KERESÉS search-close

"Németh Boglárka" szerzővel ellátott tartalmak

Németh Boglárka

Németh Boglárka által létrehozott tartalmak (100):

Másfél hónapos a Győri Állatkert lámacsikója

Kissé sután szalad, de már bolyhos, vastag bundát növesztett a Győri Állatkert másfél hónapos lámacsikója. November végén született, de mivel az állatkert a koronavírus miatt jelenleg is zárva van, az érdeklődők még nem láthatták.

Tinédzser lányt próbálhatott meg elrabolni egy ismeretlen autós

Egy tinédzser lányt próbálhatott meg elrabolni egy ismeretlen autós Mosonmagyaróvár közelében, Feketeerdőn. Erről a lány szülei beszéltek Híradónknak. Azt mondják, a lányuk egy hete a buszra várt, amikor a férfi azt ajánlotta neki, hogy elviszi. Miután a lány visszautasította, a sofőr kiszállt és elindult felé, de a tinédzser megrúgta, így inkább elhajtott. A rendőrség szerint az autós a héten újra próbálkozott.

Elszökött az idősek otthonából, holtan találtak rá

Elszökött az idősek otthonából és valószínűleg megfagyott egy 68 éves, pszichés betegségben szenvedő férfi Győrújbaráton. Csütörtök este a teaosztás után juthatott ki az intézményből, majd úgy tudjuk, megcsúszott a falu kilátója melletti ösvényen és beverte a fejét. Ott találták meg a holttestét. Az idősotthont fenntartó alapítvány vezetője azt mondta: az áldozat segítőkész, szerény ember volt, akit 9 éve fogadtak be magukhoz egy hajléktalanszállóról.

Együtt buliztak, majd kirabolták

Ütöttek, fegyverrel fenyegettek, majd kiraboltak egy férfit szilveszter éjszaka Sopronban. A társaság bulizott, majd ütni-rúgni kezdték az áldozatot, egyikük pedig gázriasztó fegyvert fogott rá és többször a levegőbe lőtt. Ezután kirabolták az áldozatot, aki az utcára menekült. A rablókat elfogták, jelenleg őrizetben vannak.

Az útellenőrök kocsijába rohant

Hetente történik baleset a Magyar Közút munkavégzési területein - a statisztikák szerint. Újév reggelén egy figyelmetlen sofőr hajtott bele a leállósávban útellenőrzést végző, kivilágított kisteherautóba. A vétkes sofőr megsérült, utasa meghalt. A közút munkatársa zúzódásokkal megúszta. Bár az utóbbi két évben szerencsére nem volt halálos áldozat, 2000 óta 17 munkatársat veszített el így a Magyar Közút.

Először karácsonyozhat saját otthonukban a várpalotai hintabalesetben megsérült Krisztofer

Először karácsonyozhat saját otthonukban a várpalotai hintabaleset súlyos sérültje, a most 21 éves Krisztofer. A kilencfős család az elmúlt években egy kétszobás albérletben töltötte az ünnepeket, két hete azonban teljesült a vágyuk, saját családi házuk lett a Veszprém megyei Gógánfán. Az idei szentestén pedig ajándékokra is több jutott.

Élelemmel segítenek az Angliában rekedt magyar kamionosoknak

Méltatlan és megalázó a helyzet - ezt mondta az RTL Híradónak egy Angliában rekedt magyar kamionos. Ezrekkel együtt napok óta vesztegel a szigetországban, miután a koronavírus egy új mutációja miatt nem engedik be a teherforgalmat sem a kontinensre. A kerítésen át dobálnak nekik élelmet és tisztálkodószereket, kint élő magyarok is segítenek.

Öt éve ír karácsonyi üdvözletet a soproni rendőröknek egy 9 éves kisfiú

Öt éve ír karácsonyi üdvözletet a soproni rendőröknek egy 9 éves kisfiú, akik most meglepetéssel viszonozták a jókívánságokat. Villogó járőrautóval mentek a gyerekért, bevitték a kapitányságra, ahol felülhetett egy rendőrmotorra is. A kisfiú idén kitartást és nyugodtabb napokat kívánt példaképeinek, akik minden évben meghatódnak az üzeneteitől.

Esküvőjük után három héttel ölte meg a feleségét

Három héttel az esküvő után, baltával és vadászkéssel ölte meg feleségét egy férfi Tatán, most emeltek vádat ellene. Még 2019 szeptemberében az ügyészség szerint, különösebb ok nélkül támadt az asszonyra. A pár külön élt, a 37 éves áldozatnak előző kapcsolatából volt három kiskorú gyermeke, akikkel oda akart költözni a férfihoz. A helyiek szerint azonban sokat veszekedtek. Az ügyészség fegyházbüntetést javasol.

Az ügyészség szerint a vita a táncparketten kezdődött

Kamera rögzített egy tömegverekedést egy esztergomi szórakozóhely előtt, a 2019-es felvétel alapján most emeltek vádat öt fiatal ellen. Az ügyészség szerint a vita már a táncparketten kezdődött, ezért a biztonsági őr kiküldött három bulizót, akik aztán a klub előtt rátámadtak az őrre, a verekedéshez pedig többen csatlakoztak.

Az ügyészség szerint anyagi problémái miatt próbált egy dohányboltot kirabolni

Letartóztatták azt a 36 éves nőt, aki egy hete férje gázriasztó fegyverével próbált kirabolni egy dohányboltot Mosonudvaron. Az ügyészség szerint anyagi problémáik miatt akart így pénzt szerezni. Az asszony arcát eltakarva ment be a boltba, ahol azzal fenyegette az eladót, hogy ha nem kapja meg a pénzt, lelövi. Az alkalmazott azonban megnyomta a pánikgombot, amitől beindult a riasztó, így a nő zsákmány nélkül távozott. Akár 10 évet is kaphat.

Riasztófegyverrel ment trafikot rabolni egy 36 éves nő

Gázriasztófegyverrel ment trafikot rabolni egy 36 éves nő a Győr-Moson-Sopron megyei Mosonudvaron. Egy hete csuklyában és maszkban lépett a dohányboltba, majd a fegyverével hadonászva a bevételt követelte, ezt a trafik kamerája is rögzítette. Az eladó azonban mielőtt a kasszához nyúlt, megnyomta a pánik gombot, így bekapcsolt a sziréna, amitől a rabló megijedt és elszaladt. A rendőrök tegnap fogták el a nőt, mindent bevallott.

