KERESÉS search-close

"Pintér Luca" szerzővel ellátott tartalmak

Pintér Luca

Pintér Luca által létrehozott tartalmak (90):

Kiengedték a Viking kapitányát, nem érzi magát felelősnek!

Kiengedték a letartóztatásból a Viking szállodahajó kapitányát. Az ukrán férfi kifizette a 15 millió forintos óvadékot. Budapestet nem hagyhatja el, és nyomkövetőt is kapott. Még három áldozatot keresnek, a dunai hajószerencsétlenség után pontosan két héttel szerda este Madocsánál találtak egy holttestet. A Hableány roncsát a rendőrség lefoglalta, arról viszont hallgatnak, hogy a Viking szállodahajót miért nem!

Kiengedték  a Viking szállodahajó kapitányát

Kiengedték a letartóztatásból a Viking szállodahajó kapitányát. Az ukrán férfi ugyanis kifizette a 15 millió forintos óvadékot, így bűnügyi felügyelet alá kerülhetett. Budapestet viszont nem hagyhatja el, és nyomkövetőt is kapott. Közben a rendőrök átvizsgálták a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány roncsait. Abban nem találtak újabb áldozatokat, de a Dunában igen, egy dél-koreai férfit. A rendőrök még három eltűntet keresnek.

Ismerjétek meg az ország egyik legjobb mentőkutyáját, Symbát!

Bemutatjuk azt a magyar mentőkutyát, akit a világ öt legjobb speciálisan képzett kutyája között tartanak nyilván. A kilenc éves Symba és gazdája, Laci Magyarországon több súlyos bűncselekmény helyszínén is dolgozott. A belga juhász zseniális személyisége és sikere azért is szenzációs, mert egy éve súlyos műtéten esett át, az is kétséges volt, hogy újra tud-e majd mozogni.

Hajókatasztrófa - újabb holttestekre bukkantak

A Duna mélyén lévő hajóroncsnál drámai küzdelmet folytatnak a búvárok, közben újabb holttestek kerültek elő. Sokan csak bámészkodni mennek a Margit hídhoz, a gyászolókat pedig zavarják a fotózkodó turisták.

A búvárok próbálják felmérni, hogyan tudnák megközelíteni az elsüllyedt hajót

A Hableány városnéző hajó szerda este süllyedt el, miután egy szállodahajó a Dunán utolérte és maga alá gyűrte. Fedélzetén 33 dél-koreai turista és a két fős magyar személyzet utazott. Csupán heten élték túl a tragédiát. Heten életüket vesztették, huszonegy ember holttestét pedig még mindig keresik.

Huszonegy embert még mindig keresnek a tragédia után

Dél-koreai turisták szenvedtek tragikus hajóbalesetet a Dunán szerda este. A Fővárosi Vízművekkel együtt összesen három hajóval indultak segíteni. Szakadó esőben, óriási sodrás mellett, elképesztő nehéz körülmények között kutattak túlélők után. Később szonár segítségével kutattak a víz alatt. Búvárok viszont egyelőre nem merülnek le a roncsba. A szakemberek szerint ekkora sodrás és ilyen látásviszonyok mellett félő, hogy még több ember veszne oda.

Kiugrott a másodikról, ráesett egy autóra, majd meztelenül mászkált a járókelők között

Kábítószer hatása alatt állhatott az a férfi, aki kiugrott a másodikról és meztelenül járkált kedden délután Budapest belvárosában. A helyiek szerint az ilyesmi szinte mindennapos arrafelé. Miféle drog okozza ezt a viselkedést?

Mi okozhatja a legtöbb halálos balesetet a 4-es főúton?

A magyar halálútként emlegetik. A Budapesttől Záhonyig tartó rettegett 4-es főúton minden napra jut egy baleset. Most is tíz embert gyászolnak. Mi történik a legveszélyesebb magyar utakon az autósokkal?

Színészi pályáját adta fel a Barátok közt egykori szereplője azért, hogy ápoló lehessen!

Gyakran kétszáz plusz órát dolgoznak egy hónapban, vagyis még egy ember munkáját végzik el a magyarországi ápolók! Ennek ellenére a Barátok közt korábbi szereplője Németh Franciska azért lépett ki a sorozatból, hogy ápolónő lehessen, hogy emberek gyógyításában legyen szerepe. Franciska sokat tanult álmai munkájáért: a hivatásért, amit szerte a világban egyre kevesebben választanak.

Azt állítja: milliókkal tartozik neki Oszter Sándor!

Oszter Sándor színművész állítólag milliókkal tartozik annak a munkásnak, aki rengeteget dolgozott neki, hogy tavai lehessenek a birtokán. A Fókusz stábja megpróbálta összehozni a vitás feleket!

Halálos veszély a leálló sávban!

