KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Penge: Szentháromság (Film+, 21:00)

Penge (Wesley Snipes), a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért. A vámpírvadász éveken át az éjszaka leple alatt harcolt a vérszívók ellen, de most, hogy az FBI vérdíjat tűzött ki a fejére, kénytelen kimerészkedni a napfényre, hogy egyesítse erőit egy emberekből álló vámpírvadász klánnal, melynek létezéséről még csak nem is tudott. Oldalán két rettenthetetlen ifjúval, Abigaillel (Jessica Biel) és Hanniballal (Ryan Reynolds) Penge egy ősi ellenfél nyomába szegődik, aki nem más, mint a legelső vámpír, minden vérszívó őse: Drakula (Dominic Purcell).

Penge (Film+, 21:00)


szerző:
2019.12.12. 21:00
Penge (Film+, 21:00)

Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő (N'Bushe Wright), akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost (Stephen Dorff) a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.

A szökevény 2. - Életre-halálra (Film+, 21:00)

Mark Sheridan (Wesley Snipes) életében egymást követik a balszerencsés véletlenek, s pillanatok alatt egy kettős gyilkosság gyanúsítottjává válik, aki ráadásul hamarosan egy rabokkal teli repülőgépen találja magát. Amikor a repülő megsérül, Marknak sikerül elmenekülnie. Kegyetlen hajtóvadászat indul utána Sam Gerard rendőrbíró (Tommy Lee Jones) vezetésével, aki az üldözés közben egy kormány-összeesküvés nyomaira bukkan. A rendőrnek és a rabnak is minden leleményességére szüksége.

Előzetes:  Esik egy pici hó, máris leállnak a vonatok, de miért?

Esik egy pici hó, máris leállnak a vonatok. Elmondjuk, miért van ez mindig így. Ha késés van, már kaphatnának az utasok ételt és italt, de erre még várni kell. Ahogy a vasutasok mondják, a MÁV-nak 5 ellensége van, a 4 évszak és az utasok.

Bérgyilkosok (Film+, 21:00)


szerző:
2019.12.10. 21:00
Bérgyilkosok (Film+, 21:00)

Rath-t még a hidegháború éveiben szervezték be egy munkára, amelynek elvégzésére csak néhány kivételes ember volt képes. Rath bérgyilkos volt, aki mindig tudta, melyik oldalon áll. A világ azonban megváltozott: a hidegháború a múlté, egyszerre minden bizonytalanná, átláthatatlanná vált. Bain már ennek a régi szabályokat elvető világnak a gyermeke. A szakma íratlan törvényei számára semmit sem jelentenek, egyetlen célja, hogy mindenáron ő legyen az elsőszámú profi, a bérgyilkosok királya. Ehhez azonban el kell távolítania Rath-t, azaz meg kell ölnie a veterán mestert. A macska-egér harc megkezdődik, az üldöző és üldözött személye azonban hamarosan felcserélődik…

Előzetes: Raoul Wallenberg kalandos élete a XXI. században!

Nevét mindenki ismeri és az is köztudott, hogy több ezer magyar zsidó életét mentette meg. Arról viszont, hogy miért érkezett Magyarországra, milyen családban nőtt fel és mi történt vele a háború után, csak kevesen tudnak. Raoul Wallenberg kalandos élete - Szabó Ádám filmje a XXI. században.

Előzetes: Mégsem lesz olyan könnyű tönkre tenni a Berényi céget?

Nézd meg a következő részek előzetesét! 

A fegyvertelen katona (Film+, 21:00)

Desmond Doss (Andrew Garfield) a második világháború egyik legvéresebb csatájában, Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

Előzetes: Ákos eltűnteti a bűnjeleket (12.09.)