Érezte, hogy osztálytársa készül valamire

Egész szünetben mellette ment és látta, hogy az osztálytársa készül valamire - ezt mondta Híradónknak a megkéselt nyolcadikos diák. Múlt szerdán szúrták hasba az egyik tatabányai általános iskolában. A fiú még mindig kórházban van, de már jobban érzi magát. Támadója azt mondta, nem akarta, hogy társának komolyabb baja essen. Az iskolában terápiás kutyákkal is próbálják segíteni a történtek feldolgozását.

Jobban van a megkéselt fiú

Letartóztatták azt a 14 éves fiút, aki szerdán hasba szúrta osztálytársát egy tatabányai általános iskolában. A nyolcadikos kamasz egyik osztálytársa szerint, aki csütörtökön nyilatkozott Híradónknak, a késelő készülhetett a támadásra, mert egy korábbi vita miatt többekre, köztük áldozatára is haragudott. A megszúrt fiú már jobban van. Az osztálytársaknak pedig több szakember is segít a történtek feldolgozásában.

Bennégett a roncsban

Fának ütközött, majd bent égett autójában egy 32 éves férfi az éjszaka a Győr-Moson-Sopron megyei Bogyoszló közelében. Úgy tudjuk, a férfi munkából tarthatott hazafelé, amikor egyelőre nem tudni miért, letért az útról. A roncs lángra kapott az ütközés után.

Veszélyes helyre tették a traffipaxot a rendőrök

Veszélyes helyre tették a traffipaxot a rendőrök Somogy megyében. Erről a vezess.hu-n jelent meg egy fedélzeti kamerás felvétel. Egy felüljáró tetején, az egyik sávot szinte teljesen elfoglalva álltak meg a készülékkel. Az RTL Híradónak nyilatkozó vezetéstechnikai oktató azt mondja, a szabályok szerint a rendőrök bárhonnan mérhetnek.

Szolgálatot teljesítő katona zongorázott a győri kórház aulájában

Szolgálatot teljesítő katona zongorázott a győri kórház aulájában, erről több nézőnk is készített videót. A zongorát az ápolási igazgató ötlete alapján tették a karácsonyfa mellé, hogy akinek van kedve, játsszon rajta, ezzel örömet szerezve a betegeknek és az egészségügyi dolgozóknak. A katona Híradónknak azt mondta: reméli, hogy ezzel kicsit közelebb hozta az emberekhez a hivatásukat.

Macska gondoz egy tüdőbetegséggel küzdő kutyát Tatán

Vörös bundás cica gondoz egy tüdőbetegséggel küzdő kutyát Tatán. A Hope névre hallgató kutya nagyon rossz állapotban került az állatvédőkhöz, alkalmi befogadójánál azonban egy cica lett az ápolója, aki gyakran bújik hozzá vagy nyalogatja. Mivel a kutya egyre jobban van, néha már ő is viszonozza a gondoskodást.

Nem akart lélegeztetőgépre kerülni - ezt mondta annak a mentőtisztnek a testvére, aki a koronavírus szövődményei miatt halt meg

Nem akart lélegeztetőgépre kerülni - ezt mondta az RTL Híradónak annak a mentőtisztnek a testvére, aki hétfőn hunyt el a koronavírus szövődményei miatt. A 60 éves, háromgyermekes apa - bátyja szerint - az egész életét a munkájának szentelte, a mosonmagyaróvári kórház intenzív osztályán is dolgozott. A Magyar Orvosi Kamara adatai szerint eddig 20 egészségügyi dolgozó halt meg koronavírusban.

A sofőr nem látta, hogy sétál valaki az út szélén

A helyszínen meghalt az a gyalogos, akit hétfőn este ütött el egy autós Komárom-Esztergom megyei Csém közelében. A sofőr Híradónknak azt mondta, nem látta, hogy sétál valaki az út szélén. Amikor hívta a mentőket, még élt az elgázolt, 30 év körüli férfi, de nem tudták megmenteni az életét.

A sofőrt vádolják a balesetért

Nem halt volna meg az ügyészség szerint, ha használja a biztonsági övét az a férfi, aki tavaly nyáron munkatársaival tartott hazafelé a 85-ös főúton. Utasként ült az építőipari vállalat autójában, amikor a sofőr figyelmetlensége miatt lehajtott az útról. Az autó a visszakormányzás után megpördült, az áldozat kizuhant, a kocsi pedig ráesett. Az ügyészség most emelt vádat a sofőr ellen, szerintük ő a felelős a balesetért.

A közösségi médián keresztül kereskedtek kábítószerrel

A közösségi médián keresztül kereskedett kábítószerrel egy főként budapesti huszonévesekből álló drogbanda, a rendőrök és a TEK kommandósai pénteken csaptak le rájuk. Vezetőjük egy applikáción keresztül irányította a dílereket, akik futárszolgálattal kézbesítették a drogot. A rendőrök 11 embert vettek őrizetbe, akiknél fegyvereket és több millió forintot is találtak.

Kiállított fegyvereket loptak

Jogerősen 1 év felfüggesztett börtönre ítélték az egyik lőtéri tolvajt, aki társával együtt egy éve hatástalanított fegyvereket zsákmányolt. Az esetről felvétel is készült. A budapesti tolvajok az éles pisztolyokhoz nem fértek hozzá. Pénteken csak egyikük jelent meg a bíróságon, társát még keresik a hatóságok.

Videón a kövekkel dobálózó fiatalok!

Két hete Győrben tizenévesek kövekkel céloztak egy felüljáróra, ahol folyamatos az autós forgalom. Bár senkinek nem esett baja, a videó mostanra óriási felháborodást váltott ki a közösségi oldalon és helyiek között. A rendőrség eljárást indított ismeretlen tettesek ellen és szemtanúk jelentkezését is várja, mivel azóta sem találják a dobálózókat

Elment az áram az intenzív osztályon, emiatt akkumulátorok működtették a lélegeztetőgépeket

Elment az áram a Szegedi Járványügyi Ellátó Központ Covid intenzív osztályán tegnap (november 18.) este, emiatt a lélegeztetőgépek csak akkumulátorról működtek - tudta meg az RTL Híradó. 16 lélegeztetett beteget kellett egy másik épületrészbe költöztetni, hogy átvizsgálhassák a hálózatot. A kórház szerint a betegek ellátását mindez nem befolyásolta.