Leállósávban a szabályok szerint csak akkor állhatunk meg, ha műszaki hibát tapasztalunk, az autóban ülőket akkor is azonnal a korlát mögé kell küldeni. Hiszen életveszélyes itt tartózkodni. Egy nemzetközi felmérés szerint 20 percünk van a túlélésre, a nekünk nyilatkozó közlekedési szakértő szerint kevesebb, csak 12. 

Miért rabolt újra a „Porschés” gyilkosként hírhedté vált férfi?

Hiába viselkedett jól a börtönben és hiába engedték ki ezért húsz év után,  a „Porschés” gyilkosként hírhedté vált férfi úgy tűnik képtelen volt visszailleszkedni a társadalomba. Maszk és kesztyű nélkül újra rabolt. Egy láthatóan bekamerázott autókereskedésben. Miért?

Bíró Ica ismerősökkel próbálta megakadályozni a kilakoltatást

Óriási botrány Bíró Ica házánál: a metal lady-nek a legrosszabb forgatókönyvvel ért véget a hosszú évek devizahiteles harca. Péntek délelőtt botrányos körülmények között lakoltatták ki.

Túlélte saját halálugrását és új esélyt kapott

Berényi Anita nem akart tovább élni, kiugrott a nyolcadikról. Lehet csoda, sors vagy akár szerencse, ami vele történt. Ugyanis már az ugrás közben megbánta, de onnan már nem volt visszaút. Túlélte és most már újra jár…

Hátulról csapódott autójába egy részeg sofőr, mégsem ő felel a balesetért

Török Bálinttal alig fél éve forgattunk egy lőrinci roncstelepen, megmutatta használhatatlan autóját. A férfi kocsijába hátulról csapódott egy részeg sofőr, aki jócskán túllépte a sebességhatárt - 165-175 km/órás sebességgel ütközött Bálint autójának -, mégsem ő felel a balesetért. A férfi ügyvédje szerint érthetetlen, miért kezelik Bálinték ügyét másként, mint mondjuk Eva Rezesováét.

Újra börtönbe került az egykori porschés gyilkos

Kilenc év fegyházbüntetésre ítélték azt az 51 éves férfit, aki tavaly januárban megpróbált kirabolni egy autókereskedést Budapesten. Ő volt az, aki 28 évvel ezelőtt egy Porschéért gyilkolt. Akkor életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték, de húsz év után, 2010-ben szabadult.

Kiemelhetik a családból azt a gyereket, aki nem kapta meg a kötelező védőoltásokat

Kiemelheti az állam a családból azt a gyereket, aki nem kapja meg a szükséges, kötelező védőoltásokat. Az Alkotmánybíróság döntése alapján nem örökre vennék el a szülőktől a gyermeküket, csak amíg nem hajlandóak az együttműködésre. A Facebook már betiltotta ki az oltásellenes tartalmakat az oldalról. A szakemberek szerint ugyanis az oltásellenes tévhitek legalább olyan gyorsan terjednek, mint a járványok.

Megrázó felvételeken a száguldás ára!

Megrázó felvételek, tönkrement életek, gyászoló családok, akiknek egy motoros karambol miatt kell szenvedniük. Mennyit számít a védőfelszerelés, és mennyit a józan ész?

Szépülni akart, rémisztő eredménye lett az elrontott műtétnek

László Erika csaknem tíz éve takargatja a nyomokat. 2009-ben egy balesetből származó sebhelyet szeretett volna a szemhéján eltüntetni. Ezért feküdt kés alá. Az operációnak rémisztő eredménye lett. Vérömleny, elszakadt fonál, torzulások. A bal szemét akkor sem tudta becsukni, de ez még ma is nehezen megy neki. Műhiba pert indított a plasztikai sebésze ellen, és táblákkal a kezében demonstrálni kezdett a klinikája előtt. Erika most viszont nem az orvosa rendelője, hanem a Fővárosi Törvényszék előtt harcol az igazáért. Egyedül.

 

A magyar hokis lányok a világ legjobbjai közt!

Manapság már egy magyar kislányt is beválaszthatnak a világ legjobb játékosai közé, mint például Gasparics Fannit, a válogatott egyik csatárát. Nem csak a hokis lányok, de kanadai-olasz edzőjük, a szapporói hős, Pat Cortina is készen állnak az újabb csodára. A jövő heti budapesti világbajnokságon nekik drukkolhatunk, a meccsekre ingyen lehet menni, ahol velük segíthetünk nehéz sorsú nőkön.

312 óra közérdekű munkára ítélték M. Richárd verekedő barátnőjét

Egy szőke nő tépi a haját egy másiknak a nyílt utcán. A vita tárgya: egy férfi. Nevezetesen a Dózsa György úti baleset egyik vádlottja, M. Richárd, aki a jelenet szerint egy időben nem a megfelelő nőt szerette. M. Richárd barátnője a férfi félrelépése miatt akart bosszút állni. K. Szilvia barátnőjével két napig állt lesben a szerető lakása előtt, hogy be tudjanak lopózni az épületbe. A szőke nő ököllel ütötte áldozatát, miközben barátnője folyamatosan videózta a verekedést. A megdöbbentő felvételt az internetre is feltöltötték.

