség szerint az akkor 17 éves fiú egy 3-as matematika osztályzat miatt szorongott és a megfelelési kényszer miatt támadt. Ügyvédje szerint azonban védence nem tudta mit csinál.

Enyhítettek a Makai Viktória futónőre támadó férfi büntetésén

Enyhítettek a futónőre támadó férfi büntetésén, de fogház helyett börtönbe kell mennie. 2018 októberében brutálisan bántalmazta és megpróbálta megerőszakolni az éppen edzést tartó Makai Viktóriát. Őt végül a férje mentette meg. A szakértők szerint a férfi az úgynevezett kóros részegség állapotban támadt. Tavaly 4 és fél év fogházra ítélték. A ma jogerősen kihirdetett 3 és fél éves börtönbüntetés a futónő és ügyvédje szerint túl kevés.

40 perc helyett 5 órás oda-vissza út

40 perc helyett 5 órás oda-vissza út, késések és több tízezer forint plusz költség - ez még csak a második nap, de a letkésieknek már most rengeteg gondot okoz, hogy lezárták a határt. Eddig ugyanis Szlovákián keresztül jutottak el Esztergomba dolgozni és tanulni mindössze 20 perc alatt. Most vagy 70 kilométert kerülnek, vagy kompoznak. Utóbbi nagyon drága. Van olyan család, ahol egy havi fizetés nem fedezné a gyerekek iskolába jutásának költségét.

Bizonytalanság a határzár miatt

Bizonytalanság és késések - a határlezárások és ellenőrzések miatt sokan azt sem tudták, hogy jutnak majd haza, a munkahelyükre vagy az iskolába. Hegyeshalomnál az ingázók voltak bajban a 30 km-es korlátozással, a letkési határzár miatt pedig sokan késtek el Esztergomból a munkából vagy az iskolából. Sátoraljaújhelyen pedig vannak, akikre a zárás miatt online oktatás vár.

Szájmaszkos, hagyományos és online tanévnyitó ünnepségek

Szájmaszkos, hagyományos és online tanévnyitó ünnepségek - szinte mindenhol másként kezdődik az új tanév. A diákok többsége azonban újra hagyományos tanévre vágyik. Szerintük lehet online tanulni, de már nagyon vágynak a többiek társaságára.

Koronavírus-fertőzött lehetett a mozgó kisbuszból kieső két bolgár utas

Az RTL Híradó információi szerint koronavírus-fertőzött volt az a két bolgár utas, akik egy mozgó kisbuszból estek ki vasárnap az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. A rendőrség szerint először a 29 éves férfi zuhant vagy ugrott ki, ez még nem tisztázott. Ő a helyszínen életet vesztette. A 46 éves asszonyt súlyos sérülésekkel szállították a győri kórházba. A baleset után elvégzett koronavírus-teszt mutatta ki náluk a fertőzést.

Azért bocsájtotta licitre nyertes fotóját Dani, hogy ezzel segítsen kortársának

Licitre bocsátotta nyertes fotóját egy 11 éves kiskamasz, hogy egy leukémiában szenvedő kisfiúnak segítsen. Mihályi Dániel fotója az RTL időjárásjelentésében is szerepelt, ezzel nevezett a Magyar Honvédség pályázatára, amit megnyert. A liciten befolyó pénzt egy 9 éves kisfiúnak szeretné felajánlani, akiről az interneten olvasott.

Nem minden iskola kapja meg időben a fertőtlenítőket?

Elkezdték kiosztani az iskoláknak a járvány elleni védekezéshez szükséges fertőtlenítőszereket, de úgy tűnik, lesznek olyan iskolák, amelyek csak a tanévkezdés után kapják meg - ez derült ki az egyik szakszervezet birtokába került minisztériumi levélből. Ebben azt írják, hogy augusztus 29-e és szeptember 4-e között kapják meg a fenntartók a csomagokat. A minisztérium szerint a levél csak arról szól, hogy a tanév első felében szükséges fertőtlenítőszereket mikor vehetik át a fenntartók.

Hende Csaba, Nacsa Lőrinc és Trócsányi László is karanténba került

Hende Csaba volt honvédelmi miniszernek és Nacsa Lőrincnek, a KDNP frakciószóvivőjének azért kellett karanténba vonulniuk, mert ők is találkoztak Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akinél kimutatták a koronavírust. Trócsányi László volt igazságügyi miniszterről pedig szintén kiderült, hogy fertőzött.