A népszerű gasztroreality VIP kiadása a 4. szériával és újabb izgalmas fordulatokkal jelentkezik az RTL Klub műsorán. Nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára: a legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a VIP-ekkel együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük. A Válogató hét is átalakul. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, sőt a celebekre talán a verseny történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár; hiába kapnak kötényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen az új évadban a Séfek elvehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják majd annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik meg. Így aztán mindenkinek a lehető legjobb formáját kell hoznia, hogy meggyőzze a két Michelin-csillagos séfet, és a csapatában versenyezve ringbe szállhasson a Konyhafőnök VIP címért és a 10 millió forintért.

Előzetes: Bori kitálal Dávid zaklatásáról (2019.12.09)

Roland megtudta, hogy Dávid mit tett Borival. Tamás titkolta Flóra elől az anyagi problémáit.

Nejem, nőm, csajom (RTLII, 23:05)

Helgának (Schell Judit), a sztár-műsorvezetőnek egyre gyanúsabb, hogy sármos szerelme nem engedi át a hálószoba küszöbén. Szilvi (Lovas Rozi), a holtomiglan-holtodiglan kimondására vágyó fiatal nő egy különös parti kellős közepén találja magát jövendőbelijével. Vera (Gubik Ági) nem szeretne választ adni férjének a nagy kérdésre: vajon kire ütött ez a gyerek? Flóra (Tompos Kátya) pedig nyomozni kezd hittantanár férje után. Négy nő különböző élethelyzetben, de hasonló problémákkal.

Aljas nyolcas (Film+, 23:00)


szerző:
2019.12.08. 23:00
Aljas nyolcas (Film+, 23:00)

Marquis Warren őrnagy (Samuel L. Jackson) három hullát szállít Red Rockba. Ám útközben kénytelen megállítani a fejvadász, John Ruth (Kurt Russell) postakocsiját, aki szintén a városba tart egy megbilincselt szökevénnyel, Daisy Domerguéval (Jennifer Jason Leigh), hogy felvegye a tízezer dolláros vérdíjat. A hatalmas hóvihar miatt azonban meg kell állniuk egy eldugott fogadóban, ahol néhány különös figura is megszállt. John úgy gondolja, hogy az idegenek, Mobray (Tim Roth) és Joe (Micheal Madsen) ki akarják szabadítani Daisyt. A feszült helyzetben megpróbál szövetséget kötni Warrennel, amikor váratlanul megjelenik a korábban eltűnt nemzetőr, Chris Mannix (Walton Goggins), aki azt állítja, hogy ő lesz Red Rock város új seriffje.

Showder Klub 2019-12-08


szerző:
2019.12.08. 22:00
Showder Klub 2019-12-08

A 24. évad kilencedik részében Dombóvári István, Felméri Péter és Beliczai Balázs estjét láthatjuk. A házigazda: Elek Péter.

Star Wars VIII. rész - Az utolsó Jedik (RTL Klub, 20:05)

Leia Organa (Carrie Fisher), az Ellenállás legendás vezetője kénytelen a menekülés mellett dönteni Poe Dameron parancsnok (Oscar Isaac) meggondolatlansága miatt. Csakhogy az Első Rend folyamatos tűz alá veszi őket, és segítség nélkül nincs esélyük. Leia abban bízik, hogy a fiatal Jedinek, Reynek (Daisy Ridley) sikerül megtalálni Luke Skywalkert (Mark Hamill), aki képes lenne megmenteni az Ellenállást. Luke azonban nemet mond, és amikor Rey megtudja a szörnyű igazságot, rájön, hogy nincs más választása, csak Kylo Ren (Adam Driver). Hatalmas kockázatot vállal, amikor feladja magát, abban bízva, hogy Leia és Han fiában még maradt valami jóság.

Előzetes: „Jobb, ha a saját fejed után mész!” (12.08.)

Egy furcsa Élményközpont állítja dilemma elé a Gyuláékat, miközben Bencét kellemetlen helyzetbe hozza egy váratlan vendég. Eközben Gábor és Szilvia legtitkosabb vágyai is lelepleződnek.

