KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Mad Max - A harag útja (Film+, 21:00)

A katasztrófa olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének nyoma sincs, a Föld egyetlen hatalmas sivatag. A kevés életben maradt kíméletlen ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább éljen. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák azt, ami úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Az egyikük Max (Tom Hardy), a hallgatag, harcos férfi, aki elvesztette a családját. A másik Furiosa (Charlize Theron), a harcosnő, aki hiszi, hogy túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, ahol a gyerekkorát töltötte.

Amerika Kapitány: A Tél Katonája (Film+, 20:15)

Amikor egy hírszerző ügynököt támadás ér, Amerika Kapitány (Chris Evans) egy egész világot fenyegető összeesküvésben találja magát. Szövetségesével, a Fekete Özveggyel (Scarlett Johansson) szembeszállnak az életükre törő bérgyilkosok hadával, de úgy tűnik, erejük kevésnek bizonyul a győzelemhez. Ekkor csatlakozik hozzájuk új társuk, Sólyom (Anthony Mackie), de ugyanakkor kiderül, hogy minden eddiginél erősebb ellenféllel, a világuralomra törő Tél Katonájával kell megküzdeniük.

Mátrix - Újratöltve (Film+, 21:00)

A szenzációs Mátrix-trilógia második részében Neo (Keanu Reeves), Trinity (Carrie-Anne Moss) és Morpheus (Laurence Fishburne) Zionba, az utolsó szabad, emberek lakta városba tart. A két fiatal szerelme itt tovább mélyül, de nem élvezhetik sokáig ezt a boldogító állapotot, mert útjukat hamar folytatniuk kell, hogy küldetésüket beteljesítsék. Neo visszatér a Mátrixba és felkeresi az Orákulumot (Gloria Foster), aki elmondja neki, hogy csak akkor mentheti meg az emberiséget, ha eljut a Forráshoz. Az odavezető úton most is számtalan régi és új ellenség vár rá, hogy célja elérésében megakadályozzák.

John Wick: Második felvonás (Film+, 21:00)

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos totális csatatérré változtatta New Yorkot, de ez még csak a kezdet. Wick egykori társa egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét támogassa őt. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. Arra még ő sem számít, hogy egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

A mestergyilkos: Feltámadás (Film+, 21:00)

Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Egy nap azonban veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, így Bishop kénytelen balesetnek álcázott gyilkosságokat végrehajtani. A mestergyilkos ugyan most is szigorú öntörvényű módszereivel dolgozik, de szövetkeznie kell az egyik kiszemelt célponttal, Max Adamsszel (Tommy Lee Jones), hogy ellenfeleit kiiktatva kiszabadítsa Ginát. Akció indul, amelyben nincs, ami vagy aki megállítsa a mestergyilkost!

Úszó erőd (Film+, 21:00)


szerző:
2020.01.28. 21:00
Úszó erőd (Film+, 21:00)

Az amerikai haditengerészet legnagyobb és leghatékonyabb csatahajója, a USS Missouri dicsőséges pályafutásának végére ért, s most az egykor népes legénységgel felszerelt cirkáló alig néhány emberrel indul utolsó útjára a Csendes-óceánon. Casey Rybackről, a hajó jámbor szakácsáról csak kevesen tudják, hogy valamikor mindenre elszánt harcosként szolgált Vietnamban és a Közel-Keleten. A sors azonban gyökeresen másként alakítja Ryback életét, hiszen amikor a Missouri terroristák célpontjává válik, akik meg akarják szerezni a hajó nukleáris fegyvereit, Rybacknek a maroknyi legénység élére kell állnia, hogy megvédje a hajót, miközben a szárazföldön milliók rettegnek lélegzetvisszafojtva a fenyegető nukleáris háborútól…

Minden héten háború (Film+, 21:00)

Az idősödő Tony D'Amato (Al Pacino) négy éven át bajnok Miami Sharks focicsapat vezetőedzője. A legújabb bajnokságban a csapat háromszor egymás után veszít, a rajongók elpártolnak, a jól bevált, idősebb csapat kapitánya és sztárja súlyosan megsérül, ám ennek ellenére ragaszkodik a sportban szerzett hírnevéhez. D'Amatónak eközben elromlott házasságával, tőle elpártoló gyerekeivel és a csapat fiatal társtulajdonosával, Christina Pagniaccival (Cameron Diaz) is meg kell küzdenie.

