KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

A holnap határa (Film+, 09.27. - 20:50)

Bill Cage (Tom Cruise) katona, de eddig elkerülte a veszélyt. Amikor váratlanul mégis bevetik az idegenek elleni ütközetben, hamar hősi halált hal. Az egyik földönkívülivel való közvetlen érintkezés miatt azonban feltámad, és egy időhurokba kerül. Kénytelen számtalanszor végig élni ugyanazt a pokoli küzdelmet. Ám az esélyei egyre jobbak, különösen, amikor meggyőzi a legendás Angyalt (Emily Blunt), még az is lehetővé válik, hogy ne csak magát mentse meg, hanem az egész emberiséget.

Haverok harca (RTL Klub, 09.26. - 21:05)

Hogan (Ed Helms) és felesége, Anna (Isla Fischer) minden évben a májust várják, amikor elkezdődik a fogócska szezon. Iskolás koruk óta minden májusban egymásra vadásznak. Hoggynak ez az idény különösen fontos, és meggyőzi a barátait, Reggie-t (Lil Rel Howery), Chillit (Jake Johnson) és Bobot (John Hamm), hogy ez az utolsó esélyük elkapni Jerryt (Jeremy Renner), akit eddig még egyszer sem sikerült. Jerry épp nősülni készül, így könnyű prédává válik. Csakhogy Jerry is tartogat néhány meglepetést számukra, ami alaposan felcsigázza a Wall Street Journal csinos újságírónőjét, Rebeccát (Annabelle Wallis).

Batman és Robin (RTLII, 09.26. - 20:40)

Batman (George Clooney) egy fürge motoros, Robin (Chris O'Donnell) kíséretében kel útra, hogy együttes erővel szálljanak szembe Mr. Faggyal (Arnold Schwarzenegger) és a gyönyörű, ámde végzetes szépséggel, Méregcsókkal (Uma Thurman), akinek csábítása halálos. Kettejük ellen a lehető leghatékonyabb csapatra van szükség, ezért Batman és Robin szövetsége hamarosan háromtagúvá bővül a bátor és ruganyos Batgirl (Alicia Silverstone) személyében. Ez az éjjeli hármas hihetetlen járműveivel és minden képzeletet felülmúló fegyvereivel méltó ellenfélként száll szembe Gotham City eddigi legfélelmetesebb veszedelmével.

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (Film+, 09.26. - 20:25)

Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) és Barbarossa kapitány (Geoffrey Rush) újra hajóra szállnak a gyönyörű, bajkeverő Angelica (Penelope Cruz) társaságában. A különc csapat az ifjúság forrását tűzi ki célul. Csakhogy ezt még eddig senkinek nem sikerült megtalálnia. Hamarosan arra is rá kell jönniük, hogy vetélytársaik is vannak a lehetetlen vállalkozásban. A hírhedt Feketeszakáll (Ian McShane) és boszorkányos lánya szintén a kincs után kutatnak.

Előzetes: Óriási cirkusz nem csak Pajkaszegen! (09.26.)

Pajkaszeg állatorvosa kénytelen szembenézni legmélyebb gyerekkori félelmével. De mit keresnek a közmunkások az orvosi rendelőben és a cirkusz vadjai között? Ha kíváncsi vagy, nézd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Hogyan írjunk szerelmet (RTL Klub, 09.26. - 15:40)

A jobb napokat látott forgatókönyvíró, Keith Michaels (Hugh Grant) évek óta nem írt sikeres filmet, családja elhagyta, és a számláit sem tudja már fizetni. Ügynöke jobb híján arra biztatja, hogy vállalja el a tanári állást az egyik kisvárosi egyetemen, a forgatókönyvírói kurzuson. Keith már az első nap áldozatául esik egyik diáklány vonzerejének, ráadásul egy hónapig messziről kerüli az egyetemet. Ám megváltozik a hozzáállása, amikor találkozik Hollyval (Marisa Tomei), akivel hamarosan rájönnek, hogy mindketten ugyan azt várják az élettől: egy második lehetőséget.

A sötét lovag (Film+, 09.25. - 21:00)

Batman (Christian Bale), Gordon felügyelő (Gary Oldman) és a megvesztegethetetlen ügyész, Harvey Dent (Aaron Eckhart) hatásos hadjáratot indítanak a bűnözők ellen. Önként vállalt feladatukat már-már siker koronázza, ám ekkor megjelenik Joker (Heath Ledger), aki a bűnözők között is rettegett, ravaszabb és veszélyesebb bárkinél. A városban újra a félelem az úr, kitör a káosz, és mindenkit megfertőz a romlottság.