Egy elszabadult kos végezhetett egy nővel

Egy elszabadult kos végezhetett egy 57 éves nővel, egy férfit pedig életveszélyesen megsebesített. A tragédia még kedden történt a Veszprém megyei Szentgál melletti erdőben. Az állat gazdája szerint a birkákat napokkal a történtek előtt valaki kiengedte a zárt legelőből, de szerinte a kos nem képes megölni egy embert. Az elhunyt asszony családja összetört, a megsérült férfi testvérét pedig sokkolták a történtek.

Az út szélén, a mentőben jött a világra egy kislány

Nem tudja pontosan mi a kislánya születési helye. Nagy Léna, ugyanis annyira sietős volt, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei Kónyt és Enesét összekötő út szélén, a mentőben jött a világra. Az édesanyánál hétfő délután indultak meg a fájások, ekkor hívta a mentőket. Az újszülött azonban nem várt a kórházig, a mentőknek meg kellett állniuk útközben. A kicsi és édesanyja jól vannak.

Patkás Tamás, paraúszó két és fél óra alatt úszta át a Boszporuszt

Átúszta a Boszporuszt Patkás Tamás, aki 26 éve vesztette el lábait, amikor munka közben egy mozgó vonat alá esett. A most 49 éves férfi hat éve kezdett el aktívan sportolni, azóta a Dunát, a Balatont, a Velencei tavat, a Fertő tavat is átúszta. A mostani versenyen 2 és fél óra alatt úszott át Ázsiából Európába.

Pozitív koronavírus tesztje miatt végezhetett magával

Megrázó történet!
Pozitív koronavírus tesztje miatt végezhetett magával egy magyar férfi a szlovákiai Ekecsen - erről először a Joj Tv számolt be. Az RTL Híradónak a 49 éves áldozat egyik ismerőse azt mondta: a férfi egy nagymegyeri menzán dolgozott, ott kaphatta el a vírust, ezt pedig nem tudta feldolgozni. Az áldozat lánya szerint azonban a boncolási eredmények azt mutatták: apja, ahogy ő fogalmaz: makk egészséges volt.

Vádat emeltek a lőtéri tolvajok ellen

A két budapesti férfi még tavaly decemberben tört be az esztergomi lőtérre. Éles lőszerek helyett azonban egy második világháborús kiállítás két fegyverét és egy szerelődobozt vittek el. Akciójukat egy sportlövő zavarta meg, ezért menekülőre fogták, erről pedig felvétel is készült. Az is kiderült, hogy egyikük már állt bíróság előtt.

Özönvíz Nyugat-Magyarországon, térdig ért a víz az utcákon

Özönvíz Nyugat-Magyarországon. Több település utcáin is térdig érő víz hömpölygött a hétfői hatalmas eső után. Győrben, volt, aki kihasználta az alkalmi folyót és azonnal sup-ra pattant. Vas megyében sokak pincéjét és kertjét is elöntötte a villámárvíz. Kenézen pedig egy családi ház tetejét is megbontotta a szél. Győr-Moson-Sopron és Vas megyében összesen 175 helyszínen volt szükség a tűzoltókra.

Már beszélni is tud a kalapácshintából kizuhant fiú

Interjút adott Híradónknak a várpalotai hintabaleset súlyos sérültje, Krisztofer. Bár a beszédét még nehéz megérteni, a 21 éves fiatalember rengeteget fejlődött az elmúlt félévben. 2017-ben súlyos koponyasérüléseket szenvedett, miután egy törött alkatrész miatt kizuhant egy úgynevezett kalapácshintából. Mindent újra kellett tanulnia. Mostanra azonban magabiztosan jár, el tudja látni magát és a szerelem is rátalált.

Három nap alatt 81 gyorshajtót fogtak a rendőrök

Három nap alatt 81 gyorshajtót fogtak a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében. Két hete halálos baleset volt ott, ahol most mértek, akkor két huszonéves fiatal vesztette életét. Most volt, aki 140-el száguldott ugyanazon az útszakaszon. Lakott területen belül pedig 77 km/órás sebességet mértek a 40-es táblánál.

A 63 éves sofőrnek esélye sem volt túlélni az ütközést

Meghalt egy férfi, miután autójával vonatnak ütközött délelőtt, Győrnél. A vasúttársaság szerint az áldozat a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre. A férfi hozzátartozói viszont állítják, nekik egy tanú azt mondta, a lámpa fehéren villogott. A 63 éves sofőrnek esélye sem volt túlélni az ütközést.