Pearl Harbor - Égi háború (Film+, 20.00)

1941. december 7., a világháború fordulópontja és egyben az egyik legvéresebb csatája. A japán légierő megtámadta Amerika csendes-óceáni flottáját. A támadás számtalan áldozattal járt, hatalmas pusztítást vitt végbe, sokáig tartott, míg az amerikai hadsereg kiheverte a csapást, és felkészült a visszavágásra. A film a csata története, ugyanakkor három szerelmes fiatalé is. A Pearl Harborban állomásozó Rafe (Ben Affleck) és Danny (Josh Hartnett) jó barátok, és mindketten Evelynbe (Kate Beckinsale) szerelmesek...

Mátrix (Film+, 21.00)


szerző:
2020.01.24. 21:00
Mátrix (Film+, 21.00)

Neót, (Keanu Reeves) a komputer hackert nem érdekli a kérdés. 1999 van, és ő a komputeres adatrablók egyszerű életét éli. Mindaddig, míg Morpheus, a rejtélyes idegen (Laurence Fishburne) rá nem ébreszti, az élete függ tőle, hogy rájöjjön a Mátrix titkára: arra, hogy semmi sem igaz. A világ rég elpusztult, ők a XXIII. században élnek, és a maradék túlélő számára csupán komputerek szimulálnak egy már rég nem létező világot. Neo szembe akar nézni a valósággal. Rajta kívül is vannak néhányan, akik a programon kívül, a komputerek uralta világon túl bujkálnak. Az emberek között viszont a gépek emberformát öltött ügynökei rejtőznek. Mindannyian azt a prófétát keresik, aki a legenda szerint eljön majd, és visszaadja az embereknek a Földet - és most mindannyian Neóra vadásznak...

Előzetes: Miért nem lépett senki, ha tudták, hogy baj lehet?

Óbudai robbanás – a károsultak sejtették, hogy egyszer baj lesz. A szomszédok már szóltak a rendőröknek, de hiába. Pedig volt itt már áramlopás és volt tűz is. Miért nem lépett senki, ha tudták, hogy baj lehet?

Előzetes: A gombfoci története

Kezdetben kabátok gombjai bánták a játékot, később már trafikokban árulták a kifejezetten erre tervezett gombfoci-csapatokat. Nem lehetett mezeket vagy gyűjthető kártyákat venni és nem volt több tucat, meccset közvetítő tévéadó sem - a focirajongó gyerekek egyedül úgy kerülhettek közel idoljaikhoz, ha megvették az őket ábrázoló csapatokat. Külföldi játékosok helyett mindenki Puskásért vagy épp Albert Flóriánért rajongott - hiszen csak ők, illetve a Népstadionban fellépő ellenfeleik voltak kaphatóak. Míg az Aranycsapattal játszók edzőként gondoltak magukra, a hivatalos gombfocit, más néven szektorlabdát játszók már maguk a játékosok - amit pöckölgetnek, az pedig nem több, mint sporteszköz, így már focistákat sem ábrázol. De hogyan alakult ki az első, magyarok által feltalált sport, és hogyan hódította meg a focit vallásként tisztelő Brazíliát? Kiderül Szabó Ádám filmjéből, a XXI. században.

Előzetes: Adél és Szonja veszélybe kerül

Szonja nem tudja megvigasztalni Balázst, aki még mindig a várható gyerekelhelyezési per miatt szomorú, ráadásul Adél is maga alatt van, mivel felmondott az iskolában. Szonja később egy barátnőjétől jelszót kap egy geocaching játékhoz, és felajánlja Balázsnak, hogy menjenek együtt kincset keresni, ám Balázsnak nincs hozzá kedve.