Magyar páros nyerte a rúdtánc világbajnokságot!

A tatabányai lányok Londonban egyikük megható történetével nyűgözték le zsűrit és a közönséget. A skizofrénia című koreográfiát Reni saját édesanyja ihlette

Csapatmunkával mentették meg az erkélyen lógó 71 éves férfi életét a rendőrök!

Sokkos állapotban vitték kórházba azt a férfit, aki csütörtök délután kizuhant kilencedik emeleti lakásukból, de az alatta lévő erkély korlátjába beakadt a lába. Ott lógott ég és föld között, amíg három rendőr megmentette. A hetvenegy éves Mihály a klímát akarta megszerelni, amikor megbillent a létrán és kiesett.

Nyári úszótáborból rémálom: Vince édesapja mai napig a felelősöket keresi

Vince egyhetes nyári úszótáborban volt, most éberkómában fekszik. A 7 éves kisfiú egy vízicsúszda medencéjében merült el, és majdnem 6 és fél percig volt víz alatt. Édesapja mai napig nem érti, hogy történhetett meg mindez. Az ügyben hamarosan ítéletet hoznak, de bűncselekménnyel csak az úszómestert vádolják. Pedig az apa szerint másokat is felelősségre kellene vonni.

Hogyan védekezzünk a darazsak ellen?

Itt a tavasz, jönnek a darazsak. Irtani most még nem lehet őket. Azt viszont könnyen megakadályozhatjuk, hogy pont a mi otthonunkat szúrják ki maguknak. Hogyan tarthatjuk távol őket? Megmutatjuk a csípések és a beköltözés elleni praktikák.

Szívműtétje miatt lehet, hogy nem kell visszamennie a börtönbe M. Richárdnak?

M. Richárd ügyvédje kért nemrég több kíméletet. A Dózsa György úti baleset egyik vádlottjáról ugyanis az első tárgyaláson derült ki: halálos beteg és életmentő műtétre van szüksége. M. Richárdot telefonon értük utol, de felkerestük Molnár Józsefet is, annak a 23 éves fiúnak az édesapját, aki a Citroen hátsó ülésén ült. Rosszat nem, csak annyit kíván, hogy M. Richárd állapota ne jelenthessen kibúvót, különben nincs igazság. A teljes interjút megnézheti ITT.

Perceken múlhatott M.Richárd élete

Leállították, aztán újraindítottak a Dózsa György úti száguldozó szívét. M. Richárd azt mondta, hogy perceken múlt az élete. A férfi bízik abban, hogy míg lábadozik, nem kerül újra rács mögé. A 2017-es balesetben elhunyt egyik áldozat apja azt mondta: minél előbb gyógyuljon meg, majd foglalja el a helyét ott, ahova való, a börtönben.

Megszülte majd megfojtotta gyermekét a 23 éves nő

Mi visz rá egy anyát arra, hogy saját kezével ölje meg a gyermekét? A családja és az egész falu - sokkban van a fiatal nő rémtette miatt, aki a hátsó kertben megszülte és megfojtotta a kisbabáját.

Megfojthatta gyermekét az anya

Megrázó történet!
Senki sem tudott arról, hogy gyereket vár. Ezt mondta Híradónknak, annak a fiatal nőnek az anyja, aki a gyanú szerint megölte csecsemőjét a hétvégén. Szerinte lányát magára hagyták, amikor rosszul lett, ezért eshetett kétségbe. A nyomozás eddigi adatai szerint a barátjánál, egy sufniban szülte meg a kislányt, majd egy műanyag csővel megfojtotta.
A fiatal nő édesanyja ide kattintva elmeséli, miről beszélt a lányával a tragédia előtt.

Többször is elsírta magát a tárgyaláson az a férfi, aki megtámadta Makai Viktóriát

Mindent beismer és lemond a tárgyalásról is az a férfi, aki ősszel megtámadta Makai Viktória ultramaraton futót edzés közben és meg akarta erőszakolni. Viktóriát a férje mentetette meg, a szörnyű élmény azóta is a hétköznapjaik része. A futónő azt mondja kemény munka, hogy meg tudjon bocsátani támadójának. Ha arra kíváncsi, hogy mit tehet egy nő, ha megtámadják azt ITT nézheti meg!

Hosszú Katinka azt mondja, a mélypontok nélkül ma más ember lenne

Hosszú Katinka komoly kudarcként élte meg válását, de sokat tanult belőle. Azt mondja, a fájdalmas mélypontok nélkül ma nem lenne ennyire sikeres. A világ legjobb úszónője gyakran mosolygós, aktív képeket posztol a hajnali edzésekről, de nem tagadja, hogy minden reggel nagyon nehéz eljutnia a medencéig. Már ismeri önmagát és azért is vállalta az interjút, mert tisztában van vele, hogy nem csak sikereivel, de kudarcaival is példát mutat másoknak.