20 éves vízimentő mentett életet

20 éves vízimentő mentett életet a soproni Tómalom fürdőben vasárnap. Két ittas férfi próbált a napozószigetre úszni, egyikük azonban elmerült. Wágner Kata azonnal vízbe ugrott, a strandolók is segítettek a keresésben. A fiatal vízimentő végül az úszómester segítségével kihúzta a férfit és megkezdte az újraélesztését. A 60 év körüli fürdőző jelenleg is az intenzív osztályon fekszik, úgy tudjuk az állapota válságos.

Meghalt a Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős

Öt hét után meghalt a kórházban a július elején Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős. Ezt az Index írta meg elsőként. A sportoló másfél hónapja egy fán landolt, de nem sérült meg. A segítségére érkező katonai helikopter rotorszele azonban letörte az ágat, amibe kapaszkodott, ezért 20 métert zuhant. Az ügyben jelenleg is nyomoznak, gyanúsított azonban továbbra sincs. A család kártérítést szeretne kapni.

A vízimentőket is riaszthatjuk az ÉletMentő applikációval

Már a vízimentőket is lehet riasztani az ÉletMentő applikációval. Az Országos Mentőszolgálat és az egyik hazai mobilszolgáltató ingyenesen letölthető alkalmazásával sokkal könnyeben hívhatunk segítséget, ha baj van. Az applikáció tárolja az adatainkat, krónikus betegségeinket és meghatározza a pontos helyünket.

Kitüntették a kislányokról felvételeket készítő férfit lebuktató táborvezetőt

Kitüntették a táborvezetőt, aki a múlt héten lebuktatta azt a 38 éves férfit, aki titokban készített felvételeket kislányokról, az egyik győri szabadstrandon. Az öltözőkabinnál lett neki gyanús a férfi, kérdőre vonta, elvette tőle a baseball sapkát, amiben megtalálta a rejtett kamerát, és azonnal rendőrt hívott. A házkutatáskor további felvételeket találtak, hétfőn pedig letartóztatták a férfit.

Kigyulladt egy dízelmozdony Aszófőnél

Körülbelül 50-en utaztak a szerelvényen, mindannyian le tudtak szállni. Az RTL Híradó információi szerint ugyanaz a mozdonyvezető irányította a vonatot, aki a 2017 nyarán Balatonkenesénél kigyulladt gyorsvonatot is vezette. A MÁV ezzel kapcsolatos kérdéseinkre nem reagált, a mostani tűzről azt írták: műszaki hiba okozhatta.

Munkanélküliség: 4 éves csúcson

Négyéves csúcson a munkanélküliségi ráta Magyarországon. Utoljára 2016. áprilisában volt olyan magas, mint idén júniusban, azaz 5,1 százalék – derül ki a Statisztikai Hivatal friss adataiból. A kormány szerint viszont bíztató, hogy közben a foglalkoztatottak száma is emelkedik. A szocialisták azt mondják, sok család az utolsó tartalékait éli fel, ezért továbbra is azt követelik, hogy három helyett kilenc hónapig járjon az álláskeresési járadék.

Két nyugdíjast is elütöttek Sopronban

Két nyugdíjas asszonyt ütött el egy kukás és egy konténerszállító autó Sopronban. Egyiküket a belvárosban, járókeretével együtt sodorta el, rajta már nem tudtak segíteni, a helyszínen meghalt. A másik idős asszonyt pedig a zebrán ütötték el. A rendőrség szerint a balesetek azért történhettek, mert mindkét gyalogos a járművek holtterében közlekedett.

Körforgalom épül a „halálkereszeteződéshez”

Körforgalom épül a halálkereszteződésként is emlegetett veszprémvarsányi elágazóhoz. A Pápáról induló 832-es út és a Veszprémbe tartó 82-es főút kereszteződése több halálos áldozatot követelt már, és nagyon sok sérüléssel járó baleset történik ott. A falu polgármestere azt mondta: a 350 milliós beruházás építési engedélyét már megkapták. Az átadás 2021 őszén várható.

Többször állt már bíróság előtt a balatonfűzfői gyilkosság vádlottja

Jelenleg is börtönben ül és úgy tudjuk, többször állt már bíróság előtt a balatonfűzfői gyilkosság vádlottja. A 49 éves férfi az ügyészség szerint különös kegyetlenséggel ölte meg lakótársát tavaly augusztusban. Csaknem fél órán át ütötte és rúgta áldozatát, majd balesetnek akarta álcázni a történteket. Az ügyészség életfogytiglani fegyházbüntetést javasol.