Parker (Film+, 09.24. - 21:00)


szerző:
2020.09.24. 21:00
Parker (Film+, 09.24. - 21:00)

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. Utolsó akciója során azonban társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig kishíján a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy megszerzi a zsákmányt. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, belevaló ingatlanügynököt, Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást.

A Hunter Killer küldetés (Film+, 09.23. - 21:00)

Joe Glass kapitány (Gerard Butler) egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.

Előzetes: A Kaleta-ügy háttere

Kaleta Gábor világa, az internet sötét oldala. Minden pillanatban 750 ezer ragadozó van jelen az interneten. Nyomkereső oldalak segíthetnek az áldozatoknak, és egy nem létező kislány, aki ezreket buktatott le. A Kaleta-ügy háttere.

Tango és Cash (Film+, 09.22. - 21:00)

Tango (Sylvester Stallone) és Cash (Kurt Russell) két belevaló Los Angeles-i zsaru. Örökös vetélkedésük célja: ismerje el a másik, hogy ő a nyomozók toplistájának éllovasa. Miközben hol az egyik, hol a másik göngyölít fel egy nagy ügyet, a helyi kábítószer- és fegyverkereskedő maffia megelégeli, hogy állandóan keresztbe tesznek a jó üzleteinek. Félreállításukra fantasztikus tervet eszelnek ki: nyakukba varr egy friss hullát, egy heroinos és egy dollárkötegekkel megtömött táskát. A két zsaru rács mögé kerül, és csak egyetlen módjuk van a szabadulásra, ha összefognak.

Éjjel-Nappal Budapest 2020-09-21

Tekla a kamuzott terhességének köszönhetően folyton szembesül azzal, mennyire gondoskodó Máté, emiatt gyötörni kezdi magát, hogy amilyen gyorsan csak lehet, valóban újra teherbe essen, és így ne derüljön fény a hazugságára.

Nyerő Páros 2020-09-21


szerző:
2020.09.21. 21:05
Nyerő Páros 2020-09-21

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

A tégla (Film+, 09.21. - 21:00)


szerző:
2020.09.21. 21:00
A tégla (Film+, 09.21. - 21:00)

Massachusetts állam rendőrsége belső aknamunka árán akarja megfosztani teljhatalmától Frank Costellót (Jack Nicholson), a maffiavezért. Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) újoncra esik a választás, hogy beépüljön a Costello vezette maffiába. Miközben Billy azon dolgozik, hogy elnyerje Costello bizalmát, egy másik fiatal rendőr, Colin Sullivan (Matt Damon) is beépül a maffia szervezetébe, amely túlságosan is jól értesült a rendőrség akcióiról. Kiderül, hogy a rendőrök között is van egy tégla, így Billy vagy Colin bármelyik pillanatban lelepleződhet…

Előzetes: Ezért kell a szerbeknek a Szűz! (09.21.)

Hamarosan újra láthatod a Szappanos-család kalandjait, a 4. évadban egyre nő a tét! Ne maradj le a 4. évad első részéről szeptember 21-én 20 órakor az RTL Klubon! Az első epizódot az RTL Most+-on 3 nappal premier előtt már láthatod!

Előzetes: Mónika végre tudja, ki az igazi apja, de vajon mit kezd vele? (09.21.)

Mónikát sokk-ként érte a hír a 3. évadban, hogy nem Szappanos Kálmán az apja, és azt is kiderítette, hogy Goran vére csörgedezik az ereiben! Vajon mit nyomoz ki az új részekben az igazi apjáról? Ne maradj le a 4. évad első részéről szeptember 21-én 20 órakor az RTL Klubon! Az első epizódot az RTL Most+-on 3 nappal premier előtt már láthatod!

Bosszúállók (RTL Klub, 09.20. - 21:10)

Nick Fury (Samuel L. Jackson), az Ügynökség vezetője új fenyegetést észlel. Az ellenfél minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre. Fury a katasztrófa elkerülésére összehívja a szuperhősöket. A toborzás eredményeként hamarosan sohasem látott szupercsapat néz farkasszemet az ellenséggel. Vasember (Robert Downey Jr.), Amerika kapitány (Chris Evans), a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és a többiek indulnak harcba, hogy megakadályozzák bolygónk pusztulását. Bruce Banner (Mark Ruffalo) megfékezhetetlen alteregója, Hulk azonban kis híján mindent szétrombol.