Előzetes: Evelin kiosztja Anasztázt (2020-01-20)

Tekla kellemetlen helyzetbe került. Evelin és Alesszia próbáltak egyezségre jutni Anasztázzal. Rozina megdöbbentő bejelentéssel állt Bence elé.

Előzetesek: Forró nyomon járnak a drón ügyében Ökörapátiban (01.20.)

Subicz bogaras lesz, Kristófnak szöget üt a fejébe valami a származásával kapcsolatban. Sándor elveszít valami nagyon fontosat, amiért nagy bajba kerül, Olga és Renátó új otthon után néznek – de nem akárhogyan...

Megdönteni Hajnal Tímeát (RTLII, 23:10)

Hajnal Tímea (Osvárt Andrea) gazdag és gyönyörű fotómodell, aki unja már a felhajtást, egyszerű, nyugodt életre vágyik. A tizenöt éves érettségi találkozóján találkozik Danival (Simon Kornél). A férfi hasonló cipőben jár. Ugyan az esküvőjére készül, valójában unja az egészet, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását. Az egykori osztálytársak némi beszélgetés és piálás után egymásra találnak a ruhatárban. Az egyetlen gond, hogy mindezt levideózza Bögöcs (Szabó Simon), a tapló, nagyszájú pornóproducer, aki a felvétellel megzsarolja Danit.

Szupercella 2 (Klub, 21:40)


szerző:
2020.01.19. 21:40
Szupercella 2 (Klub, 21:40)

Sok év eltelt azóta, hogy Ray Breslin (Sylvester Stallone) emberfeletti teljesítménnyel megszökött a Sírkő nevű rettegett szuperbörtönből. Azóta új elit csapatával ártatlan embereket szabadítanak ki veszélyes helyzetekből. Egy nap megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut (Xiaoming Huang) a Hades-ba hurcolták. A Hades híres arról, hogy a fogvatartottaknak állatként kell küzdeniük egymással az életben maradásért. Breslin és csapata mindent megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

Armageddon (Film+, 19:50)


szerző:
2020.01.19. 19:50
Armageddon (Film+, 19:50)

Hatalmas méretű aszteroida közeledik a Föld felé, a becsapódás, amely elkerülhetetlennek látszik, bolygónkat a teljes megsemmisüléssel fenyegeti. A NASA egyik vezetője, Dan Truman (Billy Bob Thornton) egyetlen esélyt lát a megmenekülésre: az űrben kell elpusztítani a fenyegetően közeledő égitestet. Ezért elképesztő tervet eszel ki: megbízza a világ legkiválóbb olajfúróját, Harry S. Stampet (Bruce Willis), hogy a kemény fickókból álló csapatával fúrjon lyukat az aszteroidába és robbantsa apró darabokra. A villámgyors kiképzés után fel is jut a csapat, ám a dolgok nem a terv szerint alakulnak.

Arthur Király - A kard legendája (Klub, 19:00)

A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Ambíciózus bandavezérként nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben. Ám amikor bajba kerül és kihúzza a sziklába döfött kardot, fény derül a származására. Az Excalibur ereje teljesen megváltoztatja az életét, egy titokzatos szépség, Guinevere (Astrid Berges-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. Hamarosan készen áll arra, hogy visszavegye a királyságát, és a kard segítségével egyesítse népét, amely felett a trónbitorló zsarnok, Vortigern (Jude Law) uralkodik.

Doc West (Klub, 21:10)


szerző:
2020.01.18. 21:10
Doc West (Klub, 21:10)

A Vadnyugaton legendás híre van Doc Westnek (Terence Hill), aki pókerpartikból fedezi a költségeit. Egy alkalommal összetűzésbe kerül néhány fosztogató banditával, és a börtönben köt ki. Nem sokáig kell a hűvösön várakoznia, a városban ugyanis a tűzvész felforgat mindent, és a pánikhelyzetben banditák foglalják el a várost. Doc Westnek hamarosan döntenie kell, hogy melyik oldalra áll, hős lesz vagy marad magányos csirkefogó.