Hazaküldték a kismamákat a veszprémi kórházból

Nemcsak a kismama életéről van szó, hanem a babáéról is - ezt mondta egy kétségbeesett várandós nő Híradónknak, miután megtudta: a veszprémi kórház Szülész-Nőgyógyászati osztályán csak a legszükségesebb vizsgálatokat végzik el múlt péntek óta. Az osztály főorvosa a közösségi oldalra feltöltött videóban közölte, hogy a koronavírus miatt több dolgozójuk is karanténban van, ezért hozták az intézkedést.

Online sütivásárral segítenek a Crohn-beteg édesanyának

A koronavírus miatt online sütivásáron gyűjtöttek az ácsiak a Crohn-beteg édesanyának. A 29 éves Molnárné Taubitz Lauráról itthon tavaly lemondtak az orvosok, így egy éve már Németországban kezelik, ami rendkívül költséges. Tegnap csaknem 280 ezer Ft gyűlt össze. A segítők legfőbb célja, hogy otthonában ápolhassák és újra együtt lehessen 21 hónapos kislányával és férjével.

Ha segíteni szeretne a családnak, minden információt megtalál ITT

Kiskaput talált a győri polgármester, átalakítja az ingyenes parkolási rendet

Átalakítja Győr fideszes polgármestere az ingyenes parkolási rendet, amit a kormány a veszélyhelyzetre hivatkozva vezetett be. A belvárosban csak a parkolási bérlettel rendelkezők állhatnak meg bármikor szerdától. A többieknek hétköznap csak egy idősáv lesz ingyenes. A közlekedési szakjogász szerint Dézsi Csaba András kiskaput talált a kormányrendeletben.

Drónokat is bevetnek a rendőrök

Drónokat, helikoptert és civil autókat is egyre többször vetnek be a rendőrök, hogy kiszűrjék a szabálytalan autósokat. Veszprém és Somogy megyében is razziáztak az elmúlt időszakban. Kaposváron egy nap alatt összesen 35 szabályszegőt találtak. A legtöbbjüket azonnal félreállították és megbüntették. A leggyakoribb szabálytalanságok: a záróvonal átlépése, a piros lámpa és az elsőbbségi szabályok figyelmen kívül hagyása voltak.

Elmondása szerint az iskolai stressz miatt támadt tanárára

Az iskolai stressz miatt támadt a tanárára - ezt mondta a bíróságon az a diák, aki tavaly decemberben egy késsel súlyosan megsebesítette osztályfőnökét egy győri középiskolában, miután hármast kapott. Azt mondta, folyamatosan szorongott, de arra nem emlékszik, pontosan mit tett. Édesanyja azzal védte, hogy a fiú szerinte autista, és nem tehet arról, ami történt.

Az ügyészség most emelt vádat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt

Megrázó tudósítás
Két késsel, 17-szer sújtott le áldozatára az oroszlányi gyilkos az ügyészség szerint. Ahogy arról Híradónkban is beszámoltunk, a férfi még tavaly szilveszter előtt végezhetett a 36 éves asszonnyal, abban a lakásban, ahol az áldozat szívességből lakott. Az ügyészség most emelt vádat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt. A férfi mindvégig tagadta a gyilkosságot, de ha bűnösnek találják, akár életfogytig tartó fegyházbüntetést is kaphat.

Bedrogozva vezetett, két utasa halálát okozta

Öt év börtönt kapott és 8 évre eltiltották a vezetéstől azt a 28 éves férfit, aki bedrogozva vezetett, emiatt két utasa halálát okozta az M1-es autópályán még 2019 februárjában. Az ügyészség szerint a bódult férfi nem tartotta be a követési távolságot, emiatt ment neki egy kisteherautónak. Az is kiderült róla, hogy korábban már okozott halálos balesetet, ahol segíteni sem állt meg. Emiatt 3 év börtönt kapott, de szabadulása után öt eljárás is indult ellene, mert jogosítvány nélkül vezetett.

Videón a szabálytalankodás: a kamionos a tiltó tábla ellenére előzött

Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy kamionos az előzni tilos tábla ellenére kezdi a manővert a 8-as főúton, nem sokon múlt a baleset. A felvételt készítő autós szerint a kamion vezetője már előtte is agresszívan vezetett. A rendőrség azt közölte, a videó alapján megteszik a szükséges intézkedéseket.

Soha nem volt jogosítványa a halálos balesetet okozó sofőrnek

Sosem volt jogosítványa a halálos balesetet okozó sofőrnek, 4 év 8 hónap fogházbüntetésre ítélték. A vád szerint a 30 éves férfi 2018 márciusában jogosítvány nélkül, három utassal a kocsiban 60 helyett csaknem 90-nel hajtott, amikor egy kanyarban megcsúszott és egy szembejövő kamionnak csapódott. Az anyósülésen utazó testvére és egy másik utas a helyszínen meghalt. A sofőr a bíróságon a felmentését kérte, ezért az ítélet nem jogerős.

Brutális baleset: ütközéskor kettészakadt az autó

A helyiek szerint egy hete kapta meg jogosítványát az a huszonéves fiatal, aki kedd délután halálos balesetet okozott a Komárom-Esztergom megyei Tarjánnál. A sofőr - a rendőrség szerint - nagyon gyorsan ment, az útpadkára hajtott, majd keresztbefordult és a szembejövő autónak csapódott. Az ütközés miatt a kocsi kettészakadt. A hátul utazó 32 éves férfi azonnal meghalt, a többiek megsérültek.

Szemtanú: figyelmeztető lövést is leadtak a rendőrök

Figyelmeztető lövést is leadtak és kiabáltak a rendőrök, hogy tegye le a kézigránátot, az embercsempész azonban nem hallgatott rájuk - ezt mondta Híradónknak az egyik szemtanú a tegnap Vitnyédnél történtekről. Egy 52 éves német férfi öt illegális határátlépőt vitt kocsijával, amikor megállították. Ezután egy fegyverrel és gránáttal a kezében menekülni kezdett, majd a rendőrök előtt végzett magával, ekkor a kézigránát is felrobbant. Utasai elfutottak, azóta mindegyiküket elfogták.

Nem tervez további szigorítást az Operatív Törzs

Sem a halottak napi hétvégére, sem a növekvő esetszámok miatt nem tervez további szigorításokat az Operatív Törzs. Az országos tisztifőorvos úgy látja, hogy a jelenlegi intézkedések hatékonyak, a temetőkbe látogatóknak pedig az ajánlotta, hogy végig viseljenek maszkot. Közben már közel 44 ezer aktív fertőzött van az országban, de Müller Cecília szerint a maszkviselés, a távolságtartás és a kézmosás hatékony intézkedés. 