John Carter (Film+, 09.20. - 20:30)

Az egykori kiváló katonát, John Carter századost (Taylor Kitsch) érthetetlen okokból a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt a helyi lakosokkal, Tars Tarkasszal (Willem Dafoe), és az elbűvölő Dejah Thoris (Lynn Collins) hercegnővel. Akaratán kívül belekeveredik egy olyan konfliktusba, mely ősidők óta fennáll a bolygó bennszülöttei között. Az összeomlás szélén álló világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy a bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.

A Robot visszatér! Nagy Ervin is nyomoz az Álarcos énekesben!

Gáspár Laci helyett Nagy Ervin ugrott be vendégnyomozóként! Így reagált Istenes Bence a Robot visszatérésére! Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Folytatódik a Keresztanyu forgatása - szigorú biztonsági óvintézkedések mellett!

Rövid leállást követően, a teljes stábra és valamennyi közreműködőre kiterjedő COVID PCR szűrés és a forgatás helyiségeinek fertőtlenítése után vasárnaptól új, szakaszos rendszerben folytatódik a Keresztanyu forgatása, csak a biztosan negatív teszteredményű stábtagokkal és színészekkel.

Villámkérdés: Puskás Peti és Dallos Bogi

Miért vágyik Puskás Peti Seattle-be? Többek között erre is fény derült… Nyerő Páros szeptember 21-től az RTL Klubon!

Együtt töltöttünk egy napot a Drága örökösök Szlávenével, Molnár Gusztival

Tavaly ezen a napon mutattuk be: nagy valószínűséggel csak a mesében - és a Drága Örökösökben - van olyan, amikor egy kommandós a fegyvertáska után a postás tarisznyát dobja a vállára és a harcmező helyett a faluban járőrözik. Szláven egy ilyen figura a sorozatban, de vajon milyen a való életben? Molnár Gusztávnál járt a Fókusz stábja!

Beugró X 4. rész


szerző:
2020.09.20. 04:00
Mit nézünk ma? - Vasárnap (09.20.)

Este jön a Bosszúállók első része és a John Carter! Mutatjuk, mikor és hol nézhetitek meg őket!

Kontroll (RTLII, 09.19. - 23:00)


szerző:
2020.09.19. 23:00
Kontroll (RTLII, 09.19. - 23:00)

A film a mese és a valóság speciális keveréke. Történet egy furcsa fiatalemberről, Bulcsúról, az ellenőr társakról egy rivális ellenőr csapatról, és mindarról, ami körülöttük van. Az utazók és a jegyellenőrök -jól ismert- drámai, de legtöbbször komikus viszonyáról. Egy kegyetlen gyilkológépről, aki utasokat lök a metró elé, és a metróvezetőség embereiről, akik számára csak egyetlen fontos szempont létezik az utasok metróba vetett hite. Egy időről-időre feltűnő különös alakról, a Gyalogkakukkról akinek kedvenc szórakozása, hogy magára haragítja az ellenőröket, hogy azok heves izgalmak közepette üldözni kezdjék a folyosókon, a peronokon, a mozgólépcsőn és a sínek között. Béláról, a bukott mozdonyvezetőről, aki most "csak" metrókocsi vezető. Szofiról, - Béla lányáról, akinek kedvenc időtöltése, hogy naphosszat metrózik. Ő lesz a "nagy ő", akibe Bulcsú első látásra beleszeret. A véletlenek furcsa sorozata Bulcsúra tereli a vezetők gyanúját. Vajon nem ő az a rémalak, akitől rettegniük kell az utazóknak? Pedig az új szerelemmel, Bulcsú számára megint értelmet nyert az élet... Csak egyetlen út marad nyitva: Bulcsúnak el kell kapnia az utazók gyilkosát.

Holnapolisz (Film+, 09.19. - 23:00)

A kiábrándult egykori csodagyerek, Frank (George Clooney) és a legalább olyan agyas, no meg optimista tinédzser Casey (Britt Robertson) veszélyes útra indulnak, hogy feltárják a tér és az idő elől elrejtett hely titkát, melyet csak Holnapoliszként ismernek. Holnapoliszba csakis a legnagyobb elmék kapnak meghívót. Itt ugyanis semmi sem szab határt az intelligenciának, minden az innovációról szól, a képzelet kiterjesztéséről, az álmok megvalósításáról. Ám ahhoz, hogy eljussanak oda, olyan döntéseket kell meghozniuk, amelyek örökre megváltoztatják a világot.