Sherlock Holmes (Film+, 20:25)


szerző:
2020.01.18. 20:25
Sherlock Holmes (Film+, 20:25)

A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) és hű társa, Dr. Watson (Jude Law) a fekete mágia nagymestere, Lord Blackwood (Mark Strong) nyomába ered. Ha nem leplezik le időben, az végzetes következményekkel járhat az egész birodalomra nézve.

Harry Potter és az azkabani fogoly (RTLII, 20:10)

Harry ráveszi magát, hogy még egy nyarat rémes rokonainál töltsön. Minden igyekezetével megpróbál nyugton maradni, de csak addig bírja visszafogni magát, míg meg nem érkezik látogatóba Vernon bácsi erőszakos testvére, Marge néni. Az idős hölgy ezúttal még a korábbiaknál is jobban az idegeire megy, ezért a varázslópalánta "véletlenül" gigantikus lufivá változtatja. A varázstalan világban alkalmazott tiltott mágia büntetéssel fenyegeti Harryt, aki bár nincs hová mennie, éjszaka elmenekül otthonról. Nem jut túl messzire: hamarosan érte jön a Kóbor Grimbusz, amely a Foltozott Üst fogadóba repíti, egyenesen Cornelius Caramel mágiaügyi miniszter színe elé. Furcsa módon a büntetés elmarad és kiderül, hogy Caramel azért nem csapta ki az iskolából, mert egy veszélyes és titokzatos varázsló, Sirius Black megszökött az Azkaban börtönből, és valószínűleg Harryt keresi. A fiú csak egyetlen helyen érezheti biztonságban magát: Roxfortban.

Szifonék DOLGOZNAK?! 4x07 előzetes (01.18.)

Hogy mi lesz az őrületes bűneset megoldása? Kiderül szombaton 20:00-tól az RTL Klub-on!

Választási csalás Pajkaszegen?! 4x07 előzetes (01.18.)

Szombaton 20:00-tól folytatódik A mi kis falunk az RTL Klub-on!

Kopasz nyuszilányért őrülnek meg a férfiak

Tavaly ezen a napon mutattuk be: a 23 éves Vendela Lindblom lett a hónap modellje a nyuszis magazinban. A félig svéd, félig brazil lány öt éve döntött úgy, hogy leborotválja a haját, azóta – ahogy mondja - sokkal szexisebbnek és felszabadultabbnak érzi magát.

PUSKÁS PETI ÉS DALLOS BOGI: Mindketten meghatódtak a Keleti Éva képek láttán

Az X-Faktor két sztárja a Keleti Éva kiállításon járt a budapesti Műcsarnokban, amikor összefutottak stábunkkal. Peti elárulta, éppen akkor tudta meg Éva nénitől, hogy Miskolcon először a nagypapáját fotózta Pöttyös szerepében.

Jelentkezz a Survivorbe, és bizonyítsd be, hogy jobb túlélő vagy, mint a hírességek!

Ez a Survivor más lesz, mint az eddigiek! Ezúttal a civil versenyzők közismert hírességekkel mérik össze az erejüket. A jelentkezéshez kattints ide, és találkozzunk február 1-jén a Survivor napon!

Beugró 2. évad 3. rész


szerző:
2020.01.18. 04:00
Mit nézünk ma? - Szombat (01.18.)

Doc Westnek, Harry Potter és Sherlock Holmes is itt lesz veletek szombat este!

Nem akárki látogatta meg Katkát a Villában!

A ValóVilág3 nyolcadik Párbajának győztese alig hitt a szemének, mikor megtudta, ki érkezett hozzá...

Vanda szexvideója illetéktelen kezekbe kerül!