Nászfrász (RTL Klub, 15:45)


szerző:
2019.12.08. 15:45
Nászfrász (RTL Klub, 15:45)

Frank tiszteletes (Robin Williams) sajátos nézeteket vall a válásról. Szerinte a válások legfőbb oka a házasság. Ezért még az esküvő előtt igyekszik összeugrasztani a párokat, hadd hulljon a férgese. Az ő terápiája felér egy katonai kiképzéssel. Sadie (Mandy Moore) és Ben (John Krasinski) is próbára teszik magukat, nem is sejtve, hogy a legszerényebb feladat csukott szemmel vezetni Chicagóban.

Gyémánthajsza (RTL Klub, 22:50)

Harry (Uma Thurman) és Peter Fox (Tim Roth), a szélhámos páros lába alatt forró lett a talaj Angliában, miután egy részeg éjszaka alatt elherdálták a szexi Irina (Maggie Q) zsákmányát. Amerikába menekülnek, egyenesen Hollywoodba. Harry és Peter nem tétlenkedik, mert rendezni szeretnék az adósságukat. Azon törik a fejüket, hogy ellopják Peter egykori feleségének felbecsülhetetlen értékű ékszerét, aminek árából vissza tudnák fizetni az elherdált pénzt. Az akcióba azonban némi hiba csúszik.

Dunkirk (Film+, 21:00)


szerző:
2019.12.07. 21:00
Dunkirk (Film+, 21:00)

A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította az angol és francia katonákat. A néhány kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint háromszázezer embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük. Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót - és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét.

Előzetes: Szombaton 20 órától a TOP4-é az X-Faktor színpada! (12.07.)

A tehetségkutató 9. évadában új női mentort köszönthetünk Dallos Bogi személyében, aki Gáspár Lacival, ByeAlexszel és Puskás Petivel alig várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja. Az X-Faktor újra elstartol a válogató adásokkal. 2019-ben ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia, valamint az USNK után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Sőt az USNK tavalyi sikerén felbuzdulva még több rapper és csapat érkezett, hogy megmérettesse magát a mentorok előtt. A tavalyi győztes csapat a műsor óta 144 koncerttel végigturnézta Magyarországot, Erdélyt, több nagy fesztiválon felléptek és a fiúk videóinak megtekintése már 23 milliós nézettség fölött jár. Az USNK tehát magasra tette a lécet, amit idén sokan próbálnak majd megugrani. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek. A műsorvezető 2019-ben is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várja, hogy újra támogathassa a jelentkezőket, mielőtt színpadra lépnek. Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes, csapat és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából.

Előzetes: Izgalmas elődöntő vár ránk szombaton 20 órától! (12.07.)

A tehetségkutató 9. évadában új női mentort köszönthetünk Dallos Bogi személyében, aki Gáspár Lacival, ByeAlexszel és Puskás Petivel alig várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja. Az X-Faktor újra elstartol a válogató adásokkal. 2019-ben ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia, valamint az USNK után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Sőt az USNK tavalyi sikerén felbuzdulva még több rapper és csapat érkezett, hogy megmérettesse magát a mentorok előtt. A tavalyi győztes csapat a műsor óta 144 koncerttel végigturnézta Magyarországot, Erdélyt, több nagy fesztiválon felléptek és a fiúk videóinak megtekintése már 23 milliós nézettség fölött jár. Az USNK tehát magasra tette a lécet, amit idén sokan próbálnak majd megugrani. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek. A műsorvezető 2019-ben is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várja, hogy újra támogathassa a jelentkezőket, mielőtt színpadra lépnek. Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes, csapat és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából.

Verdák 3. (Film+, 19:00)


szerző:
2019.12.07. 19:00
Verdák 3. (Film+, 19:00)

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!

Szex és New York (RTLII, 18:10)


szerző:
2019.12.07. 18:10
Szex és New York (RTLII, 18:10)

Carrie (Sarah Jessica Parker) boldogan él Biggel, már az esküvő is ki van tűzve. Ám a nagy napon Carrie egyedül marad az oltár előtt, 200 ember szeme láttára. Barátnői, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) és Miranda (Cynthia Nixon) a végső összeomlás elkerülése érdekében elcipelik Mexikóba, hogy ott aztán visszarázzák bele az életet. A négy rámenős, nagyszájú, nagyvárosi barátnő alaposan felkavarja a közéletet, a divatvilágot és a férfiak érzéseit.