A Partiállat (RTL Klub, 09.19. - 21:10)

Deanna (Melissa McCarthy) igazi mintafeleség, akit váratlanul ér, hogy a tanév kezdetén nemcsak a lánya költözik el otthonról, hanem a férje is. Keserűségére gyógyírt keres, ezért beiratkozik az egyetemre, amit a család miatt nem fejezett be. Maddie-t (Molly Gordon) azonban kicsit sem lelkesíti, hogy anyu is ugyanoda jár, ráadásul mindenkit megszégyenítő hévvel veti bele magát a bulikba. Jenny barátnői azonban rajonganak Deannáért, és hamarosan a fél egyetem a lába előtt hever. Nemcsak azért, mert kiváló diák, hanem azért is, mert remek terapeuta. A helyzet akkor válik igazán pikánsá, amikor a végzős Dan (Matt Walsh) fülig beleszeret.

Gyuri megvilágosodott! Rájött, kiből lesz apa a faluban...

Egész Pajkaszeg azt találgatja, vajon kiknek lesz babája a faluban? Zsolt és Gyuri a focipályán beszélgettek a pletykáról... A teljes adást megtalálod az RTL Moston!

Nem hiszed el, mit akart közölni Erika Gyurival!

Erikának nem mindennapi híre van Gyuri számára, de vajon hogy fogadja Bodri, aki Erika édesanyja szerint csak cserbenhagyásos gázolónak alkalmas? A teljes adást megtalálod az RTL Moston!

A mi kis bakink - 5. évad 1. rész!

"Arcba röhögsz?!" - néha már a színészek sem bírják nevetés nélkül. Hát még mi! Szerinted melyik a legviccesebb pillanat? A teljes adást itt találod!

Batman visszatér (RTLII, 09.19. - 20:30)

Újabb veszély fenyegeti Gotham City-t. Egy korrupt üzletember, Max Shreck (Christopher Walken) a bosszúszomjas, torzszülött Pingvinnel (Danny DeVito) karöltve arra készül, hogy átveszi az uralmat a város felett úgy, hogy a Pingvint megválasztatják polgármesternek. A cél érdekében semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Csak egyvalaki képes szembeszállni velük: Batman, a denevérember (Michael Keaton). Csakhogy megzavarja a képet a Macskanő (Michelle Pfeiffer) megjelenése, akiről nehéz eldönteni, kinek az oldalán áll.

Itt A mi kis falunk 5. évadának első előzetese!

Hová lett Matyi? Ki terhes a faluban? Ezek az évadnyitó epizód legégetőbb kérdései, de akadnak még más meglepetések is! Az 5. évad 1. részét szeptember 19-én, 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

Fókusz Anno: Alfonzó a munkában nem ismert tréfát

A közönség nem is sejtette, hogy van másik gyermeke is a hihetetlenül népszerű nevettetőnek. Komikus vénáját örökölte fia Markos György, de most színre lépett a világjáró István is, hogy elmondja: Alfonzónak három imádott gyereke volt. Anno rovatunkban 11 évet megyünk vissza az időben.

A Karib-tenger kalózai - A világ végén (Film+, 09.19. - 19:45)

Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightley) összefognak régi ellenségükkel, Barbossával (Geoffrey Rush), hogy megmentsék Jack Sparrow kapitányt (Johnny Depp) és Bill Turnert. Ehhez azonban szükségük van a világ végére vezető térképre, amire a titokzatos sárkányasszony is igényt tart. Will és Barbarossa végül a tengerfenéken találja meg Jack Sparrow kapitányt és hajóját, a Fekete Gyöngyöt. Árulás és hűtlenség között navigálva szövetségeseket keresnek, hogy megvívják utolsó döntő csatájukat.

Fókusz Plusz 2020-09-19


szerző:
2020.09.19. 19:00
Vakáció (RTLII, 09.19. - 18:30)

Ha kezd unalmassá válni a családi élet, fel kell kavarni az állóvizet. Rusty (Ed Helms), a két örökké veszekedő fiúgyermek apja úgy érzi, valamit tennie kell végre a família boldogságért. Minden addigi szokást felrúgva a kezébe veszi az irányítást, és bejelenti, hogy a család autóval indul nyaralni távoli céljuk felé. Rusty reméli, a közös autózás összerázza kicsit a családot - és össze is rázza, nem is kicsit! Út közben elképesztő kalandokon mennek keresztül, melyek során az életveszély a legkisebb baj. Sivatag, baleset, furcsa idegenek és még furcsább ismerősök között próbálja a meggyötört családfő a cél felé navigálni az egyre elgyötörtebb kompániát.