Juli és Attila kíváncsiságból belenéztek a véletlenül megtalált rejtett kamera felvételeibe – de bárcsak ne tették volna...

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Következő rész: (2020. január 20.)

Öngólt lő-e Vanda a felvétellel? Olivér és Gigi kínos helyzetben találja magát. Adél és Szonja veszélybe kerül.

Bence Rozinának: „Nekem kellett volna meghalnom, nem Bencének...“

Bence bocsánatot kért Rozinától... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Anasztáz nyolcmilliós kártérítést követel Alessziától

Alesszia és Evelin megpróbáltak hatni Anasztázra... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Andor és Máté vitája odáig fajult, hogy mindketten beszorultak egy mobilvécébe

Andor és Máté kellemetlen helyzetbe keveredetek vita közben... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin és Alesszia magukra haragították Anasztázt

Karola elbeszélgetett Rozinával. Alesszia megpróbált tárgyalni Anasztázzal. Máté és Andor összevesztek.

Barátok közt 2020-01-17


szerző:
2020.01.17. 22:10
Többé már nem titok Zalán és Jozefin viszonya? – a következő részben

Ha igaz, amit a báróné sejt, akkor ő is meg a kovács is igen nagy bajban vannak…

Jozefin és Zalán erotikus pillanatát Mariska zavarja meg

A báróné és a kovács egyszerűen nem bírnak ellenállni egymásnak: mikor engednek a testi örömöknek, váratlanul beállít a főkomorna...

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Sándor átlép egy határt és szenvedélyesen megcsókolja Annát

Az egyik pillanatban az ifjú Torzsa még a lovat takarította,  a másik pillanatban pedig már a bárókisasszonyt zárta a karjaiba: itt csak az a kérdés, hogy Anna mit fog szólni mindehhez!

 

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Előzetes: Anasztáz milliós kártérítést követel Alessziától (2020-01-17)

Karola elbeszélgetett Rozinával. Alesszia megpróbált tárgyalni Anasztázzal. Máté és Andor összevesztek.

Lopott idő (Film+, 21:00)


szerző:
2020.01.17. 21:00
Lopott idő (Film+, 21:00)

A közeli jövőben a gazdagságot időben mérik. Születésekor mindenkinek a karjába beépítenek egy órát. Ahhoz, hogy valaki huszonöt éves kora után is éljen, időre van szüksége. A gazdagok megvásárolják az időt, míg a gettóban kétségbeesett harc folyik minden egyes percért. A gettólakó Will Salas (Justin Timberlake) megmenti egy időmilliomos életét, aki cserébe rengeteg időt ad neki. Mindez felkelti az időrendészek figyelmét, megfosztják a vagyonától, ami egyenlő a halállal. Will megszökik, és túszul ejti Sylviát (Amanda Seyfried), az időmilliárdos lányát.

Bátrak földje 13. rész


szerző:
2020.01.17. 21:00
A történet folytatódik: Anna intim közelségbe kerül Sándorral

Míg Jakab, a boltos távol van, egy csaló átveri várandós feleségét, Sárát. Rózsa próbálja meg visszaszerezni Sára pénzét, de kérdéses, hogy sikerül-e. A Torzsa házaspár, Terka és Mihály kénytelen elfogadni a megmásíthatatlant. Anna titkos gyógynövénygyűjtő útján közel kerül a lebukáshoz. Hogy ezt elkerülje, segítséget kénytelen kérni, de annak ára van.

Előzetes: Jenő egyre jobban nyomul Valinál (01.17.)

Tibi, Kristóf és Tamás titkos expedícióra indulnak az erdőbe, Mihálynak nagy ötlete támad Zukaiék ellen, Jenő ajánlatot tesz Stefinek, Attila pedig Olgának. Az új fodrászat ünnepi megnyitója ijesztő véget ér…

KÍNOS! Stefi csúnyán félreértette Jenő szándékait

Lehet, hogy Jenő nem ér rá időben elkezdeni a cukrászdát, de Stefi hajlandó lenne pénzzel meggyorsítani az eseményeket. Csakhogy Jenőnek más kell...