NÉZŐI: szándékosan hajtott a trolinak, majd erőszakkal kellett kiszedni az autóból

Feltehetően szándékosan hajtott trolinak autójával egy miskolci férfi pénteken Debrecenben. Az ütközés után magára zárta kocsiját, így a rendőröknek be kellett törniük az autó ablakait, hogy ki tudják szedni. Az akciót egyik nézőnk videóra is vette.

Időjárás 2019-12-07


szerző:
2019.12.07. 17:00
Szándékosan hajtott a trolinak Debrecenben egy férfi

Feltehetően szándékosan hajtott egy trolinak autójával egy férfi pénteken Debrecenben. Az ütközés után a férfi magára zárta a kocsit, így a rendőröknek erőszakkal kellett kiszedniük az autóból. Úgy tudjuk, a rendőrök szerint alkoholt ivott és valamilyen gyógyszert is beszedhetett. A mentők kórházba vitték, hogy kiderüljön, mit fogyasztott. A teljes nézői felvételt visszanézheti: ITT!

Huncutka (RTL Klub, 15:40)


szerző:
2019.12.07. 15:40
Huncutka (RTL Klub, 15:40)

Huncutka (Alisan Porter), a kilenc éves árva kislány és apja, Bill Dancer (James Belushi) munka és hajlék nélkül járják az utcákat. Egy vacsoraszerzés ürügyén megismerkednek Grey-jel (Kelly Lynch), a gazdag ügyvédnővel, akit rabul ejt a bájos fürtöske és torzonborz testőre. Ám Grey féltékeny barátja azonnal tárcsázza a gyámhatóság számát, s úgy tűnik sikerül Billt börtönbe, Huncutkát pedig az árvaházba juttatnia. Nem számol azonban a Huncutkáékhoz ragaszkodó barátnőjével.

Misi gazda szerint megéri jelentkezni: „Lehet, hogy megtalálod életed szerelmét!”

2020-ban újra házasodhat a gazda! Jelentkezz az rtl.hu/gazda oldalon!

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk tizenharmadik részébe!

Szorul a hurok Bence körül, aki kénytelen szinte pucéran kimenekülni a lakásból...

Beugró X 1. rész


szerző:
2019.12.07. 04:00
Nádai Anikó elárulta: 2020-ban visszatér a Házasodna a gazda!

Gazdák és gazdasszonyok, figyelem! Újra házasodhat a gazda! Ez a felhívás neked szól, ha a mindennapi munkád a mezőgazdasághoz köt, és régóta az igaz szerelmet keresed. Ha növénytermesztésből élsz, esetleg állattenyésztésből keresed a mindennapi kenyered, netán szőlőgazdaságod és borászatod van, vagy erdőgazdaságot irányítasz, akkor ne habozz, jelentkezz az rtl.hu/gazda oldalon, és adj esélyt az igaz szerelemnek!

Mit nézünk ma? - Szombat (12.07.)

Ma este érkezik a 2019-es X-Faktor negyedik Élő show-ja, de ne feledjétek: izgalmas filmekkel is várunk titeket!

Véget ért Gergő és Adél kapcsolata?

Szörnyű belegondolni, hogy mit is érezhet most Gergő...

A legújabb részeket ITT tudod visszanézni!

Következő rész: (2019. december 09.)

Vanda és Balázs úgy döntenek, egymástól külön folytatják az életüket? Luca és Bandi felelőtlen döntést hoznak Lilivel kapcsolatban? Nóra kicselezi Claudiát, amikor az megpróbál túljárni az eszén egy üzleti ügyben.