Tóth Bertalant és Kunhalmi Ágnest választotta az MSZP társelnökének

Tóth Bertalant és Kunhalmi Ágnest választotta az MSZP társelnökének a mai tisztújító kongresszus. Más jelölt nem volt, a küldöttek csak rájuk szavazhattak. A pártvezetés a járványhelyzetre hivatkozva online kongresszust tartott, amelyet az újpesti gyapjúszövőgyárból bonyolítottak. A kongresszus előtt éles ellentét alakult ki a párton belül, mert feloszlatták a Mesterházy Attilát nyíltan támogató pest megyei szervezetet. Emiatt a volt elnök visszalépett a jelöltségtől.

Bizonyos esetekben meghosszabbítják a hiteltörlesztési moratóriumot

Meghosszabbítja a kormány a hiteltörlesztési moratóriumot bizonyos esetekben - jelentette be Orbán Viktor a gazdasági operatív törzs ülése utána. Többek között a munkanélküliek és a gyerekes családok, illetve a vállalkozások egy része január elseje után még fél évig el halaszthatja a járvány előtt felvett hitelek törlesztését. A DK szerint épp azok maradnak ki az intézkedésből, akiknek a legnagyobb szükségük lenne segítségre. A Bankmonitor szakembere azt javasolja, aki tudja, inkább fizesse tovább a hitelét.

RTL Híradó 2020-09-19


szerző:
2020.09.19. 18:00

Időjárás 2020-09-19


szerző:
2020.09.19. 17:00
Időjárás 2020-09-19

Holnap alapvetően a napsütésé lesz a főszerep, legfeljebb gyengén felhős lehet az égbolt. A hőmérséklet pedig 22-26 fok körül alakul majd. 

SPORTORVOS: Koronavírus-fertőzés után fokozatosan kell visszatérni a sporthoz

Dr. Pavlik Gábor 26 évig volt a magyar vízilabda válogatott csapatorvosa. Azt mondja, a koronavírus hatására az az enzim is az elszaporodhat a szervezetben, amely szívbetegségek esetében is megfigyelhető. A vírus ráadásul a tüdő mellett a szívet is károsíthatja, és gyorsíthatja a véralvadás folyamatát is, amely vérrögképződéshez, infarktushoz, vagy trombózishoz vezethet. Az élsportolók ezért különösen nagy veszélyben lehetnek, ha a betegség után túl korán kezdenek újra edzeni.

ÁLLATI MŰKEDVELŐK: Újabb kiállítást tekintett meg a chicagói állatkert pingvinpárja

Újabb kiállítást tekintett meg a chicagói állatkert híres, túrázó pingvinpárja. Izzy és Darwin júliusban a város természettudományi múzeumában csodálhatta meg a világ legnagyobb T-Rex csontvázát - most pedig a kortárs művészetek galériájában tettek emlékezetes kirándulást.

Kiütés (RTL Klub, 09.19. - 15:25)

Henry Sharp, a Penge (Sylvester Stallone) és Billy McDonnen, a Kölyök (Robert De Niro) két helyi, pittsburghi bokszoló, akiket a rivalizálásuk állított reflektorfénybe harminc esztendővel korábban. Azon az estén, amikor a sorsdöntő harmadik összecsapásukra készültek, hogy eldöntsék, ki a jobb közülük, mindenki megdöbbenésére Penge a meccs előtt nem sokkal váratlanul bejelentette a visszavonulását. Három évtizeddel később a nagy rajongó, Dante Slate, Jr. promóter (Kevin Hart) elhatározza, hogy újra egymásnak ereszti a két öregedő sztárt.

Zámbó Krisztián rúdtánccal csábította el Zsuzsikát

Társkeresés az interneten? Barátságból szerelem? Így ismerkedtek meg a Nyerő Páros vadonatúj évadának szerelmespárjai! Nyerő Páros szeptember 21-től az RTL Klubon!

Pokorny Lia vad kalandot vállalt be Ljasuk Dimitryvel

Tavaly ezen a napon mutattuk be: a színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

Milyen kapcsolatban áll a Dinó Liptai Claudiával? Utánajártunk!

A Dinót arról kérdeztük, mit szól hozzá, hogy a Nyomozók szinte egybehangzóan azt tippelték, hogy ő Liptai Claudia. Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Kiderült, hogy mi volt a Maki baja az első adásban!

Emlékeztek még a Makira az első részből? A Nyomozók arra gyanakodtak, hogy valami baja lehet a maszkosnak. Íme az igazság! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

A Tigris bevallotta, hogy mit érez Csobot Adél iránt!

Az első adásban amint Csobot Adélra terelődött a szó, a Tigris ágyéka azonnal lüktetni kezdett... Így reagált a történtekre a ragadozó! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Előzetes: Dorka kikezd Simonnal?