Beismerte, hogy hibázott, de szerinte nem miatta halt meg egy autó utasa

Beismerte, hogy hibázott, de szerinte nem miatta halt meg egy autó utasa. Ezt mondta hétfőn a bíróságon az a buszsofőr, aki 2018 áprilisában Noszlopnál világítás nélkül hagyott az úton egy lerobbant buszt. Abba belerohant egy autó, amiben egy házaspár utazott. A 63 éves utas azonnal meghalt, a kocsi sofőrje súlyosan megsérült. A bíróság szerint a tragédiáért a buszsofőr a felelős, ő azonban azt mondta, szerinte a kocsit vezető férfi nem fékezett időben.

Gyűjtés a lebénult sportolónak

Ifjú tornászlányok gyűjtöttek Virág Zsoltnak, akit 13 éve egy diákolimpián ért baleset tornagyakorlat közben. Megsérült a gerince, azóta csak kerekesszékkel tud közlekedni. Most szeretne egy akadálymentes autót, így a szüleinek nem kellene őt emelgetni.

Ha Ön is hozzájárulna a gyűjtéshez, itt megteheti: Győri Tornasportért Alapítvány: 58600300-11123868-00000000

Azért gyűjtenek, hogy oviba járhasson Ábris

Nem találnak óvodát az SMA-ban, azaz gerincvelői izomsorvadásban szenvedő Ábrisnak. A kisfiú speciális kerekes székkel közlekedik, ezért eddig majd 30 intézmény utasította vissza. Édesanyja most speciális székre gyűjt, amivel lépcsőzni is tudna. Ez azonban 12 millió forintba kerül.

Úszással gyűjtenek társaiknak

25 gyerek 250 km-t úszott a Lupa-tóban, hogy pénzt gyűjtsön a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került társainak. A budapesti Kis- Pingvin Úszó és Vízilabda előkészítő klubnál azt tapasztalták, hogy több gyereknek abba kellett hagynia a sportolást, mert szüleik nem tudták fizetni az edzéseket. Az úszók 3 millió forintot szeretnének gyűjteni, amelyből társaik újra megvehetnék a bérletet. Gyurta Dániel olimpikon is szurkolt nekik.

A vétlen sofőr halt meg, miután két autó frontálisan ütközött

A vétlen sofőr halt meg szombaton este, miután két autó frontálisan ütközött a 85-ös főúton, a Győr-Moson-Sopron megyei Pinnyénél. Egy BMW-s fiatal előzni kezdett, a rendőrség szerint viszont a nedves úton megcsúszott, ekkor ütközött neki a szembejövő Opelnak. Az Opel sofőrje a helyszínen meghalt, utasát és a másik kocsiban ülő két embert is súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Balesetet okozott egy kocsijával driftelő fiatal

Balesetet okozott egy kocsijával driftelő fiatal pénteken este Győrben. A polgármester osztotta meg elsőként a videót, amelyen két BMW-s füstölve és fékcsikorgatva körözött egy győri körforgalomban. Egyikük viszont belerohant egy autóba, a vétlen sőfört pedig egy másik autósnak lökte. A balesetben senki sem sérült meg. A rendőrök a történtek után elfogták a szabálytalan fiatalt, akit úgy tudjuk azóta már hazaengedtek.

Pótkocsis traktornak ütközött egy motoros

Meghalt egy kétgyermekes családapa miután motorjával egy pótkocsis traktornak ütközött pénteken este a 85-ös főúton, Enesénél. Információink szerint a motoros előzni próbálhatott. Bár annál a kereszteződésnél nem lehet balra kanyarodni, a traktoros valószínűleg mégis balra próbált fordulni, emiatt sodorhatta el a motor vezetőjét, aki azonnal meghalt. Híradónk információi szerint két huszonéves fia és felesége gyászolja.

Az ország több pontján találtak koronavírusos eseteket

Az ország több pontján találtak koronavírusos eseteket. A győri Audi-gyár egyik munkatársánál, aki szombaton szabadul a karanténból. Egy ukrán vendégmunkás tesztje is pozitív lett a Győr melletti Ravaszdon, ott 12-en kerültek hatósági karanténba. Kiskunfélegyházán egy idős betegnél mutatták ki a fertőzést, mielőtt felvették volna a helyi idősek otthonába. A magyar-szerb határon pedig három rendőr tesztje lett pozitív.

Ittas sofőröket kapcsoltak le

Két megyében is razziát tartottak a rendőrök. Győr-Moson-Sopron megyében egy délután alatt 26 gyorshajtót kaptak el, míg Borsodban 57 ittas sofőrt kapcsoltak le. Tavaly a sérüléssel járó balesetek több, mint 8%-át okozták ittas vezetők.