Zombik mobiloznak a rendőrség legújabb kisfilmjében

Egy hete, hogy egy tizenhat éves fiút halálra gázolt egy vonat Magyarországon. A fiú a mobilját nézte. Édesapja azt szeretné, ha nem történne több hasonló baleset. Néhány országban már büntetik azokat a gyalogosakat, akik fülhallgatót használnak és telefonoznak a zebrán.

Borzalmas gyerekkor, ami kegyetlen gyilkosságokhoz vezethetett

Apolló hetedik osztályos volt, amikor 2015-ben egy este alatt két hajléktalant ölt meg. Olyan kegyetlenül végzett velük, hogy a rendőrök először azt hitték, a gyilkosságot többen követték el. A fiú még a nyomozás alatt beismerő vallomást tett, a tárgyalások alatt viszont soha nem szólalt meg. Ezidáig.

A Liu testvérek edzésén jártunk, ahol minden kérdésünkre válaszoltak

Felkészülés alatt csak ritkán engednek kamerát a profi gyorskorcsolyázók közelébe. Ilyenkor minden idegszálukkal a versenyekre kell koncentrálniuk. Semmi nem zökkentheti ki őket. Edzőik szinte minden lépésükről tudnak. Nekünk most megengedték, hogy belessünk a legnépszerűbb gyorskorcsolyázó testvérpár felkészülésébe. Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang edzésén jártunk.

Üres tárral ejtett túszokat a múlt héten megszökött rab

Mégsem lőhetett a rendőrökre a múlt pénteken pisztollyal menekülő és túszokat ejtő rab. A Blikk írta meg, hogy az utcán már nem volt lőszer abban a pisztolyban, amit az őrétől szerzett meg a bíróságon a 35 éves férfi.  A tár ugyanis valahogy és valahol kiesett a pisztolyból. Az, hogy pontosan hol - még kérdés. Károlyt végül a rendőrök lőtték le. Öt golyót kapott, de túlélte. Ha most elítélik, akár élete végig börtönben maradhat.

Mit tehet egy nő, ha megtámadják?

A megtámadott futónő, Makai Viktória sokszor sok helyen beszélt már a támadásról. Ezzel pedig kisebb lavinát indított el. Országszerte több olyan ingyenes program is indult, ahol nőket tanítanak önvédelemre. ( Ilyen oktatáson vehet részt Budapesten a MOM Sport Központban.) De, mit lehet tenni egy támadó ellen? Kolléganőnknek két profi edző mutatta meg.
A 38 éves futónővel a Házon kívül stábja is forgatott korábban, ide kattintva megnézheti.

Hogyan lett Repülős Gizi a címlapok tolvajkirálynője?

Repülős Gizi halála is hír lett, beszélnek róla az emberek. Bár igazából senki sem tud róla sokat. Húsz alkalommal, összesen negyven évre ítélték el, de ebből csak tizennyolcat ült le. Tanári diplomája volt, több nyelven beszélt, és valójában ő sem tudta miért is kapta a tolvajnevét.

Kóros alkoholos állapotban támadt az ultrafutónőre

Egy szakvélemény szerint kóros alkoholos állapotban volt az a férfi, aki tavaly októberben edzés közben támadt rá Makai Viktória ultrafutóra. Brutálisan megverte és megpróbálta megerőszakolni. Az ügyvéd szerint ez enyhítő körülmény lehet, ezért a letartóztatás megszüntetését kérte, de a bíróság ma sem engedte szabadon a támadót.

11 millió forintnyi tartozást halmozott fel az évekig bliccelő férfi

Letöltendő börtönt kapott, egy évig sehova sem kell majd utaznia annak a hatvanhárom éves férfinak, aki négy éven át jegy nélkül vonatozott Nagykáta és Budapest között. 11 millió forint tartozást halmozott fel. A férfi feleségét telefonon érte el a Fókusz!

Mosolyogva vonult a tárgyalására M. Richárd

Több mint 7 évre börtönbe küldené és jogosítványát örökre bevonná az ügyészség a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottját, M. Richárdot, akivel a 23 éves áldozat édesapja ezen a tárgyaláson találkozott először.

A boldogító igen után kattant a bilincs a vőlegény csuklóján

A boldogító igent még kimondhatták. Az első hitvesi csók is elcsattanhatott. A Las Vegas-i álomjelenetek azonban hamar szentesi valósággá váltak. Mihály és kedvese múlt szombaton délután házasodtak össze. De amilyen gyorsan egybekeltek olyan hamar el is választották őket. Merthogy az ifjú párt a szentesi városháza előtt nem csak a násznép várta. A rokonok között hívatlan vendégek is akadtak bőven.

2 év után sem tudni, ki a felelős a veronai buszbalesetért

Vasárnap lesz pontosan két éve, hogy a veronai buszbalesetben a sítáborból hazafelé tartó gimnazisták meghaltak. Továbbra is sok a kérdés: például, hogy miért és hogyan vezethetett egy olyan sofőr, aki súlyos alvászavarral küzd és nem is ülhetett volna volán mögé?