Ha ezt megtudja Vanda, akkor vége a közös bulizásoknak, és a barátságnak is Dorkával…

Előzetes: Timi csúnyán kijátssza Nórát

A fiatal lány nem adja fel az álmát, hogy saját divatcége legyen, és ezért megdöbbentő lépésre szánja el magát.

Beugró X 3. rész


szerző:
2020.09.19. 04:00
Mit nézünk ma? - Szombat (09.19.)

Este jön a Karib-tenger kalózai folytatása, a Partiállat, a Holnapolisz vagy éppen a Kontroll. Kezdődhet a filmmaraton?

A Konyhafőnök győztese: Armando Mundarain!

A háromórás főzés után végül kiderült, hogy Ákos versenyzője viheti haza a 10 millió forintot, aki édesanyja jelenlétében emelhette a magasba a méltón megérdemelt trófeát.

A finalisták értékelésén a zsűri és a sztárvendégek is egymásnak feszültek!

Nagy Ervin már az elején közölte, nem lenne a zsűri helyében, és később be is igazolódott a félelme: izgalmas vita alakult ki arról, kinek a menüsora nyűgözte le jobban a zsűrit és a vendégeket.

Tünde lejáratja Claudiát – a következő részben

Az üzletasszony mindent megtesz, hogy a Trinitász Kft. megmeneküljön a csődtől, csakhogy egy dologgal nem számolt: Tündével.

Megrázó videó Szonja gyerekkori traumájáról

Az építész elhitette a barátaival és Gergővel is, hogy megbocsátott Árpádnak és túlvan a gyerekkori traumákon, közben ez egyáltalán nincs így…

A Fináléban Ádám a testvérén vezette le a feszültségét

A piros csapat versenyzője Alexet és Matyit választotta maga mellé: a főzés elején Ádám szépen leosztotta a feladatokat, de hamar kiderült, a segítők nem úgy hozták a munkatempót, mint ahogy azt a konyhafőnök várta, és emiatt több nézeteltérés is adódott, főleg a testvérek között.

Máté szakított Szofival

A fiú ismét titkos találkozóra hívta el Szofit, ám ezúttal nem kellemes szerelmeskedés miatt... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Armando: „10-ből 10-et adnék a csapatomnak, annyira jól éreztem magam!”

A kék csapat finalistája nagyon boldog volt, mikor kiderült, hogy Kinga és Krisztián lesznek a segítői. Armando a csapatát higgadtan és bizalommal irányította, így végig szoros munkatempóban és tökéletes egyetértésben tudtak dolgozni.

Tekla végleg magához láncolja Mátét?

Bori pasit szerez Zoénak. Máté szakít Szofival. Milán megmakacsolja magát.

Zé és Jenő kijelentették: ez volt az eddigi legkeményebb Konyhafőnök!

Armando győzelme után elkaptuk Jenőt és Zét, hogy meséljenek egy kicsit, hogyan élték meg az elmúlt hetek kihívásait és küzdelmeit.

Ádám: „Néha másodiknak jobb lenni, mint elsőnek”

A második helyezett egy pillanatig sem szomorkodott az eredményhirdetés után, hiszen óriási élményt és kalandot hozott az életébe a Konyhafőnök. Vajon mit tervez ezek után?

Armando nem bírta felfogni, hogy megnyerte a Konyhafőnököt

A Konyhafőnök nyertese mentorával, Ákos séffel az oldalán mesélt a Finálés főzéséről, a közös munkáról és persze az érzésről, amit csakis egy győztes érezhet!

Barátok közt 2020-09-18


szerző:
2020.09.18. 22:25
Előzetes: Franci bevallja az érzéseit Bencének? (2020-09-18)

Franci örül, hogy végre megint lazán és nyugodtan tud viselkedni Bencével. Ám amikor az az érzése támad, hogy Zoé Bencére hajt, megijed, frusztrálódik, és bizalmába avatja Borit és Karolát. Bori azt tanácsolja neki, ne agyaljon ezen, ám a Klubban kihasználja a kínálkozó lehetőséget, hogy összehozza Zoét az egyik kidobóval. Franci először kételkedik, hogy beválik-e a terv. Máté még mindig nagyon zavarodott, miután tudomást szerzett arról Tekla ismét terhes és nem tudja, mit tegyen, hiszen viszonya van Szofival. Máté úgy dönt, találkozik Szofival, hogy beszéljenek. Szofinak rossz a lelkiismerete és ő sem akarja, hogy ez így menjen tovább, egyetért Mátéval: szakítsanak, bár a szívük szakad meg bele. Máté megpróbál józan ésszel Teklára és a kis családjára koncentrálni. Milán és Bella reggel megtudják, már csak két hetük van, hogy megjavíttassák a lakóhajót - vagy el kell vontatni. Egyiket sem bírják kifizetni. Ekkor hirtelen a kikötőben felbukkan egy férfi, akit érdekelne a lakóhajó és megvenné. Míg Bella a lehetőséget látja ebben, hogy komolyabb anyagi károk nélkül ki lehessen jönni a dologból, Milán megmakacsolja magát és kapásból megtagadja, hogy eladja a lakóhajót.