Drágulás jöhet az autópályákon

Inflációkövető drágulás jöhet az autópályákon. Az Országgyűlés felhatalmazta a kormányt, hogy minden évben automatikusan emelje az e-matricák árát. Az útfenntartására hivatkoznak, és azt mondják, a fuvarozók előre tervezhetik majd költségeik növekedését. A Jobbik szerint vállalhatatlan az áremelés.

Szabálytalanul szétszerelt gázpalack okozta a robbanást

Vádat emeltek a veszprémi gázrobbanás ügyében. Ahogy arról Híradónkban korábban beszámoltunk: egy társasházban történt robbanás tavaly januárban. Az egyik lakás ki is gyulladt, a fala kidőlt. Ketten meg is sérültek. Az ügyészség szerint a robbanást egy gázpalack szabálytalan szétszerelése okozta.

A piros jelzés ellenére hajtott a sínekre, maga alá gyűrte a mozdony

A piros jelzés ellenére hajtott a sínekre kocsijával, A helyszínen meghalt a sofőr a Győr-Moson-Sopron megyei Ikrénynél. Autóját több száz méteren át tolt maga előtt az Intercity, Az osztrák állampolgárságú férfi egyedül ült a kocsiban, esélye sem volt a túlélésre. Az áldozat családja megjelent a tragédia helyszínén, de nem volt erejük megnézni a roncsot.

Egyszerre három megyében csaptak le egy bűnszervezet tagjaira

Rézeladásból a kábítószer üzletbe - rokonok terjeszthették a drogot, három megyében csaptak le egyszerre a rendőrök a TEK-kel közösen. A bűnszervezet központja Győrben volt. Néhány tag korábban rézeladások kapcsán 6 milliárd forint áfát csalt el. 2013-ban buktak le, a rendőrség szerint utána tértek át a kábítószer-terjesztésre. Eddig 7 embert tartóztattak le, ékszereket, autókat, ingatlanokat foglaltak le tőlük.

Brutálisan végzett testvérével és sógorával

Megrázó részletek a süttői háztűz ügyében: 55 késszúrással végzett nővérével és sógorával egy fiatalember, majd felgyújtotta a holttesteket. A rendőrök szerint így akarta álcázni a kettősgyilkosságot. A tűzben ő is megégett. Égési sérülései miatt hetekig volt mélyaltatásban, tegnap vették őrizetbe, ma pedig letartóztatták. A férj szüleit sokkolta a tragédia.

Egy pulóver miatt késelte halálra a 28 éves férfit

Bocsánatot kért az utolsó szó jogán a férfi, aki a vád szerint egy pulóver miatt halálra késelt egy 28 éves fiatalembert 2018. szeptemberében, a csolnoki kocsma előtt. Az ügyészség szerint a késelő kölcsönadta a pulóverét az áldozatnak, de aztán 26 ezer forintot követelt érte. Mivel az áldozat nem fizetett, először megütötte, aztán leszúrta. Első fokon tíz és fél évet kapott.

Egész éjszaka ütötték és rugdosták áldozatukat

Egész éjszaka rugdosták és ütötték áldozatukat, kedden letartóztatták a két komáromi férfit. Ahogy arról Híradónkban is beszámoltunk, egyikük vasárnap hívta a mentőket és a rendőröket, hogy lakótársuk meghalt. Az ügyészség szerint a 60 év körüli áldozat már 4 nappal korábban elhunyt. Úgy tudjuk, társai egy szőnyegbe tekerték a holttestét. Az ügyészség szerint a gyanúsítottak nem először követtek el bűncselekményt, most halált okozó testi sértés miatt nyomoznak ellenük.

 

Krumpliszsákban mentették ki a kiscicát

10 méter mély kútból mentettek ki egy kiscicát a Komárom-Esztergom megyei Szomoron. A bátor helyiek azonnal cselekedtek, miután egyikük meghallotta a csöppség kétségbeesett nyávogását. A megmentők egy kötélre erősített krumpliszsákot eresztettek a mélybe, ebbe kapaszkodott bele a cica, végül így húzták fel.

Túlszaporodtak a vaddisznók a Balaton-felvidéken

Balatonszepezd egyik forgalmas utcáján fényes nappal vágtatott át egy vaddisznó konda. A Balaton-felvidéken túlszaporodtak a vaddisznók, kerítéseket rongálnak meg, vagy megdézsmálják a termést. A polgármester elrendelte a vadak kilövését.

Elismerte a fenyegetőzést a sólyi gyerekgyilkos apja

Nem akart senkit bántani, de a fenyegetőzést elismerte a sólyi gyerekgyilkos apja. A 49 éves férfi ma azért állt bíróság elé, mert a vád szerint februárban, halálosan megfenyegette a 2018-ban, Sólyban megölt kislány 15 éves bátyját. Az áldozat édesapja ezután feljelentést tett, a fenyegetőző azóta letartóztatásban van. Az ügyben júliusban születhet ítélet.