Hoppá! Krisztián feleségül venné Margit nénit?!

Egyre féltékenyebbek Ökörapáti asszonyai Margitka lelkes és fiatal segítségére. Vajon mit akarhat még Krisztián?

Átlépte a bűvös 100 ezer nézőt a Seveled című film

Mészáros Béla és Tenki Réka főszereplésével készült Seveled című film a félreértések és abszurd helyzetek egymást követik. Réka a filmben egy hat hónapos terhes lányt alakít, ami filmbeli partnerének éppen kapóra jön, hogy súlyos beteg anyukájának azt mondhassa, érkezik az unoka.

Előzetes: Miért veszélyes, ha egy nárcisztikus személyiségzavarral küzdő ember hatalmat kap?

Sztálinnak vagy Szaddám Huszeinnek nárcisztikus személyiségzavara volt? Ha igen, hogyan vezethettek egy birodalmat és okozhatták milliók halálát? Miért hozzák Trumppal is egyre többször kapcsolatba a nárcizmust? Egyáltalán miért fontos erről? Noah Harari és Joe Navarro, az FBI egykori személyiségelemzője is válaszol szombat este a Fókusz Pluszban!

Fókusz 2020-01-17


szerző:
2020.01.17. 18:55
GÖMÖRI ANDRÁS MÁTÉ: A figura, akit alakítok egy városi fószer, aki kicsit tőrőlmetszett

A mi kis falunk 4. évadának 1. részében két új szereplőt is megismertek a nézők, akik egy csapásra felborították a készülő esküvőt. Szarvas József mellett váratlanul toppant be Ildikó pasija is, akit Gömöri András Máté alakít, és aki a mai napig jókat derül milyen bakival kezdődött a második forgatási napja. 

RTL Híradó 2020-01-17


szerző:
2020.01.17. 18:00
UDVAROS DOROTTYA: Minden pofon után megpusziltam és bocsánatot kértem tőle

Udvaros Dorottya és Szarvas József hosszú évek óta játszanak együtt a Nemzeti Színházban, de nem csak kollégák, igazán jóban is vannak egymással. A mi kis falunk forgatásán Szarvas Józsefet mégis egy jó nagy pofonnal fogadta Udvaros Dorottya első közös jelenetükben.

Időjárás 2020-01-17


szerző:
2020.01.17. 17:00
Időjárás 2020-01-17

Most éjjel még nem változik a helyzet, továbbra is borult lesz az égbolt, illetve párás, ködös lesz a levegő, ónos szitálás, illetve hószállingózás helyenként előfordulhat és hajnalra a hőmérséklet - 1, - 7 fok  közé süllyed.

Party 20 panda kölyökkel! 🐼😍


szerző:
2020.01.17. 16:56
CUKISÁG: Ilyen, amikor 20 pandakölyök együtt bulizik

20 óriáspanda-kölyköt mutatott be a szecsuáni tenyésztési központ a nemzetközi sajtónak. Mivel óriáspandák csak Kínában őshonosak, az ázsiai nagyhatalom egyik jelképévé vált a változatlanul súlyosan veszélyztetett faj. A tenyésztési sikereket Kína sikerének tartják. A most bemutatott bocsok mind 2019-ben születtek, ami rendkívüli eredmény. A 20 bocson kívül 12 az előző évben világra jött kölyköt neveltek fel. Kutatók szerint a fogságban született, nevelt, illetve állatkertekben élő pandák száma tavaly elérte a 600-at. Becslések szerint 2 ezernél kevesebb példány él már csak a vadonban.

Anikó Show 2. évad 74. rész


szerző:
2020.01.17. 15:00
TŰZ A LÓNYAY UTCÁBAN: A szomszéd maga akart segíteni

Súlyosan megégett, jelenleg speciális, intenzív osztályon ápolják azt az asszonyt, akinek csütörtökön gyulladt ki a lakása a IX. kerületi Lónyay utcában. Úgy tudni: az idős orvos aludt, amikor egy égve hagyott gyertya miatt lángra kaptak a berendezési tárgyak. Az orvosnő felett lakó férfi azt mondja: épp szunyókálni készült, amikor meghallotta a szokatlan robajt. Kinézett az ablakon, ekkor kezdett gyanakodni.