Armando vagy Ádám? Vajon kinek szurkolnak az egykori csapattársaik?

A Finálé napján sokan visszatértek a versenyzők közül, hogy szurkolhassanak Ádámnak és Armandónak. De kinek a győzelmének örülnének jobban? Mindannyian elárulták!

Batman: Kezdődik (Film+, 09.18. - 21:00)

Bruce Wayne (Christian Bale), az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard (Liam Neeson), a keleti mester a harcosai közé veszi, és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben, és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel (Katie Holmes) és James Gordon nyomozó (Gary Oldman) mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel…

Előzetes: Ádám vagy Armando lesz a Konyhafőnök győztese? (09.18.)

Jön a Finálé, ahol kiderül, hogy Ákos és Jenő versenyzői közül, ki emelheti a magasba a győztes trófeát!

Sárközi Ákos és felesége meglepetéssel készültek a Fináléra!

Évi és Ákos szerették volna megköszönni mindenkinek a rengeteg támogatást, de legfőképpen Jenőnek és Zének. A Konyhafőnök zsűrije újjászületett egy festményen!

Fókusz 2020-09-18


szerző:
2020.09.18. 18:50
MOLNÁR ANIKÓ: Úgy akarok élni, hogy semmit ne bánjak meg

Molnár Anikó fogyása, Molnár Anikó párja - ez a két leggyakoribb, amire az interneten rákeresnek vele kapcsolatban. És tulajdonképpen az ő életében is nagyon meghatározó ez a kettő, hiszen ahogyan a kilókkal, úgy a férfiakkal is sokat küzdött az elmúlt években. A ValóVilág szereplése óta kívül-belül rengeteget változott. Egyáltalán nem néz ki 45 évesnek, pedig ma ünnepli a születésnapját.

Anikó Show 2. évad 43. rész


szerző:
2020.09.18. 18:00

RTL Híradó 2020-09-18


szerző:
2020.09.18. 18:00
Megható pillanat: A Banán teljesen elérzékenyült!

Az egész stúdió állva tapsolt a Banán első produkciója után. Vajon megismétlődhet mindez a következő adásban? Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Ezért forgatta a szemét a Baba a Nyomozók tippjei közben!

A Baba elárulta, hogy minek hallattán forgatta meg a szemeit! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Fény derült a titokra! Ezért világít a Béka haja!

A breki elárulta, hogy miért fényes a frizurája! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Az Elefánt videóban üzent a Nyomozóknak!

Az Elefánt arra inti a Nyomozókat, hogy ne hallgassanak Lacira. Vajon mire utalt az Álarcos? Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Fókusz Anno: A megszállott gyűjtő, még az Evitában is szerepelt az autójával

Milliomos lehetne, sőt tulajdonképpen az is, mégsem úgy él. Gyöngyösi István azon szenvedélyes gyűjtők közé tartozik, akik semmi pénzért nem hajlandóak megválni szeretett darabjaiktól. Igaz, hogy a telke pont úgy néz ki, mint egy vashulladék lerakó, de akit közel enged magához és a telephez, az azonnal észreveszi a gyöngyszemeket. Ebben a riportban 2005-ig utazunk vissza az időben.

Kulisszatitkok: Így készülnek az Álarcosok a harmadik show-ra!

A Banán, a Baba, a Maki, a Béka, az Elefánt és a Dinó elárulta, mivel készül a következő adásra! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Vakon vannak a Nyomozók? Íme az Álarcosok véleménye!

Megmutatjuk, hogyan értékelték az Álarcosok a Nyomozók eddigi teljesítményét! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Anikó Show 2. évad 42. rész


szerző:
2020.09.18. 17:00

Időjárás 2020-09-18


szerző:
2020.09.18. 17:00
Időjárás 2020-09-18

Holnap napközben alapvetően derült égre tekinthetünk fel, a hőmérséklet 22-25 fok körül alakul majd.

IVÁNYI GÁBOR: „Kormányozni kellene és nem üldözni”

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség által fenntartott központban csütörtök reggel jelentek meg a Nemzeti Közművek szakemberi, hogy leszereljék a gázórát.