15 métert zuhant, meghalt a fiú

Meghalt egy 15 éves fiú, miután tegnap lezuhant egy hangár tetejéről a Veszprém-Szentkirályszabadjai reptéren. Úgy tudjuk a fiatal néhány barátjával együtt ment az üzemen kívüli reptérre. Információink szerint a bontásra váró hangár tetejéről 15 métert zuhant, hiába próbálták újraéleszteni. A tinédzser nagyapja azt mondta, sosem tudja majd feldolgozni a tragédiát.

Elsodorta a villámárvíz a 67 éves asszonyt, férje hiába nyúlt utána, nem tudta megmenteni

Férje még utána nyúlt, de már nem tudta kihúzni a hömpölygő vízből - villámárvíz sodort el egy 67 éves asszonyt vasárnap délután a Veszprém megyei Tótvázsonyban. A kertjük végében lévő hidat próbálta megtisztítani a hordaléktól. Rosszul lépett, és az ár elsodorta. Holttestét tűzoltók találták meg. Férje megrázó interjúban beszélt a történtekről.

Nem lett pozitív koronavírus-teszt a 37 évesen elhunyt férfi munkahelyén

Egyelőre senkinek nem lett pozitív a koronavírus-tesztje a Westcast Hungary Kft-nél, amelynek egyik dolgozója a napokban hunyt el koronavírus-fertőzésben. Információink szerint azonban a 37 éves férfi hozzátartozói közül valaki megfertőződött, ez derült ki a kontaktkutatás során. A gyárban jelenleg is áll a termelés.

Újabb vasútvonalakon ritkítanak

Újabb vasútvonalon állítják le a vonatok többségét a járványhelyzetre hivatkozva. Júliustól Csorna és Hegyeshalom között nyolc vonatból hetet pótlóbuszokkal váltanak ki. A menetidő emiatt a duplájára nő. A kormány szerint az intézkedésre a járványügyi készültség miatt van szükség. A Közlekedő Tömeg Egyesület szerint a vonatokon könnyebb betartani az utasok közötti védőtávolságot.

Meghalt egy kamionnak ütközött motoros

Meghalt egy motoros, miután áttért a szemközti sávba, majd kamionnak ütközött szerda este Győrújbarátnál. A kamion román sofőrje sokkos állapotban azt mondta az RTL Híradónak: próbálta félrerántani a kormányt, de az ütközést már nem tudta elkerülni.

Nyílpisztollyal lőtték meg a ludakat, már jobban vannak

Meglőtt nyári ludakat vett gondozásba egy önkéntes madármentő, Sopronban. A madarakat a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén lőtte meg valaki, valószínűleg nyílpisztollyal, pedig azt tilos használni. A ludak már jobban vannak, a rendőrség eljárást indított az ügyben.

Brutális visszaesés a kiskereskedelemben

Brutális visszaesés a kiskereskedelemben. A KSH legfrissebb adatai szerint áprilisban, a járvány miatti korlátozások idején összességében 10 százalékkal csökkent a különböző üzletek forgalma, de például a ruházati termékek és cipők esetében 90 százalékos a visszaesés. Az online kereskedelem viszont szárnyalt áprilisban.

Rövidebb a szezon a Balatonnál, de ezt egyelőre nem számolták bele az árakba a büfések

A koronavírus-járvány miatt rövidebb a szezon a Balatonnál, de ezt egyelőre nem számolták bele az árakba a büfések. A Híradónak nyilatkozó vendéglátósok azt mondták, csak annyival emelnek, amennyivel az alapanyagok drágultak. A sima lángos most átlagosan 5-600, a sajtos-tejfölös pedig 7-800 forintba kerül.

Járvány után veszélyes lehet a napozás

Könnyebben leéghetünk idén és a bőrrák kialakulásának is nagyobb az esélye a koronavírus miatt. A Semmelweis Egyetem bőrgyógyász szakorvosa szerint ugyanis a karantén miatt sokan töltötték az elmúlt időszakot a lakásba bezárva, kevesebb napfény érte az emberek bőrét és nem tudták megszerezni az alapszínüket.

Kevesellte az orvosa által felírt nyugtató adagot, ezért betört a patikába

Kevesellte az orvosa által felírt nyugtató adagot, ezért betört a patikába. Most emeltek vádat egy karcagi férfi ellen, aki 180 doboz nyugtatót és 53 ezer forintot zsákmányolt egy pápai gyógyszertárból még áprilisban. Információink szerint a tolvaj gyógyszerfüggő volt. A lopás után a patika melletti házban próbált elrejtőzni, ott fogták el.