Segítségre van szüksége a leukémiával küzdő Vörös Barbara családjának

A 14 éves lány fél éve küzd a betegséggel. Budapesten kezelik, az édesanyja ezért naponta ingázik Bakonybánk és a főváros között, így nem tud dolgozni. A háromgyermekes családról az apa egyedül gondoskodik. Barbinak most jön a sorsdöntő, remélhetőleg utolsó kezelés sorozata, de a szülők egyelőre nem tudják, marad-e elég pénzük arra, hogy a lányuk mellett lehessenek.

Barátnője szerint életvidám volt a munka közben elgázolt asszony

A lelkitársát veszítette el - ezt mondta könnyeivel küszködve annak a 66 éves asszonynak a barátnője, akit hétfőn munka közben gázolt halálra egy vonat. Az asszony az átjáróban szedte a szemetet a tragédia előtt. Barátnője azt mesélte, hogy nyugdíj mellett dolgozott, segítőkész volt és mindenki szerette. Pár hete született meg dédunokája, akinek nagyon örült.

Takarítót gázolt halálra a vonat

Szemétszedés közben gázolt el a vonat egy 66 éves nagymamát délelőtt Szárligetnél. Az asszony takarítóként dolgozott az állomáson. Úgy tudjuk az átjáróban épp a szétszóródott szemetet szedte össze, amikor a Hegyeshalom felé tartó gyorsvonat érkezett. Az áldozat nem a MÁV, hanem egy külsős cég alkalmazottja volt. Ott azt írták, hogy az elhunytat saját halottjuknak tekintik.

Kirepült az autójából egy 47 éves férfi

Kirepült az autójából, és azonnal meghalt egy 47 éves férfi délelőtt a 8-as főúton Városlődnél. Veszprém felé haladt, amikor a rendőrség szerint megcsúszott a kocsija a nedves úton, keresztbefordult és a szembejövő kamionnak csapódott. A kamion vezetője nem sérült meg, azonnal kiszállt, hogy segítsen a kizuhant férfinak, de már nem tudott mit tenni. A rendőrség azt kéri a sofőröktől, hogy az esős, ködös, őszi időben óvatosan vezessenek.

Nem válaszolt a bíró kérdéseire a támadó

Nem tett vallomást és a bíró kérdéseire sem válaszolt a Veszprémi Törvényszéken az a férfi, aki a vád szerint 2019 augusztusában halálra verte lakótársát Balatonfűzfőn. A támadó többször állt már bíróság előtt, most is egy korábbi büntetését tölti. Az ügyészség szerint különös kegyetlenséggel végzett áldozatával, a gyilkosságot pedig balesetnek akarta álcázni.

Nézz fel! Átkelés közben, ne mobilozz!

Nézz fel! Átkelés közben, ne mobilozz! Ez a felirat figyelmezteti a gyalogosokat egy soproni zebránál. A rendőrök szerint sok a mobilozó, vagy fülessel zenét hallgató gyalogos, ezért így próbálják felhívni a figyelmet a veszélyre. Vannak más szokatlan megoldások is: például Veszprém megyében táncoló zebra segíti a biztonságos közlekedést.

Egy speciális mozgásterápiás kezelés segíthet a 14 éves, agysorvadásban szenvedő lánynak

Megrázó történet!
Csaknem másfél évtized után csillant fel a remény az agysorvadásban szenvedő Rubina számára. A kislányról másfél éves korában lemondtak az orvosok. Most 14 éves. Édesanyja otthon ápolja, mert jelenleg egy 3 hónapos csecsemő szintjén van, és mindenben segítségre szorul. Egy speciális mozgásterápiás kezelés azonban segíthet, de ez hatalmas anyagi megterhelés a családnak.
Rubina állapotáról, ide kattintva tudhat meg többet.
Ha segítene a családnak, ide utalva megteheti: Makai Imre, Raiffeisen Bank, 12092000-01468196-00100000

Állatkínzás miatt évekre börtönbe kerülhet az egykori állatorvos

Állatkínzás miatt évekre börtönbe kerülhet az egykori állatorvos. A vádirat szerint februárban, Rétsági birtokán, azért pusztult el több szamár, mert nem gondoskodott róluk megfelelően és nem biztosított fedett helyet az állatoknak. Tavaly már elítélték állatkínzás miatt, akkor 3 év felfüggesztett börtönt kapott. Az ügyészség most mindkét eset miatt letöltendő büntetést javasol.

66 gondozott koronavírus tesztje lett pozitív az idősotthonban

66 gondozott koronavírus tesztje lett pozitív és 17 gondozó van hatósági házi karanténban, egy Nógrád megyei idősotthon két telephelyéről. Az RTL Híradónak egy bent élő pár rokona azt mondta: a fertőzésről sem a gondozottakat, sem hozzátartozóikat nem értesítették. A Somogy megyei Barcson pedig az idősotthon gondozóinak egy része beköltözött, mert az egyik részlegen 39 lakóból 26-nak és 3 ápolónak is pozitív lett a koronavírus tesztje.

A látogatók dönthetik el a kis alpaka nevét

Hatnapos a Veszprémi állatkert legújabb jövevénye. Az alpaka csapat ugyanis múlt hét szerdán egy újabb taggal a bővült. A kis foltos bundás nőstény már magabiztosan jár-kel társai között a kifutóban. A látogatók pedig szinte elolvadnak tőle. Neve egyelőre nincs, erre a közösségi oldalon szavazhatnak az állatbarátok.

Négygyermekes édesanya halt meg a balesetben

Négygyerekes anya halt meg az 1-es főúton, szombaton történt balesetben. A tragédiát egy figyelmetlenül előző autós okozhatta, neki nem esett baja. Két másik kocsi is összetört. Az az autó, amelyikben az áldozat ült, fának csapódott. Az anyával ott volt egyik gyereke is, ő súlyosan megsérült. Másik autóban egy várandős nő és egy 4 éves gyerek szintén súlyos sérülésekkel került kórházba, de ők már jobban vannak.

Két család sérült meg a tragikus balesetben, az egyik édesanya életét vesztette

Meghalt egy anya, 12 éves gyermeke pedig súlyosan megsérült a Győr-Moson-Sopron megyei Nagyszentjános térségében. Két autó ütközött össze. A másik kocsiban egy várandós kismama és öt éves gyereke sérült meg. A tragédia valószínűleg egy szabálytalan előzés miatt történt. A gyerekeket mentőhelikopter vitte kórházba.