Ez ám a lebukás 🙈😁


szerző:
2019.12.06. 23:40
Tommyboy és Frenki összecsapásának végén az maradt a Villában, aki haza akart menni

Két igazi macsó csapott össze a Párbajon, aminek a végén kiderült, hogy egyikük már nem is akar visszamenni. A nézők viszont inkább őt akarták látni.

Ő búcsúzott elsőként a középdöntőtől!

A nap végén eldőlt, hogy a hat versenyző közül, kik menetelhetnek tovább a középdöntő második szakaszába, és kinek kell elhagynia a konyhát.

Ennyit zsírt egy tányéron? Rippel Feri beolajozta a zsűrit!

Az abált sertés fej megihlette Ferit, aki a raguval töltött tésztácskáját egy zsíros-vajas szószba fektette. A zsűrinek sem kellett több: áradt a zsír a kóstoláson.

Demeter Alexandra sírva hagyta ott az interjút

Rácz Jenő versenyzője nem volt elégedett a mai teljesítményével. A fáradtságtól és a csalódottságtól elsírta magát interjú közben.

Rácz Jenő aggódott Demeter Alexandra testi épségéért

Jenő bizonytalanul figyelte versenyzőjét, mert Alexandra minbdig elvágja az ujját vagy megégeti magát... ez most sem volt másképp.

Barátok közt 2019-12-06


szerző:
2019.12.06. 22:30
Mihalik Enikő: „Békéscsabai lány disznótól megijedni? Hagyjad már!”

Óriási abált disznófej várt a versenyzőkre, amitől a modell egyáltalán nem rettent meg, sőt... Habár a piactéren meggyűlt a baja a fűszerekkel és az idővel.

e-mánia 54. rész


szerző:
2019.12.06. 22:00
Fördős Zé bemutatja: Figyu Sánta Laci, van egy kis gond!

Fördős Zé ezerrel készül a karácsonyra, azonban valami mindig megakadályozta a forgatásban. Éppen ezért a Konyhafőnök VIP sztárjait hívta segítségül, hogy mutassák be kedvenc ünnepi receptjüket. Ez a Fördős Zé bemutatja: Figyu, van egy kis gond!

Botond gazda: „Nekem bejött! Nektek is sok sikert hozzá!”

Hogyha magányos vagy a gazdaságodban, és ezen szeretnél változtatni, akkor vár a Házasodna a gazda következő szériája! Jelentkezz az rtl.hu/gazda oldalon!

Zöld Lámpás (Film+, 21:00)


szerző:
2019.12.06. 21:00
Zöld Lámpás (Film+, 21:00)

A Zöld Lámpás Alakulat tagjainak feladata a világűr békéjének őrzése. Különleges gyűrűt viselnek, mely különleges képességeket biztosít számukra. Nem elég, hogy az univerzum egyensúlyát minden eddiginél veszélyesebb ellenfél veszélyezteti, az Alakulat tagjai egy földi embert is kénytelenek bevenni a csapatba. Hal Jordan (Ryan Reynolds) berepülő-pilóta akaratán kívül olyan helyzetben találja magát, hogy rajta áll vagy bukik a Föld sorsa. Hal a gyerekkori szerelme, Caroll (Blake Lively) segítségével veti magát a küzdelembe, hogy megmentse az emberiséget a pusztulástól.

Dávid megpróbálta ráerőszakolni magát Borira

Dávid félreértette Borit, és megpróbált erőszakosan kikezdeni a lánnyal… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara kamu profillal buktatta le a más lányokkal kavaró Zalánt

Szofi és Tivadar unszolására Tamara egy kamu randi ígéretével csalta csapdába Zalánt…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor letiltotta Dzsenit, amiért a lány napokig nem kereste

Gábor megelégelte, hogy Dzseni miatt idegeskedik már napok óta…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dávid zuhanyzás közben próbált rámászni Borira

Evelin határozottan visszautasította Dávidot. Tamara gyanakodni kezdett Zalán kifogásaira. Dzseni félreértette Gábort.

Mégis mi ütött Dávidba?! 😱


szerző:
2019.12.06. 20:10
Előzetes: Ismét egyéniben folytatódik a küzdelem! (12.06.)