Két kisgyereket hagyott hátra a balatonkenesei baleset egyik áldozata

Egy hat hónapos és egy két éves kisgyereket hagyott hátra a Balatonkenesénél történt baleset egyik áldozata. Ezt az áldozat felesége mondta Híradónknak, aki sógorát is elveszítette. Összesen öten haltak meg, amikor a munkásokat szállító kisbusz sofőrje előzni próbált, de nem tudta befejezni a manővert és szembejövő kamionnak ütközött. Négy sérültet jelenleg is kórházban ápolnak, közülük ketten még mindig életveszélyben vannak.

Frontális baleset: Öt ember meghalt, négyen életveszélyesen megsérültek

Megrázó tudósítás!
Tragikus baleset a Balatonnál. Öt ember meghalt, négyen életveszélyesen megsérültek, amikor egy munkásokat szállító kisbusz előzés közben frontálisan ütközött egy téglaszállító kamionnal. A négy túlélőt a kamionsofőr próbálta kihúzni a roncsból, de nem tudta, azt mondta Híradónknak, hogy sokkolta, amit átélt.

Már nem tudott beszélni a fiával

Az utolsó percig bízott abban, hogy még élve láthatja fiát - könnyeivel küzködve mondta ezt Híradónknak az édesapa, akinek 26 éves fia szombaton halt meg a szentgotthárdi motocross pályán. A fiatal ugratás közben zuhant le a motorról. Édesapja a történtek után azonnal a helyszínre rohant, de fiát már nem tudták újraéleszteni. Az áldozat barátai is döbbenten állnak a tragédia előtt.

Két év után is alig tud beszélni a tragédiáról a Sólyban megölt 9 éves kislány édesapja

Minden héten kimegy a temetőbe és nem érti, miért történt velük ez a szörnyűség. A vád szerint 2018. májusában, a kislányt későbbi gyilkosa a Séd patak partjára csalta, majd brutális kegyetlenséggel végzett vele. A 16 éves tinédzsert februárban, a maximálisan kiszabható 15 évre ítélték. A Fellebbviteli Főügyészség szerint előre eltervezhette a gyilkosságot.

Kiskamaszok mentették meg cukorbeteg társuk életét

A 12 éves Agócs Benjámin hétfőn játék közben rosszul lett egy mosonmagyaróvári játszótéren, perceken múlhatott az élete. Barátai nem estek pánikba. Az RTL Híradónak elmondták, hogy volt, aki csokiért rohant, más vízzel itatta, és közben az édesanyját is felhívták. Csak azt nem értették, hogy miért nem segítettek a közelben lévő felnőttek.

Illegális fegyvertartás miatt fogták el, hazaengedték

Nem kezdeményezték a letartóztatását, tegnap hazaengedték azt az osztrák férfit, akit hétfőn a TEK kommandósai amiatt fogtak el Fehértón, mert több fegyvert és 1700 lőszert tartott illegálisan. Úgy bukott le, hogy élettársa néhány puskát bevitt az önkormányzathoz, mert félt a férfitól. A nők elleni erőszakkal foglalkozó szakértő szerint hibás döntés volt a fenyegetőző hazaengedése.

Összeszedte párja fegyvereit és elvitte az önkormányzathoz

Összeszedte párja fegyvereit és elvitte az önkormányzathoz egy osztrák asszony a Győr-Moson-Sopron megyei Fehértón. A nő azt állította, a férfi halálosan megfenyegette, ezért attól tartott, hogy használni fogja a puskákat. Az 56 éves osztrák férfit végül a TEK kommandósai fogták el. Házában még több, engedély nélkül tartott fegyvert és 1700 darab lőszert találtak.

Nehéz helyzetbe sodródott családoknak segítenek önkéntesek

A koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe sodródott családoknak segítenek önkéntesek. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat három megyeszékhelyen oszt adománycsomagokat a napokban, tartós élelmiszert és tisztítószereket. Egy roma civil szervezet pedig okoseszközöket is osztott a gyermekes családoknak, hogy boldoguljanak a digitális tanrenddel.

Túl van az utolsó nagy műtéten a 28 éves Crohn-beteg édesanya

Túl van az utolsó nagy műtéten a Crohn-betegségben szenvedő fiatal édesanya. Molnárné Taubitz Laura történetét tavaly mutattuk be. A 28 éves nőről itthon lemondtak az orvosok, családja ekkor kérte a nyilvánosság segítségét. Végül egy német professzor vállalta, hogy meggyógyítja. Azóta több műtéten is átesett, legutóbb szerdán. Úgy tűnik, a hét órán át tartó operáció sikeres volt. A férj abban bízik, hamarosan újra együtt lehet a család.