Rendben ment a lázmérés az általunk megkérdezett iskolaigazgatók szerint

Rendben ment a lázmérés az általunk megkérdezett iskolaigazgatók szerint. Az intézményekben mától kötelező a diákok testhőmérsékletét mérni. Ahol tudták, több bejáraton engedték be a gyerekeket, így nem alakultak ki hosszú sorok. Hogy hány lázas diákot szűrtek ki, nem tudni. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint az iskolák erről nem gyűjtenek adatot, de a szabály egyértelmű: a lázas gyereket haza kell küldeni.

„Anyaként soha nem adhatom fel, de emberként belefáradtam”

Anyaként soha nem adhatom fel, de emberként belefáradtam - ezt mondta a bíróságon várpalotai hintabaleset súlyos sérültjének édesanyja. Könnyeivel küszködve beszélt a bíróságon. A most 21 éves Krisztofer 2017-ben egy hibás alkatrész miatt zuhant le egy úgynevezett kalapácshintáról Várpalotán. Mindent újra kellett tanulnia. Az ügy elsőrendű vádlottja pénteken bocsánatot kért a családtól, de azt mondta: nem érez felelősséget.

Két fiatal nő halálát okozhatta a kisbusz sofőrje

Elismerte felelősségét annak a kisbusznak a vezetője, aki a gyanú szerint két fiatal nő halálát okozta tavaly szeptemberben a Veszprém megyei Bakonyjákónál. A sofőr a kisbusszal nyolc gyereket szállított, amikor információink szerint elaludhatott és frontálisan ütközött egy szemből érkező kocsival. A balesetben hat gyermek is megsérült.

Hintabaleset: szeretnék, ha méltó büntetést kapnának a felelősök

Megbocsátott, de szeretné, ha méltó büntetést kapnának a felelősök - ezt mondta stábunknak a várpalotai hintabaleset súlyos sérültjének édesanyja. A most 21 éves Krisztofer 2017-ben egy hibás alkatrész miatt zuhant le egy úgynevezett kalapácshintáról. Újra kellett tanulnia beszélni és járni. Az ügyészség a hinta üzemeltetőjét és a megfelelőségi tanúsítvány kiállítóját vádolja. Ők nem tettek vallomást a bíróságon, de azt mondták: nem felelősek a balesetért.

Sokkoló: koporsófedélre emlékeztető bábukkal hívják fel a figyelmet

Koporsófedélre emlékeztető bábukkal a biztonságos közlekedésre hívja fel a figyelmet a győri rendőrség. A megye útjain tavaly elhunyt 55 áldozat adatait helyezték a fekete bábukra, ezeket a győri városháza előtt állították ki.

Eltiltanák a vezetéstől az autópályán tolató 81 éves sofőrt

Vádat emeltek az M7-es autópályán tolató 81 éves sofőr ellen. Még júniusban hajtotta végre a veszélyes és szabálytalan manővert, amit a mögötte haladó autó fedélzeti kamerája rögzített. Az ügyészség közúti veszélyeztetés miatt pénzbírságot javasol a szabálytalankodónak és azt, hogy tiltsák el a vezetéstől.

Vádat emeltek a korrupt autópálya-rendőrök ellen

Letöltendő börtönt, pénzbüntetést és vagyonelkobzást is javasol az Központi Nyomozó Főügyészség a korrupt autópálya-rendőrök ellen. Tavaly februárban derült ki, hogy a gyanú szerint külföldi sofőrök szabályszegései felett hunytak szemet pénzért cserébe. Alkalmanként 20 és 50 euró közötti összeget fogadhattak el. A 18 lébényi exrendőr ellen most emeltek vádat.

Fegyveres rablókat fogott el a rendőrség a terrorelhárítókkal közösen

Fegyveres rablókat fogott el a rendőrség a terrorelhárítókkal közösen. Két férfit raboltak ki egy soproni lakásban, még szeptember elején. A megtámadott férfiak ezután követték a rablókat, akik a kocsijukból rájuk lőttek. A rendőrség először az egyik 25 éves rablót találta meg, majd rajta keresztül három társához is eljutottak.

Végezni akart az őt korábban elítélő bírónővel

Nem akarta megölni a bírónőt, csak börtönbe szeretett volna menni - ezt mondta az Ítélőtáblán az a nő, aki végezni akart az őt korábban elítélő bírónővel. Ezért most jogerősen 2 év 8 hónapot kapott. A nő azt mondta: nincs társadalom-biztosítása, és azért akart börtönbe kerülni, hogy ott megkapja a gyógyszereit.

„Nem tudja visszacsinálni, amit tett”

Nem tudja visszacsinálni, amit tett- ezt mondta az utolsó szó jogán az a 79 éves apa, aki a vád szerint 2018 őszén megszúrta a fiát. Az áldozat a kórházban belehalt a sérüléseibe. A késelő apa ügyvédje szerint nem volt szándékos a szúrás, az ügyész és a bíró szerint azonban igen. 6 és fél év börtönre ítélték, de mivel az apa és ügyvédje fellebbeztek, a döntés nem jogerős.

Élet-halál közt a robbanásban megsérült férfi

Súlyos égési sérülésekkel, jelenleg is élet-halál között van a szerdai házrobbanásban megsérült férfi. A Győr-Moson-Sopron megyei Gönyűn robbant fel egy családi ház tegnap délután. Valószínűleg a vezetékes gáz okozhatta a detonációt, amely akkora volt, hogy a falak kidőltek, a tető egy része pedig lerepült. A házban csak a tulajdonos volt otthon, a tűzoltók húzták ki a törmelékek alól.

Nem tagadta le a késelést az a diák, aki egy 3-as matematika osztályzat miatt szorongott

Nem tervezte el előre a késelést és nem akarta megölni az osztályfőnökét - ezt mondta az előkészítő ülésen az a diák, aki a vád szerint tavaly decemberben többször is megszúrta tanárát a fizikaórán egy győri középiskolában. Az 52 éves pedagógus súlyosan megsérült. Az ügyészség szerint az akkor 17 éves fiú egy 3-as matematika osztályzat miatt szorongott és a megfelelési kényszer miatt támadt. Ügyvédje szerint azonban védence nem tudta mit csinál.

Enyhítettek a Makai Viktória futónőre támadó férfi büntetésén

Enyhítettek a futónőre támadó férfi büntetésén, de fogház helyett börtönbe kell mennie. 2018 októberében brutálisan bántalmazta és megpróbálta megerőszakolni az éppen edzést tartó Makai Viktóriát. Őt végül a férje mentette meg. A szakértők szerint a férfi az úgynevezett kóros részegség állapotban támadt. Tavaly 4 és fél év fogházra ítélték. A ma jogerősen kihirdetett 3 és fél éves börtönbüntetés a futónő és ügyvédje szerint túl kevés.