A népszerű gasztroreality VIP kiadása a 4. szériával és újabb izgalmas fordulatokkal jelentkezik az RTL Klub műsorán. Nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára: a legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a VIP-ekkel együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük. A Válogató hét is átalakul. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, sőt a celebekre talán a verseny történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár; hiába kapnak kötényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen az új évadban a Séfek elvehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják majd annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik meg. Így aztán mindenkinek a lehető legjobb formáját kell hoznia, hogy meggyőzze a két Michelin-csillagos séfet, és a csapatában versenyezve ringbe szállhasson a Konyhafőnök VIP címért és a 10 millió forintért.

A Star Wars: Skywalker kora az egyik legjobban várt film idén

A Star Wars: Skywalker kora az egyik legjobban várt film idén. A színészek már megnézhették az alkotást, ami a Star Wars Saga 9. és egyben utolsó része lesz. 

Újra házasodhat a gazda!

A hír már bejárta a magyar vidéket: újra házasodhat a gazda! Ha mindennapi kenyered mezőgazdasági munkából keresed, és nincs kivel megosztanod, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda oldalon, és adj esélyt az igaz szerelemnek!

Nyugdíjasokat tanítanak internethasználatra egy iskola diákjai

Jókedvű fiatalok az iskola folyosóján várakoznak. Miközben nyugdíjas korú felnőttek pihegve nézik az iskolából nyíló kilátást. Most nem az iskola diákjai jöttek tanulni, hanem épp tőlük tanulnak az idősebbek, hogy miként használják az internetet és a számítógépet.

A Sziget lett a „Legjobb külföldi fesztivál”

A Sziget kapta meg a „Legjobb külföldi fesztivál” címet csütörtök éjszaka az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards-on. A "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában nyert a magyar rendezvény.

Levegőből érkezett a Mikulás és manója Debrecenben!

A gyerekek kedvencét és segítőjét egy tűzoltókosár emelte a magasba, ahonnan mindketten kötélen ereszkedtek le. Az ablakon először kopogtatva jelezték, hogy megérkeztek, miután pedig engedélyt kaptak rá azon keresztül be is másztak a kórterembe. A hátukon található piros zsákban mindketten édességeket és más ajándékokat rejtettek el a kis betegeknek. Az akciót az a két hivatásos tűzoltó hajtotta végre, akik november végén Kínából a legkreatívabb csapatnak járó díjat hozták el a kötéltechnikai mentést végző csapatok versenyén.

Előzetes: Dávid megpróbálja ráerőszakolni magát Borira?!  (2019.12.06.)

Evelin határozottan visszautasította Dávidot. Tamara gyanakodni kezdett Zalán kifogásaira. Dzseni félreértette Gábort.

Fókusz 2019-12-06


szerző:
2019.12.06. 18:55
Hősnek tartják a rendőröket

Lelőttek a rendőrök négy, őrizetben lévő férfit, akiket azzal gyanúsítottak, hogy csoportosan megerőszakoltak és megöltek egy nőt Indiában. Hivatalos indoklás szerint a helyszíni bizonyítási eljárás közben rátámadtak a rendőrökre, hogy megpróbáljanak fegyvert szerezni és megszökni. A rendőröket hősként ünneplik.

FOTÓZÁS: Benéztünk az utolsó magyar nyuszis magazin címlapfotózására

Búcsúzik hazánktól a nyuszis magazin, az utolsó címlapon a Barátok Közt szőke csábítója, Nagy Alexandra pózol majd. De mit gondol a fotózásról Nánási Pál és milyen érzésekkel vág bele az utolsó számba a lap főszerkesztője?