DURVA VITA: „Ha ki mersz szállni egy utasért, úgy megverlek, hogy besz*rsz!”

Rendszeresek az afférok a biztonsági őrök és azok között az utashalász taxisok között a reptéren, akik nem tartják be a szabályokat.

Nagyot fordult az élet Opitz Barbi körül

Három éve mutattuk be: Opitz Barbara az uborkaföldekről egészen az X-Faktor legfelső dobogójáig szárnyalt. A sonkádi lány élete teljesen felborult a verseny óta. Magántanuló lett, és a sok elfoglaltsága miatt úgy döntött, felköltözik a fővárosba.

Casting és szerkesztőségi munkatársat keres az X-Faktor stábja

Ha érdekel a média világa, kreatív vagy és terhelhető, kitartó és pontos, ha szívesen lennél egy showműsor csapatának tagja, jelentkezz fényképes önéletrajzzal az munka@ufashow.hu e-mail címen.

Ladinek Judit táncosnőből vált színésznővé

30 éve tagja a Madách színház társulatának. Már gyerekkorában tudta, hogy a tánc az élete része lesz. A főiskola után már színésznőként lépett színpadra. A dívák oszlopos tagja Détár Enikő és Fésűs Nelly mellett. Rengeteg előadással a háta mögött most újra a Mamma Mia musicalben alakítja estéről estére Tanya-t, a 3 férjen túl lévő, kacér barátnőt, de a Bepasiztunk című előadásban is láthatjuk. Ladinek Judit őszintén beszél a szakma nehézségeiről Barabás Évivel vasárnap este a Portréban.

Latolgattuk, vajon kikhez kerülnek majd az Oscar-szobrok?

Az esélyek megvitatásában Gosztonyi Zsolt volt a Reggeli segítsége, aki már kétszer tudósított az Oscarról, 2017-ben, akkor a Mindenki kapott Oscart a legjobb élő szereplős rövid film kategóriában, majd 2018-ban, amikor a Testről és lélekről volt a jelölt.

Kabát Peti és Róka Adri sosem volt közös kasszán, nem is akarják

Vajon mi a jó megoldás? A közös kassza, vagy az, ha mindenkinek megvan a saját pénze, amivel maga rendelkezik?

Rubint Réka élő adásban adta ki a dühét

A fitneszkirálynő ismét mesés helyen tartott tábort, ahová 72 embert vitt magával, de volt, aki hazugsággal vádolta ezzel kapcsolatban.

Csak önreklám lett volna a szépségkirálynő melltartó-elhagyása?

Kínos szituációba keveredett a napokban az a belga szépségkirálynő, aki egy ballépésnek köszönhetően először megbotlott, majd elhagyta melltartóját. Celine Van Ouytsel profin kezelte a helyzetet, mintha mi sem történt volna, felállt és széles mosollyal folytatta tovább a bevonulást.

Szabó Zsófi teljesen zen állapotba került a jógától a Reggeli élő adásában

Valóban bír stresszoldó hatással a jóga? Miért fontos, hogy néha a rohanó hétköznapokban is fordítsunk magunkra „énidőt”? Ezekre a kérdésekre is válaszolt Nagy Anna, jógaoktató.

Róka Adri sose hitte volna, hogy kamerák előtt sírni fog

Kabát Peti kedvese nagyon komolyan vette a versenyzést, 7 hónap erről szólt az életéből, hogy a főzésre készült és harcolt az első helyért. Szabó Zsófi régóta ismeri Adrit, de a műsor miatt látta először sírni.