40 perc helyett 5 órás oda-vissza út

40 perc helyett 5 órás oda-vissza út, késések és több tízezer forint plusz költség - ez még csak a második nap, de a letkésieknek már most rengeteg gondot okoz, hogy lezárták a határt. Eddig ugyanis Szlovákián keresztül jutottak el Esztergomba dolgozni és tanulni mindössze 20 perc alatt. Most vagy 70 kilométert kerülnek, vagy kompoznak. Utóbbi nagyon drága. Van olyan család, ahol egy havi fizetés nem fedezné a gyerekek iskolába jutásának költségét.

Bizonytalanság a határzár miatt

Bizonytalanság és késések - a határlezárások és ellenőrzések miatt sokan azt sem tudták, hogy jutnak majd haza, a munkahelyükre vagy az iskolába. Hegyeshalomnál az ingázók voltak bajban a 30 km-es korlátozással, a letkési határzár miatt pedig sokan késtek el Esztergomból a munkából vagy az iskolából. Sátoraljaújhelyen pedig vannak, akikre a zárás miatt online oktatás vár.

Szájmaszkos, hagyományos és online tanévnyitó ünnepségek

Szájmaszkos, hagyományos és online tanévnyitó ünnepségek - szinte mindenhol másként kezdődik az új tanév. A diákok többsége azonban újra hagyományos tanévre vágyik. Szerintük lehet online tanulni, de már nagyon vágynak a többiek társaságára.

Koronavírus-fertőzött lehetett a mozgó kisbuszból kieső két bolgár utas

Az RTL Híradó információi szerint koronavírus-fertőzött volt az a két bolgár utas, akik egy mozgó kisbuszból estek ki vasárnap az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. A rendőrség szerint először a 29 éves férfi zuhant vagy ugrott ki, ez még nem tisztázott. Ő a helyszínen életet vesztette. A 46 éves asszonyt súlyos sérülésekkel szállították a győri kórházba. A baleset után elvégzett koronavírus-teszt mutatta ki náluk a fertőzést.

Azért bocsájtotta licitre nyertes fotóját Dani, hogy ezzel segítsen kortársának

Licitre bocsátotta nyertes fotóját egy 11 éves kiskamasz, hogy egy leukémiában szenvedő kisfiúnak segítsen. Mihályi Dániel fotója az RTL időjárásjelentésében is szerepelt, ezzel nevezett a Magyar Honvédség pályázatára, amit megnyert. A liciten befolyó pénzt egy 9 éves kisfiúnak szeretné felajánlani, akiről az interneten olvasott.

Nem minden iskola kapja meg időben a fertőtlenítőket?

Elkezdték kiosztani az iskoláknak a járvány elleni védekezéshez szükséges fertőtlenítőszereket, de úgy tűnik, lesznek olyan iskolák, amelyek csak a tanévkezdés után kapják meg - ez derült ki az egyik szakszervezet birtokába került minisztériumi levélből. Ebben azt írják, hogy augusztus 29-e és szeptember 4-e között kapják meg a fenntartók a csomagokat. A minisztérium szerint a levél csak arról szól, hogy a tanév első felében szükséges fertőtlenítőszereket mikor vehetik át a fenntartók.

Hende Csaba, Nacsa Lőrinc és Trócsányi László is karanténba került

Hende Csaba volt honvédelmi miniszernek és Nacsa Lőrincnek, a KDNP frakciószóvivőjének azért kellett karanténba vonulniuk, mert ők is találkoztak Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akinél kimutatták a koronavírust. Trócsányi László volt igazságügyi miniszterről pedig szintén kiderült, hogy fertőzött.

Egy elszabadult kos végezhetett egy nővel

Egy elszabadult kos végezhetett egy 57 éves nővel, egy férfit pedig életveszélyesen megsebesített. A tragédia még kedden történt a Veszprém megyei Szentgál melletti erdőben. Az állat gazdája szerint a birkákat napokkal a történtek előtt valaki kiengedte a zárt legelőből, de szerinte a kos nem képes megölni egy embert. Az elhunyt asszony családja összetört, a megsérült férfi testvérét pedig sokkolták a történtek.

Az út szélén, a mentőben jött a világra egy kislány

Nem tudja pontosan mi a kislánya születési helye. Nagy Léna, ugyanis annyira sietős volt, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei Kónyt és Enesét összekötő út szélén, a mentőben jött a világra. Az édesanyánál hétfő délután indultak meg a fájások, ekkor hívta a mentőket. Az újszülött azonban nem várt a kórházig, a mentőknek meg kellett állniuk útközben. A kicsi és édesanyja jól vannak.

Patkás Tamás, paraúszó két és fél óra alatt úszta át a Boszporuszt

Átúszta a Boszporuszt Patkás Tamás, aki 26 éve vesztette el lábait, amikor munka közben egy mozgó vonat alá esett. A most 49 éves férfi hat éve kezdett el aktívan sportolni, azóta a Dunát, a Balatont, a Velencei tavat, a Fertő tavat is átúszta. A mostani versenyen 2 és fél óra alatt úszott át Ázsiából Európába.

Pozitív koronavírus tesztje miatt végezhetett magával

Megrázó történet!
Pozitív koronavírus tesztje miatt végezhetett magával egy magyar férfi a szlovákiai Ekecsen - erről először a Joj Tv számolt be. Az RTL Híradónak a 49 éves áldozat egyik ismerőse azt mondta: a férfi egy nagymegyeri menzán dolgozott, ott kaphatta el a vírust, ezt pedig nem tudta feldolgozni. Az áldozat lánya szerint azonban a boncolási eredmények azt mutatták: apja, ahogy ő fogalmaz: makk egészséges volt.

Vádat emeltek a lőtéri tolvajok ellen

A két budapesti férfi még tavaly decemberben tört be az esztergomi lőtérre. Éles lőszerek helyett azonban egy második világháborús kiállítás két fegyverét és egy szerelődobozt vittek el. Akciójukat egy sportlövő zavarta meg, ezért menekülőre fogták, erről pedig felvétel is készült. Az is kiderült, hogy egyikük már állt bíróság előtt.