RTL Híradó 2019-12-06


szerző:
2019.12.06. 18:00
MEGSZÚRTA TANÁRÁT: Társai szerint előre eltervezhette a késelést

Előre eltervezhette, hogy késelni fog - ezt mondta ma Híradónknak több diák is, akik egy kollégiumban laktak azzal a fiúval, aki tegnap többször is megszúrta osztályfőnökét a győri Jedlik Ányos szakközépiskolában.  Az egyik diák szerint a 3-as dolgozat csak az utolsó csepp volt nála a pohárban. A pszichológus szerint személyiségzavara lehet a fiúnak.

Anikó Show 3. évad 71. rész


szerző:
2019.12.06. 17:00

Időjárás 2019-12-06


szerző:
2019.12.06. 17:00
Időjárás 2019-12-06

Kontinensünk nagyobb, középső és keleti részén, nyugodt az időjárás, de ezzel együtt párás és ködös.

RÁCÁFOLT A STATISZTIKÁKRA: így él 42 évesen az SMA-s Timi

Timi 2-es típusú SMA-val küzd, az ő betegségével általában 18 évig lehet élni, ő most 42 éves. Előadásokat tart, utazik, divatbemutatókra jár, rengeteget edz és küzd, mivel egyre gyengül. Pedig a kora ellenére ő is meggyógyulhatna, ám a kezelés, ami a nő gyógyulását jelentő kezelés 120 millió forintba kerül! Ha Ön is segíteen szeretne Timinek megteheti ITT: Tóth Tímea OTP, 11773078-06506559 HU85117730780650655900000000 Swift: OTPVHUHB Közlemény: adomány Paypal: tttimi@gmail.com.

Anikó Show 3. évad 70. rész


szerző:
2019.12.06. 16:00
Érzelmi hullámvasút Röhrig Gézával

Egy ember több élettel, aki Magyarországon és Amerikában is otthon érzi magát.  Röhrig Géza szabadságvágya egész életét végig kíséri. Költőként pedig mindezt, a verseihez is jó érzékkel használja. Nemrég megjelent verseskötetével pedig az utcán is találkozhatunk. Az Angyalvakond ugyanis hajléktalan történeteket mutat be, nemcsak hajléktalanoknak.

Zé bent ragadt egy liftben? Ráadásul félmeztelenül?

Zé újabb csellel készült. Most Sánta Lacit cserkészte, hogy főzzön helyette valami karácsonyi finomságot a Street Kitchenben. Szerencsére, most is bejött a terve...

2020-ban is Házasodna a gazda

Jövőre ismét elindítja sikeres társkereső műsorát az RTL Klub. Így újra itt a lehetőség, hogy az egyedülálló gazdák országos társkereső hirdetést adjanak fel.

Dr. Csont az élen


szerző:
2019.12.06. 12:40
Dr. Csont az élen

A Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt hozott a 48. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton.

A szombat a filmcsatornáé volt

A Film+ közönségaránya 4,6% volt a 18-49-es célcsoporton az előző héten. A csatorna sikerét jól mutatja, hogy szombaton mind az egész napos (all day Film+ SHR: 5,0% / all day TV2 SHR: 4,5%), mind a főműsoridős (prime Film+ SHR: 5,6% / prime TV2 SHR: 5,4%) közönségarányt tekintve győzedelmeskedett a fő versenytárssal szemben. 

7-ből 7 napot nyert az RTL Klub

Az RTL Klub mind a hét estét megnyerte a 48. héten és több mint a dupláját verte versenytársára a fő kereskedelmi célcsoportban, főműsoridőben. A csatorna az idei év eddig eltelt 339 napjából 284 megnyert esténél tart.*

Repülő szánnal érkezett a Mikulás egy magyar faluba

Tavaly ezen a napon mutattuk be: a Mikulás tegnap este, reméljük, minden gyerekhez megérkezett, olyan meglepetés azonban, amilyet a szadai óvodások kaptak, csak keveseknek jutott, hozzájuk a levegőben érkezett a nagyszakállú.

Pablo Escobar özvegye a Reggeliben mesélt megdöbbentő életükről

Victoria Eugenia Henao elképesztő életutat járt be. Élete nagy részét Kolumbia egykori hírhedt drogbárója, Pablo Escobar mellett töltötte. Most szeretné, ha az egykori életüket az ő szemszögéből is megismernék az emberek, ezért egy könyv formájában megörökítette emlékeit.