Beugró 3. évad 3. rész


szerző:
2020.01.17. 08:00
Új formában jelenik meg mostantól a 21 éves sztármagazin

Varga Iza a kezdetektől szerepel a Story magazinban, azóta baráti kapcsolatokat alakított ki az újságírókkal és fotósokkal. De a kezdet kezdetén még teljesen más volt híresnek lenni, mint manapság.

Domokos László a mai napig fél a nélkülözéstől

A Barátok közt Attilájának vannak emlékei arról, amikor élelmiszerhiány volt Erdélyben, ami olyan mélyen az emlékezetébe vésődött, hogy ezért nála mindig tele van a spájz.

Reggeli 2020-01-17


szerző:
2020.01.17. 06:00
Mit nézünk ma? - Péntek (01.17.)

Amanda Seyfried és Justin Timberlake párosa biztosan elbűvöl titeket ma este!

Katka édesapja élő adásban lett rosszul

A ValóVilág3 nyolcadik Párbaján tetőfokára hágott a feszültség: sürgős orvosi segítségre volt szükség.

Így szerelmeskedte végig a Villát Ágica és Leó

Éljétek át újra a fiatalok legromantikusabb közös pillanatait!

Vanda szexi módszerétől te is zavarba fogsz jönni!

Vanda úgy dönt, megleckézteti a "leskelődő" Balázst, és direkt úgy rendezi Simonnal a légyottot, hogy a fiatal Berényi által elrejtett kamerában minden jól látszódjon.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Következő rész: (2020. január 17.)

Olivérnek el kell mondania Panninak, hogy összejöttek Gigivel. László és Vilmos hiába állít kelepcét a csalónak? Vanda videófelvétele a Simonnal történt szeretkezésről illetéktelen kezekbe kerül

Rozina könnyek közt nyílt meg Karolának múltjáról

Rozinának kétségei voltak afelől, hogy képes lesz-e kitartani Bence mellett… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dzseni vallomása váratlan reakciót váltott ki Ákosból és Norbiból

Dzseni bevallotta barátainak, hogy szerelmes Gáborba… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Máté és Tekla rögtönzött légyottja veszélybe sodorta Máté üzleti találkozóját

Máté és Tekla kellemetlen helyzetbe keveredtek… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Norbi és Ákos megtudták, hogy Dzseni szerelmes Gáborba

Rozina és Bence összevesztek. Norbi és Ákos rájöttek, hogy Dzseni szerelmes Gáborba. Máté és Tekla kellemetlen helyzetbe kerültek.

Barátok közt 2020-01-16


szerző:
2020.01.16. 22:10
Anna életveszélybe sodorja Sándort – a következő részben

A bárókisasszony nem is sejti, hogy a kérésével mekkora bajba sodorhatja a Torzsa fiút...

Mihálynak döntenie kell: család vagy birtok?

Károly nyiltan és határozottan a borász tudtára adja, hogy a saját kezében van a sorsa, csak választania kell, mi a fontosabb: Gyula vagy a szőlő.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Még jó, hogy átolvasta! 😂🙈


szerző:
2020.01.16. 22:10
Előzetes: Bence után Teót és padlóra küldi a gyász (2020-01-16)

Rozina és Bence összevesztek. Norbi és Ákos rájöttek, hogy Dzseni szerelmes Gáborba. Máté és Tekla kellemetlen helyzetbe kerültek.

Amerikai mesterlövész (Film+, 21:00)

Chris Kyle (Bradley Cooper) az amerikai hadsereg mesterlövésze, mind közül a legjobb, 150 ellenséggel végzett. Gyerekkorában az apjával járt vadászni, akkor ismerkedett meg a fegyverekkel. Tengerészgyalogos kommandósként az első vonalban harcolt Irakban, társai életét védte és mentette a hajszálpontos, halálos lövéseivel. Ezért is kapta a Legenda becenevet, míg ellenségei Ördögként emlegették, és vérdíjat tűztek ki a fejére. Hazatérve egészen másfajta csata várta, arra törekedett, hogy jó apa és férj legyen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való