ERDŐS VIOLA: „Ahogy lehetőségem van, folyamatosan tetováltatok”

Erdős Viola, az X-Faktor egykori szereplője mesélt nekünk arról, hol él, mivel foglalkozik, hogyan alakul a zenei karrierje és persze nem mehettünk el szó nélkül extrém külseje mellett sem.

Indul az audionarráció az RTL Klubon!

A törvényi előírásoknak eleget téve szeptember 19-től az RTL Klub egyes magyar gyártású fikciós tartalmai audionarrált formában hozzáférhetővé válnak a látássérült nézők számára!

Villámkérdés: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

Úgy tűnik, a Michelin-csillagos séf és szerelme nem ugyanúgy képzelik el az esküvőt… Nyerő Páros szeptember 21-től az RTL Klubon!

Így nézheted meg a Drága örökösök legújabb részét a premier előtt!

Már tűkön ülsz, hogy mi lesz a szarajevói Szűz sorsa? Hogy Mónika megismeri-e személyesen az igazi apját? Hogy mi lesz ezután Szappanos Kálmánnal és az örököseivel? Nem kell tovább várnod!

Hátizsákkal járta be Thaiföldet a Barátok közt két bombázója

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Nagy Alexandra és Görgényi Fruzsina hátizsákkal járták be Thaiföld fontosabb látnivalóit. Az ott töltött 21 nap alatt felfedezték Bangkokot, elutaztak Ko Tau-ba, és néhány napra még a híres úszó bungalókat is kipróbálták. Igyekeztek mindenhol közel maradni a természethez, bár egy alkalommal a kívántnál közelebbről is megismerkedtek vele.

Virtuális séta a Nyerő Páros megújult villájában

Most még üresen áll a villa, de szeptember 21-én tárt karokkal várja a celebpárokat. Lessetek be most ti is! 

A Drága örökösök legújabb epizódja már az RTL Most+-on!

A Drága örökösök 4. évadának epizódjai az RTL Most+-on előbb megtekinthetők, mint a TV-ben! Nézz bele ide kattintva!

EXKLUZÍV! Nézz bele A mi kis falunk új évadába!

Pajkaszeg három közmunkása közül egynek nyoma veszett. Vajon hol bújkál? Stokinak sikerül kideríteni? Nézd A mi kis falunk 5. évadának 1. epizódját szeptember 19-én 20 órakor az RTL Klubon!

Exkluzív bepillantás az utolsó évadba – Icuka a szemfüles!

Mónika nem szereti, ha a szobájában zavarják, főleg, ha abban a szobában van is rejtegetnivaló... A Drága örökösök 4. évadának 1. részét már premier előtt megnézheted az RTL Most+-on! Az RTL Klubon szeptember 21-én 20 órától láthatod az utolsó évad nyitóepizódját!

Észbontók-gyöngyszemek: Ettől még Ganxsta Zolee is (majdnem) zavarba jött

Az Észbontók 4. évadában ismert emberek próbálják megtippelni, vajon tudják-e a helyes válaszokat a játékosok vagy sem? Ganxsta Zolee és az Irigy Hónaljmirigy dobosa, Kabai Zoltán minden hülyeségre felkészültek, de van, ami még őket is meglepte. Az Észbontók teljes adásait megtalálod az RTL Most+-on!

Nagy Ervin A Konyhafőnök Fináléjában és az Álarcos énekesben!

Nemrég átvette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díjátadón, a Tanár című RTL-es sorozatában nyújtott alakításáért, illetve most egy új szerepben is megmutatkozhat, ő lesz az Álarcos énekes vendégnyomozója. 

Mucsi Zoltán szakmunkás tanulóból lett az ország egyik legsikeresebb színésze

Hogyan lesz az abonyi melósok gyerekéből, egy szakmunkástanulóból vezető budapesti színész, színházi sikerdarabok és tévésorozatok főszereplője? Milyen utakon és útvesztőkön kell keresztülvergődni ahhoz, hogy valaki azt csinálja, amit csinálni akar? Mucsi Zoltánról jelent meg egy könyv, amit jó barátja, Bérczes László írt meg.

Balsai Móni anyuka és a legjobb színésznő is lett ebben az évben

A színésznő idén júniusban osztotta meg a Facebook oldalán a csodálatos hírt, hogy anya lett. Balsai Móni, párjával, Ujj Mészáros Károly rendezővel ugyanis örökbe fogadott egy kisbabát. Múlt héten pedig arról szóltak a hírek, hogy Móni kapta a Televíziós Újságírók díját a „legjobb színésznő” kategóriában, az Alvilág című sorozatban nyújtott alakításáért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való