Vasárnapi ebéd: egyél többször, nehogy ideges légy!

Rendszeresen beszámolunk arról, milyen fontos szerepet tölt be Peller Anna és Lukács Miki életében az egészséges étkezés és hogy mennyire fontos számukra, hogy mi kerül az asztalra. Íme, Miki legújabb tanácsa!

Nagy Alexandra az utolsó, aki ledobja a ruháit a magyar nyuszis magazinban

A színésznő anyukájával és barátaival is átbeszélte, mennyire fér bele az életébe, hogy ilyen szexi képek készüljenek róla. A fotózásról Nánási Pállal és Bus Istvánnal meséltek a Reggeliben.

Íme néhány tökéletes ajándékötlet gyerekeknek!

Most már vészesen közeleg a karácsony, az utolsó napok jönnek, amikor még pánik nélkül lehet beszerezni az ajándékokat a fa alá. Jöjjön pár segítő tipp az ünnepekre!

Egy provokatív darab, ahol nincsenek tabuk Farkas Franciskával

Egy sokkolóan őszinte darabban látható Farkas Franciska, amely a roma-magyar identitás tapasztalatait dolgozza fel a mindennapi élettől a negatív diszkriminációig.

Hova utazzunk az ünnepek alatt?


szerző:
2019.12.06. 07:46
Hova utazzunk az ünnepek alatt?

Wellness az ünnepek alatt, vagy esetleg Szilveszter egy másik ország fővárosában? Síelés a családdal, vagy barátokkal, netán elmenekülni a télből a nyárba… A Reggeliben minden kiderült a szokásainkról.

SziRom: egy komoly zenekar, amely a jövőért szól

A Zene a Jövőért Alapítvány 2016-ban létrehozta a SziRom - Szimfonikus Roma Zenekart, amely elsősorban fiatal, roma, a komolyzenét főiskolai, egyetemi szinten tanuló, vagy már felsőfokú intézményben végzett zenészekből áll. Ismerd meg jobban a zenekart és annak céljait.

Lali: „Nincs X-Faktor X-Stage nélkül, jövőre is jövünk!”

Miután Lali mindenkinek kiosztotta az ajándékait, mesélt egy kicsit az X-Faktorról és természetesen az X-Stage kulisszatitkairól is.

Lali nagybácsi lett: odavan unokaöccséért!

Lali testvérének kisfia született, aki teljesen rabul ejtette nagybátyja szívét. Az X-Stage műsorvezetője nemcsak az X-Faktorról, de családjuk legkisebb tagjáról is mesélt.

Megérkezett a Mikulás a Reggelibe! Ki lehet a szakáll mögött?

Márknak és Mariannak is jutott egy kis meglepetés: Lali Mikulásként jelent meg a Reggeli stúdiójában.

Reggeli 2019-12-06


szerző:
2019.12.06. 06:00
Mit nézünk ma? - Péntek (12.06.)

Ma este egy igazi DC-szuperhőst csodálhattok meg Ryan Reynolds főszereplésével.

Nincs tovább: Vanda lebukott Balázs előtt

Kár, hogy azt nem is sejti Balázs, hogy ez „csak” búcsúcsók volt…

A legújabb részeket ITT tudod visszanézni!

Micsoda romantika... ❤️❤️


szerző:
2019.12.05. 23:40
Következő rész: (2019. december 06.)

Gigi és Olivér a múltbéli titkok miatt nem folytatják az egymáshoz való közeledést? Gergőnek szörnyű dologgal kell szembesülnie. Vanda rájön, hogy nemcsak ő lépett félre a Balázzsal való kapcsolatában?

Katka zokogásig hergelte magát Leo miatt

Ágica és Leo megint összekaptak, majd Leo Katkával vonult el a hálóban. De olyat mondott, hogy azon a szőkeség elsírta magát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való