Halálra gázolt egy idős embert, majd továbbhajtott felrakatni a műszempilláit

Két éve halálra gázolt egy idős férfit egy bódult állapotban lévő nő, aki egy közeli szálloda szépségszalonjába sietett, hogy felrakassa a műszempilláit. A bíróság most döntött az ügyében.

Öt és fél évet kapott a kokainos gázoló

A nem jogerős ítélet szerint örökre elvették a jogosítványát is. A nő 2017 novemberében ütött el egy 85 éves férfit, aki a helyszínen meghalt. Nem állt meg a gázolás után, hanem egy közeli szépségszalonba ment. A vizsgálatok szerint kokain volt a szervezetében. Ő azt állította csak a baleset után szívott fel két csíkot.

Megrázó a Nyugati pályaudvarnál lufikat áruló vak férfi története

Embertelen körülmények között él a nem látó Dávid és súlyosan beteg felesége: őrbottyáni házukon mindenütt mállik a vakolat, a páratartalom pedig szinte elviselhetetlen. A Fókusz kamerája ott volt, amikor az Ökumenikus Segélyszervezet meglepte a párt.

12 négyzetméteren él párjával és fogyatékos gyermekével együtt

Egy kamrából átalakított kis sufniban él a 16 éves Imike édesanyjával és annak párjával, akiknek a legnagyobb álmuk egy normális otthon megteremtése. A fiú egy vele született fogyatékossággal született, így beszélni nem tud, minden másban pedig édesanyja siet segítségére.

M. Richárd személyesen is bocsánatot kérne

Másfél évvel a tragikus Dózsa György úti baleset után levélben kért bocsánatot M. Richárd az elhunytak hozzátartozóitól, aki a levél végén azt is hozzáteszi, hogy szívesen találkozna személyesen is a családdal, hogy részvétet nyilvánítson.

Az asszony férjét, lányát, unokáját és menyét veszítette el egyetlen pillanat alatt

Még mindig nem tudta feldolgozni szerettei elvesztését a dombóvári tragédia egyetlen túlélője. Az asszony férjét, lányát, unokáját és menyét veszítette el egyetlen pillanat alatt, amikor idén júniusban autójukra dőlt egy fa Dombóváron. A nő továbbra is nyugtatókat szed, és a tragikus baleset felelősét keresi. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben. Bár a szakértők megállapították, hogy a fa állami területen állt és elhanyagoltsága miatt bármikor kidőlhetett volna, az állami vagyonkezelő nem ismerte el felelősségét.

Dombóvári tragédia: újabb fejlemény az ügyben

A nyáron történt dombóvári tragédiát csak egyetlen utas élte túl, a többi utas belehalt, amikor egy fa rádőlt az autójukra. Most újabb fejlemény van az ügyben. Az egyetlen túlélő az RTL Híradónak nyilatkozott, amit ITT lehet visszanézni!
Aki szerete segíteni, erre a számlaszámra utalva megteheti: 11773315-01252066, OTP, Orsós Éva.

Hazavitték a hintabalesetet szenvedett fiút

Többször bemutattuk már a várpalotai szörnyű hintabalesetet, amiben olyan súlyosan megsérült egy kamasz fiú, hogy sem járni, sem beszélni nem tud. Most vitték haza a kórházból, viszont a kis lakásukban nyolcan kell együtt élniük. Egy olyan földszinti lakásra lenne óriási szükségük, ahová kerekesszékkel is könnyen be tudnak jutni. Aki bármiben tud segíteni, írjon nekünk a fokusz@rtl.hu e-mail címre!

Lelepleztük az „esernyős férfi” titkát

A Fókusz stábja kiderítette ki az a titokzatos esernyős férfi, aki hidak tetején sétál, tornyok csúcsán egyensúlyoz. Az Umbrella man ezúttal vízen jár, pontosan a Duna közepén áll elegánsan. Hogy, min? És hogyhogy nem sodorja el a víz? Kiderül a videóból!

Ambrus Attila kislánya születésére készül

Ambrus Attila bankrablásért 17 évre ítélték, de jó magaviselete miatt 13 év után, 2012-ben  feltételesen szabadlábra bocsátották. Támadói és rajongói pedig még ma is vannak. Magánéletéről és feleségéről csak ritkán beszél. Idén nyáron derült ki, hogy párjával babát várnak. Azt mondja, sokáig azért nem vállalt gyereket, mert a rendőrök bármikor rátörhették volna az ajtót. Élete egyik legnehezebb feladata lesz majd a gyereke elé állni és elmondani neki, korábban miből élt.
A gyermekvállalással kapcsolatos érzéseiről Ambrus Attila még többet mesél, ha ide kattint.

Hosszú Katinka elszántan készül a tokiói olimpiára és boldogabb, mint valaha!