Ököllel ütötte a buszsofőrt

Részegen támadt a buszsofőrre egy utas, most emeltek vádat ellene. Az eset még februárban, Tatabányán történt, a busz kamerája által rögzített felvételeket azonban most hozta nyilvánosságra az ügyészség. Ezen látszik, hogy az utas megüti a sofőrt, majd miután a vezető lelöki a buszról, visszaszáll és még háromszor, ököllel támad a sofőrre. A busz vezetője zúzódásokkal megúszta.

Életmentő műtét után babát vár

Babát vár az a győri asszony, akinek medencéjére és hasára egy óriási faág zuhant egy 2017-es viharban. Erről először a Blikk írt. Az asszonynak életmentő műtéte volt, fél évig kórházban ápolták, újra kellett tanulnia járni. Az orvosok féltették a várandósságtól a kétgyermekes édesanyát, a nő viszont mindig is szeretett volna egy harmadik gyermeket. Júliusban pedig úgy tűnik, teljesül a kívánsága, egy kisfiúval bővül a család.

A polgármester vitte vissza nekik a szemetüket

A polgármester saját kezűleg szórta vissza az illegális helyen szemetelő család udvarára a szemetüket, Pápán. Az akcióról videó is készült. Az erdő mellett lerakott kupacra kedden találtak rá. Az egyik csomagban szerepelt név és cím is. Ezután nyilvános posztban kérte a városvezető a szemetelő családot, hogy vigyék el. Mivel nem tették meg, ő maga vitte vissza a műkörmöt és tisztasági betétet is tartalmazó zsákokat.

Akár 15 évre is rács mögé kerülhet a tanárát megkéselő győri diák

Akár 15 évre is rács mögé kerülhet az a 17 éves diák, aki még decemberben, a fizikaórán késsel támadt osztályfőnökére egy győri középiskolában. Most emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint többször is megszúrta a pedagógust, tervét pedig osztálytársával is közölte. Ügyvédje szerint azonban nem volt tudatában a tettének. A diák bűnügyi felügyeletben van otthon, a családjával. 

Börtönbe küldenék a fenyegetőzőt

Három és fél év börtönt javasol az ügyészség a sólyi gyerekgyilkos apjának. A 49 éves férfi ugyanis még februárban, halálosan megfenyegette a 2018 májusában, Sólyban megölt kislány bátyját. A megfenyegetett fiú apja azt mondta Híradónknak: örül, hogy a fenyegetőző azóta is letartóztatásban van, mert nem akar még egy gyermeket elveszíteni.

Másfél hónap után újra kinyitott Győr legnagyobb lomis piaca

A polgármester rendelete alapján a területet körbekerítették és a kereskedőkön kívül maximum 500 embert engedtek be, a maszk pedig mindenkinek kötelező volt. A győriek örültek, hogy újra nézelődhettek, bár stábunk ottjártakor a másfél méteres távolságot nem sokan tartották be.

„Nem volt alapbetegsége”

Nem volt alapbetegsége annak a 40 éves tatabányai beteghordónak, aki a koronavírus első ismert egészségügyben dolgozó áldozata – ezt az elhunyt férfi felesége mondta az RTL Híradónak. A nő szerint az öthetes kórházi kezelése közben kapta el a fertőzéseket. A férfi egy kislányt hagyott árván. A tatabányai kórházban 21 egészségügyi dolgozó kapta el a vírust, 61-en pedig fertőzésgyanúval vannak otthon.

Büntethető a 13 éves késelő diáklány

Vádat emeltek egy 13 éves lány ellen, aki tavaly decemberben hátba szúrta 15 éves társát egy esztergomi gyermekotthonban. A lány életveszélyesen megsérült. A késelő tinédzser javítóintézetbe került. Az ügyészség szerint nem kóros elmeállapotú, ezért büntethető. A vádirat szerint korábban is volt rendőrségi ügye, mert a boltban nem vehetett alkoholt.

Gyorsétteremnél kaptak bírságot

Volt, akit egy gyorsétterem parkolójában bírságoltak meg, mert a rendőrök szerint megszegte a kijárási korlátozás szabályait. De van olyan nézőnk is, akit már háromszor figyelmeztettek. Az operatív törzs szerint a hétvégén inkább vidéken voltak problémák. Adataik szerint már több, mint 26 ezer szabálysértés történt a kijárási korlátozás bevezetése óta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való