Özönvíz Nyugat-Magyarországon, térdig ért a víz az utcákon

Özönvíz Nyugat-Magyarországon. Több település utcáin is térdig érő víz hömpölygött a hétfői hatalmas eső után. Győrben, volt, aki kihasználta az alkalmi folyót és azonnal sup-ra pattant. Vas megyében sokak pincéjét és kertjét is elöntötte a villámárvíz. Kenézen pedig egy családi ház tetejét is megbontotta a szél. Győr-Moson-Sopron és Vas megyében összesen 175 helyszínen volt szükség a tűzoltókra.

Már beszélni is tud a kalapácshintából kizuhant fiú

Interjút adott Híradónknak a várpalotai hintabaleset súlyos sérültje, Krisztofer. Bár a beszédét még nehéz megérteni, a 21 éves fiatalember rengeteget fejlődött az elmúlt félévben. 2017-ben súlyos koponyasérüléseket szenvedett, miután egy törött alkatrész miatt kizuhant egy úgynevezett kalapácshintából. Mindent újra kellett tanulnia. Mostanra azonban magabiztosan jár, el tudja látni magát és a szerelem is rátalált.

Három nap alatt 81 gyorshajtót fogtak a rendőrök

Három nap alatt 81 gyorshajtót fogtak a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében. Két hete halálos baleset volt ott, ahol most mértek, akkor két huszonéves fiatal vesztette életét. Most volt, aki 140-el száguldott ugyanazon az útszakaszon. Lakott területen belül pedig 77 km/órás sebességet mértek a 40-es táblánál.

A 63 éves sofőrnek esélye sem volt túlélni az ütközést

Meghalt egy férfi, miután autójával vonatnak ütközött délelőtt, Győrnél. A vasúttársaság szerint az áldozat a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre. A férfi hozzátartozói viszont állítják, nekik egy tanú azt mondta, a lámpa fehéren villogott. A 63 éves sofőrnek esélye sem volt túlélni az ütközést.

20 éves vízimentő mentett életet

20 éves vízimentő mentett életet a soproni Tómalom fürdőben vasárnap. Két ittas férfi próbált a napozószigetre úszni, egyikük azonban elmerült. Wágner Kata azonnal vízbe ugrott, a strandolók is segítettek a keresésben. A fiatal vízimentő végül az úszómester segítségével kihúzta a férfit és megkezdte az újraélesztését. A 60 év körüli fürdőző jelenleg is az intenzív osztályon fekszik, úgy tudjuk az állapota válságos.

Meghalt a Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős

Öt hét után meghalt a kórházban a július elején Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős. Ezt az Index írta meg elsőként. A sportoló másfél hónapja egy fán landolt, de nem sérült meg. A segítségére érkező katonai helikopter rotorszele azonban letörte az ágat, amibe kapaszkodott, ezért 20 métert zuhant. Az ügyben jelenleg is nyomoznak, gyanúsított azonban továbbra sincs. A család kártérítést szeretne kapni.

A vízimentőket is riaszthatjuk az ÉletMentő applikációval

Már a vízimentőket is lehet riasztani az ÉletMentő applikációval. Az Országos Mentőszolgálat és az egyik hazai mobilszolgáltató ingyenesen letölthető alkalmazásával sokkal könnyeben hívhatunk segítséget, ha baj van. Az applikáció tárolja az adatainkat, krónikus betegségeinket és meghatározza a pontos helyünket.

Kitüntették a kislányokról felvételeket készítő férfit lebuktató táborvezetőt

Kitüntették a táborvezetőt, aki a múlt héten lebuktatta azt a 38 éves férfit, aki titokban készített felvételeket kislányokról, az egyik győri szabadstrandon. Az öltözőkabinnál lett neki gyanús a férfi, kérdőre vonta, elvette tőle a baseball sapkát, amiben megtalálta a rejtett kamerát, és azonnal rendőrt hívott. A házkutatáskor további felvételeket találtak, hétfőn pedig letartóztatták a férfit.

Kigyulladt egy dízelmozdony Aszófőnél

Körülbelül 50-en utaztak a szerelvényen, mindannyian le tudtak szállni. Az RTL Híradó információi szerint ugyanaz a mozdonyvezető irányította a vonatot, aki a 2017 nyarán Balatonkenesénél kigyulladt gyorsvonatot is vezette. A MÁV ezzel kapcsolatos kérdéseinkre nem reagált, a mostani tűzről azt írták: műszaki hiba okozhatta.

Munkanélküliség: 4 éves csúcson

Négyéves csúcson a munkanélküliségi ráta Magyarországon. Utoljára 2016. áprilisában volt olyan magas, mint idén júniusban, azaz 5,1 százalék – derül ki a Statisztikai Hivatal friss adataiból. A kormány szerint viszont bíztató, hogy közben a foglalkoztatottak száma is emelkedik. A szocialisták azt mondják, sok család az utolsó tartalékait éli fel, ezért továbbra is azt követelik, hogy három helyett kilenc hónapig járjon az álláskeresési járadék.

Két nyugdíjast is elütöttek Sopronban

Két nyugdíjas asszonyt ütött el egy kukás és egy konténerszállító autó Sopronban. Egyiküket a belvárosban, járókeretével együtt sodorta el, rajta már nem tudtak segíteni, a helyszínen meghalt. A másik idős asszonyt pedig a zebrán ütötték el. A rendőrség szerint a balesetek azért történhettek, mert mindkét gyalogos a járművek holtterében közlekedett.

Körforgalom épül a „halálkereszeteződéshez”

Körforgalom épül a halálkereszteződésként is emlegetett veszprémvarsányi elágazóhoz. A Pápáról induló 832-es út és a Veszprémbe tartó 82-es főút kereszteződése több halálos áldozatot követelt már, és nagyon sok sérüléssel járó baleset történik ott. A falu polgármestere azt mondta: a 350 milliós beruházás építési engedélyét már megkapták. Az átadás 2021 őszén várható.

Többször állt már bíróság előtt a balatonfűzfői gyilkosság vádlottja

Jelenleg is börtönben ül és úgy tudjuk, többször állt már bíróság előtt a balatonfűzfői gyilkosság vádlottja. A 49 éves férfi az ügyészség szerint különös kegyetlenséggel ölte meg lakótársát tavaly augusztusban. Csaknem fél órán át ütötte és rúgta áldozatát, majd balesetnek akarta álcázni a történteket. Az ügyészség életfogytiglani fegyházbüntetést javasol.