Katinka és új edzője eddig kerülték a nyilvánosságot. Szokták egymást. Hiszen Petrov Árpád alig fél éve edzi az úszónőt. Évekig Svájcban élt. Katinka kérésére tért haza. A Fókusznak azt mesélte, tanítványa tűrőképessége lepte meg a legjobban. Katinka szárnyal. Jövőre lesz harminc éves, de 2020-ban a tokiói olimpián még biztosan indulni akar.

Egy évvel ezelőtt tűnt el VV Fanni, még most sem tudjuk mi történt vele

Novozánszki Fanni 24 éves és pontosan egy éve nem tudni róla semmit. Mindössze annyit, hogy valószínűleg megölték. Fanni tavaly november 20-án tűnt el Budapestről. Az utolsó felvételen, ami róla készült, az látszik, hogy egy férfi cipeli le XIII. kerületi lakásából. Akkor már biztosan eszméletlen volt. Azóta mindenhol és mindenhogyan keresték, egyelőre eredmény nélkül.

Emberkereskedelemmel is gyanúsítják az ingatlancsalási ügy egyik gyanúsítottját

Emberkereskedelemmel is gyanúsítják a napokban elfogott ingatlancsalási ügy egyik gyanúsítottját. Az ügyészség szerint a banda tagjai idős vagy szellemileg leépült emberektől csalták ki a lakásukat. 10 ember, köztük 4 ügyvéd ellen indult eljárás. A bíróság csütörtökön egy embert, a banda feltételezett vezetőjét letartóztatta.

 Ilyen módszerekkel dolgozik a lakásmaffia

Hallottak már olyan sztorikat, hogy eltartási szerződést kötnek nyugdíjasokkal, majd valahogy kijátsszák őket és megszerzik a lakásukat? Két idős emberrel is beszéltünk, akiket embertelen körülmények között, szinte fogva tartottak egy pincében. Azt mondták, hogy ők szerettek ott élni, pedig bűncselekmény áldozatai lettek. Valószínűleg fogalmuk sincs róla, hogy szállásadójuk mindenükből kiforgatta őket.

Megnéztük, hogyan dolgoznak a magyar helyszínelők

Megnéztük, hogyan dolgoznak a sokszor kegyetlen gyilkosságokat nyomozó szakértők. Annyira alapos munkát kell végezniük a tetthelyen, hogy akár egy leesett hajszál is elvezetheti őket a gyilkoshoz.

Mi lett Eva Rezesovával, aki négy embernek okozta a halálát?

Eva Rezesova, aki a baleset előtt partik, divatbemutatók állandó résztvevője, bulvárműsorok rendszeres szereplője volt, most gondoskodó családanyává vált állítólag, aki a helyiek szerint a börtönben komolyan átértékelte az életét.

Kampányt indít a futás közben megtámadott áldozatokért Makai Viktória

Az egész országot megdöbbentette a hír, hogy a hétszeres magyar bajnok ultrafutónőt Makai Viktóriát edzés közben valaki megtámadta és meg akarta erőszakolni. A sportolónőt férje az utolsó pillanatban megmentette. Viktória most kampányt indított azokkal a fotókkal, amelyek a támadás után készültek.

Bíróság elé állítják a veronai buszbaleset felelőseit

Majdnem két év után eljött a nap, amikor bíróság elé állítják azokat, akik a tragikus veronai buszbalesetért felelnek. Olaszországban szerdán kezdődött a tárgyalás. Két gyászoló hozzátartozóval még az út előtt találkoztunk.

Exkluzív: megszólal a Dózsa György úti baleset áldozatának felesége

Apuka nélkül maradt kisfiú, férj nélkül maradt feleség és egy közös születésnapi videó, ami utolsó emlékként megmaradt a legrosszabbakat átélő családnak. A borzalmas tragédia után először, a Fókuszban szólal meg a brutális Dózsa György úti autóbaleset egyik áldozatának felesége.

Scooby-Doo életre kelt


szerző:
2018.10.19. 17:55
Scooby-Doo életre kelt

Cooper, Bloomingtonban élő vizsla az internet új kedvence. A weimari vizsla ugyanis tévézés közben elég jól alakítja a félős rajzfilm figurát, Scooby-Doo-t.

Elmarad Radics Gigi novemberi koncertje

Az X-Faktor mentora kevesebb, mint egy hónap múlva adott volna szuperkoncertet a Papp László Sportarénában, de egy baleset miatt, most úgy tűnik, halasztani kell a fellépést.

Totálkár: ittasan, a megengedettnél gyorsabban vezetett, mégsem ő a hibás

Török Bálint elmesélte, hogyan tarolta le az autóját egy BMW az M3-as autópályán. A kocsit egy 30 éves nő vezette, aki 165-175 km/órás sebességgel csapódott a férfi Fordjába még 2016-ban. A baleset után kiderült, hogy a nő részeg volt. És azt is lehetett sejteni, hogy jócskán túllépte a megengedett sebességet. A rendőrség szerint a balesetet mégis Bálint okozta.

Miért kellett meghalni a 11 éves kisfiúnak?