Beismerte, hogy hibázott, de szerinte nem miatta halt meg egy autó utasa

Beismerte, hogy hibázott, de szerinte nem miatta halt meg egy autó utasa. Ezt mondta hétfőn a bíróságon az a buszsofőr, aki 2018 áprilisában Noszlopnál világítás nélkül hagyott az úton egy lerobbant buszt. Abba belerohant egy autó, amiben egy házaspár utazott. A 63 éves utas azonnal meghalt, a kocsi sofőrje súlyosan megsérült. A bíróság szerint a tragédiáért a buszsofőr a felelős, ő azonban azt mondta, szerinte a kocsit vezető férfi nem fékezett időben.

Gyűjtés a lebénult sportolónak

Ifjú tornászlányok gyűjtöttek Virág Zsoltnak, akit 13 éve egy diákolimpián ért baleset tornagyakorlat közben. Megsérült a gerince, azóta csak kerekesszékkel tud közlekedni. Most szeretne egy akadálymentes autót, így a szüleinek nem kellene őt emelgetni.

Ha Ön is hozzájárulna a gyűjtéshez, itt megteheti: Győri Tornasportért Alapítvány: 58600300-11123868-00000000

Azért gyűjtenek, hogy oviba járhasson Ábris

Nem találnak óvodát az SMA-ban, azaz gerincvelői izomsorvadásban szenvedő Ábrisnak. A kisfiú speciális kerekes székkel közlekedik, ezért eddig majd 30 intézmény utasította vissza. Édesanyja most speciális székre gyűjt, amivel lépcsőzni is tudna. Ez azonban 12 millió forintba kerül.

Úszással gyűjtenek társaiknak

25 gyerek 250 km-t úszott a Lupa-tóban, hogy pénzt gyűjtsön a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került társainak. A budapesti Kis- Pingvin Úszó és Vízilabda előkészítő klubnál azt tapasztalták, hogy több gyereknek abba kellett hagynia a sportolást, mert szüleik nem tudták fizetni az edzéseket. Az úszók 3 millió forintot szeretnének gyűjteni, amelyből társaik újra megvehetnék a bérletet. Gyurta Dániel olimpikon is szurkolt nekik.

A vétlen sofőr halt meg, miután két autó frontálisan ütközött

A vétlen sofőr halt meg szombaton este, miután két autó frontálisan ütközött a 85-ös főúton, a Győr-Moson-Sopron megyei Pinnyénél. Egy BMW-s fiatal előzni kezdett, a rendőrség szerint viszont a nedves úton megcsúszott, ekkor ütközött neki a szembejövő Opelnak. Az Opel sofőrje a helyszínen meghalt, utasát és a másik kocsiban ülő két embert is súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Balesetet okozott egy kocsijával driftelő fiatal

Balesetet okozott egy kocsijával driftelő fiatal pénteken este Győrben. A polgármester osztotta meg elsőként a videót, amelyen két BMW-s füstölve és fékcsikorgatva körözött egy győri körforgalomban. Egyikük viszont belerohant egy autóba, a vétlen sőfört pedig egy másik autósnak lökte. A balesetben senki sem sérült meg. A rendőrök a történtek után elfogták a szabálytalan fiatalt, akit úgy tudjuk azóta már hazaengedtek.

Pótkocsis traktornak ütközött egy motoros

Meghalt egy kétgyermekes családapa miután motorjával egy pótkocsis traktornak ütközött pénteken este a 85-ös főúton, Enesénél. Információink szerint a motoros előzni próbálhatott. Bár annál a kereszteződésnél nem lehet balra kanyarodni, a traktoros valószínűleg mégis balra próbált fordulni, emiatt sodorhatta el a motor vezetőjét, aki azonnal meghalt. Híradónk információi szerint két huszonéves fia és felesége gyászolja.

Az ország több pontján találtak koronavírusos eseteket

Az ország több pontján találtak koronavírusos eseteket. A győri Audi-gyár egyik munkatársánál, aki szombaton szabadul a karanténból. Egy ukrán vendégmunkás tesztje is pozitív lett a Győr melletti Ravaszdon, ott 12-en kerültek hatósági karanténba. Kiskunfélegyházán egy idős betegnél mutatták ki a fertőzést, mielőtt felvették volna a helyi idősek otthonába. A magyar-szerb határon pedig három rendőr tesztje lett pozitív.

Ittas sofőröket kapcsoltak le

Két megyében is razziát tartottak a rendőrök. Győr-Moson-Sopron megyében egy délután alatt 26 gyorshajtót kaptak el, míg Borsodban 57 ittas sofőrt kapcsoltak le. Tavaly a sérüléssel járó balesetek több, mint 8%-át okozták ittas vezetők.

Drágulás jöhet az autópályákon

Inflációkövető drágulás jöhet az autópályákon. Az Országgyűlés felhatalmazta a kormányt, hogy minden évben automatikusan emelje az e-matricák árát. Az útfenntartására hivatkoznak, és azt mondják, a fuvarozók előre tervezhetik majd költségeik növekedését. A Jobbik szerint vállalhatatlan az áremelés.

Szabálytalanul szétszerelt gázpalack okozta a robbanást

Vádat emeltek a veszprémi gázrobbanás ügyében. Ahogy arról Híradónkban korábban beszámoltunk: egy társasházban történt robbanás tavaly januárban. Az egyik lakás ki is gyulladt, a fala kidőlt. Ketten meg is sérültek. Az ügyészség szerint a robbanást egy gázpalack szabálytalan szétszerelése okozta.

A piros jelzés ellenére hajtott a sínekre, maga alá gyűrte a mozdony

A piros jelzés ellenére hajtott a sínekre kocsijával, A helyszínen meghalt a sofőr a Győr-Moson-Sopron megyei Ikrénynél. Autóját több száz méteren át tolt maga előtt az Intercity, Az osztrák állampolgárságú férfi egyedül ült a kocsiban, esélye sem volt a túlélésre. Az áldozat családja megjelent a tragédia helyszínén, de nem volt erejük megnézni a roncsot.

Egyszerre három megyében csaptak le egy bűnszervezet tagjaira

Rézeladásból a kábítószer üzletbe - rokonok terjeszthették a drogot, három megyében csaptak le egyszerre a rendőrök a TEK-kel közösen. A bűnszervezet központja Győrben volt. Néhány tag korábban rézeladások kapcsán 6 milliárd forint áfát csalt el. 2013-ban buktak le, a rendőrség szerint utána tértek át a kábítószer-terjesztésre. Eddig 7 embert tartóztattak le, ékszereket, autókat, ingatlanokat foglaltak le tőlük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való