A Fókusz elsőként számolt be arról, hogy nyírmadán meghalt egy 11 éves gyerek. A kisfiú szerda reggel a fürdőszobába indult, amikor összeesett. Nevelőanyja kétségbeesetten hívta a mentőket, de a gyereket már ők sem tudták megmenteni.

Ébren volt a műtét alatt a Parkinson-kóros férfi

Először a Fókusz Pluszban szólal meg az a férfi, akinek élőben közvetítették az agyműtétjét, sőt közben egy darabig ébren is volt. István Parkinson-kóros, ami miatt elviselhetetlen remegések gyötrik. Egy olyan műszert építettek be a testébe, amit távirányítóval szabályoz, és ezzel leállíthatja a remegést, amivel szinte egy teljesen új életet kapott.

Zsolt féltékenységből ölhette meg volt szerelmét

Megrázó riport!
Talán féltékenység állhat a háttérben, bár megmagyarázni nem tudja, viszont beismerte tettét a várpolatai kegyetlen gyilkos. A férfi a volt barátnőjét és az ő kétéves kisfiát ölte meg brutálisan. A gyászoló apuka és az egész család döbbenten áll a történek előtt.

Újabb hátrahagyott utasok

Ezúttal egy házaspár nem fért fel a Wizz Air egyik járatára. Szerda hajnalban indultak volna Tel Avivba, de a gép nélkülük szállt fel a debreceni reptérről. A légitársaságnál azt mondták nekik, több jegyet adtak el, a 180 férőhelyes repülő megtelt, így kettejüknek már maradni kell.

 

Botrány: felszállás helyett leszállítás

Még csak három napja, hogy 25 millió forint büntetést róttak ki a légitársaságra, a Wizzair máris újabb utas botrányba keveredett. Ezúttal egy csoport két tagját szállították le az induló gépről, hiába volt érvényes jegyük, nem volt több hely a járaton. Az itthon ragadt házaspárnak 400 eurót ajánlott fel a Wizzair, ami még az utazásuk felét sem fedezi.

Miért nem kért még bocsánatot M. Richárd?

Megszólal a brutális Dózsa György úti autóbaleset egyik áldozatának családja, és a gyanúsított M. Richárd is.

Mit élnek át nap, mint nap a függő szülők gyermekei?

Ki segít azoknak a gyerekeknek, akiknek az anyukájuk vagy az apukájuk, esetleg mindkét szülőjük iszik? Hogyan nőnek fel szenvedélybeteg szüleik mellett gyerekek százezrei és milyen felnőttek lesznek?

Nem először ölt a lerepülő kerék

Egy tizenkilenc éves lány halt meg az M1-es autópályán, amikor egy másik gépkocsiról leváló kerék beleszállt a szélvőjükbe. Nem a két héttel ezelőtt történt tragédia az első, amit autókerék okoz. Harmincegy éve a válogatott labdarúgó Pusztai László és felsége vesztette így életet a Balatonról hazajövet.   

Majd húsz év után kiderül, mégis Burkáék a gyilkosok?

Hogy lehet, hogy húsz év után mégis elítélték Burkáékat a gyilkossági ügyben, amiért egyszer már ültek, aztán ártatlannak nyilvánították őket és negyvenöt milliós kártalanítást is kaptak?

Életfogytiglanra ítélték a Teréz körúti robbantót

A tárgyalóterembe pont az nem érkezett meg, akit a legjobban vártak. A Teréz körúti robbantó nem ment el a saját ítélethirdetésére. A bíróság a 23 éves férfit így a távollétében ítélte életfogytig tartó szabadságvesztésre. A bíróság szerint minden bizonyíték a férfi ellen szólt. P. László édesapja és húga viszont ezt másképp látják.

Rékasi Károly elsírta magát az ítélethirdetésen

Sokáig csak a könnyeit nyeldeste Rékasi Károly, miután a bíró hat hónap fogházbüntetésre ítélte azt az autóst, akivel a színész több mint három éve a motorjával karambolozott. Az elmúlt évek feszültsége és fájdalma most nem otthon, a négy fal között, hanem itt, a tárgyalóteremben tört ki belőle. A színésszel készült hosszabb interjú ITT.

Szülés előtt két órával még a rúdon táncolt

Christina Spirig szerint neki a rúdtánc segített abban, hogy felépüljön az első szülése után, ami rendkívül nehéz volt. A 31 éves nő azt is elárulta, hogy a gyakorlatok közben kisbabája általában aludt, így ő nyugodtan táncolhatott.

Külföldön már vezethet Eva Rezesova

Eva Rezesova hat év után szabadult a börtönből. A szlovák milliomosnő 2012-ben okozott halálos balesetet az M3-as autópályán. Részegen belerohant egy kocsiba, utasai közül hárman ott égtek halálra, a negyedik áldozat a kórházban halt bele sérüléseibe.  Az ítélet szerint Magyarországon nyolc évig még nem ülhet volán mögé, de kiderült, hogy a világon bárhol máshol már vezethet.

Egy éve küzd a hintából kizuhant fiú

Krisztofer tavaly Várpalotán felült egy extrém hintára, ami leszakadt, ő pedig 20 métert repült ki, fejjel a betonnak. Azóta rehabilitáción van, nem tudják, mikor épül fel, de még azt sem, hogy mikor mehet végre haza a családjához?!

Most szabadult Rezesova


szerző:
2018.08.28. 18:00
Most szabadult Rezesova

Három évvel hamarabb, mindössze hat év után szabadult ki a börtönből a szlovák milliomosnő, aki miatt négy ember halt meg az autópályán, amikor ittasan és nagy sebességgel beléjük rohant. Börtönéveiben állítólag példásan viselkedett, ezért mehetett haza engedménnyel.

Felvételen: a gimnázium udvarára mászott be a medve

Egy csíkszeredai gimnázium udvarára mászott be egy medve, ahol a helyi vadász lelőtte. Az állat még reggel az egyik portán megölt egy kecskét, aztán elaludt. Ébredés után pedig összezúzta a kerítést és megkergette a csendőröket is. Romániában egyébként mindennaposak a medvetámadások, legutóbb Tusnádfürdőn azt a medvét lőtték ki, amelyik kirámolta az egyik gyermekotthon hűtőszekrényét.

 

Mennyi megterhelést bír ki egy Lada?

A szocialista autóipar egykori remekére 20 tonnányi vasat pakolt fel a lengyel tulajdonosa.

Playboy-lány Ben Affleck új szerelme?

Kellemes perceket töltött együtt Ben Affleck és a Playboy szupermodellje. Shauna Sexton és a sármos színész a hírek szerint Robert de Niro éttermében ebédeltek, másnap pedig együtt kocsikáztak.

Óriási ováció fogadta a medencében landoló vendéget

A férfit egy medencés buliba várták Kuala Lumpur egy felhőkarcolójának a tetején. Ő pedig úgy döntött, hogy a szomszéd épületről ejtőernyővel ugrik át a partira.

 

Mi van, ha igaz Jozef Rohác beismerő vallomása és ártatlanul ül más helyette?

A nagy visszhangot kiváltó Jozef Rohác vallomás után, a Fókusz most összegyűjtötte a legnagyobb kártérítési ügyeket, amelyekben tízmilliókat kaptak azok a magyar államtól, akik valamiért ártatlanul ültek.   

Extrém takarítók, akik eltüntetik a brutális bűncselekmények nyomait

Véres tetthelyeken ők követik a helyszínelőket, bemutatjuk az extrém takarítókat! Miért vállalják a gyomorforgató testet-lelket megviselő munkát? Hogyan bírják, amikor gyilkosságok helyszínén, holttestek után kell mindent rendbe tenni, vagy egy lakásból a bűzlő szeméthegyet kell eltűntetni?

A vértakarítók még több részletet árulnak el, ha ide kattint.

A Ryanair utasai megérkeztek, de a csomagok nem

A Ryanair földi kiszolgálását a török tulajdonú Celeby végzi a Liszt Ferenc Repülőtéren. A cég dolgozóinak a feladata többek között az is, hogy a csomagtérbe kerüljenek a bőröndök. Tőlük kérdeztük, hogyan indulhatott el vasárnap a gép az összes csomag nélkül? Ők viszont a légitársasághoz irányítottak, mondván ez nem az ő hatáskörük.

Hogyan tudja magát megvédeni egy nő, ha rátámadnak?

Magyarországon évről évre egyre több nőt erőszakolnak meg. A legfrissebb elérhető adatok szerint 2016-ban 306-an váltak szexuális erőszak áldozatává. Többek között az a 17 éves lány, akit itt a Bikás Parknál erőszakolt meg egy 19 éves fiú. A férfit első fokon a napokban 8 év börtönbüntetésre ítélték, de jó magaviseletért, akár hat év múlva szabadulhat.

Kimentették a thai gyereket és edzőjüket

17 nap fogság után, magyar idő szerint kedd délutánra az összes thai gyereket és edzőjüket is kimentették a Tham Luang Nang barlangrendszerből. A barlangból utoljára a fiúk 25 éves edzőjét mentették ki. A kiszivárgott hírek szerint ő van a legrosszabb állapotban.

Miért kellett meghalnia a fiatal rendőrnek?

Balázs azért lett rendőr, mert az embereken akart segíteni. És pont ekkor, szolgálat közben halt meg. Először a Fókuszban szólalnak meg az újpesti autóbalesetben elhunyt fiatal járőr szülei.

Hét hónapos terhesen verte halálra másik fiát

A 32 éves nő a Fókusz kamerája előtt találkozott újra kisfiával. Kisfiát, Tomit egyhetes korában elvették tőle. Mónika két éve héthónapos terhes volt, amikor halálra verte másik fiát, mert a gyerek szerinte túlságosan sírt. Most ezért áll bíróság előtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való