KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Nico (Film+, 19:00)


szerző:
2019.10.22. 19:00
Nico (Film+, 19:00)

Nico Toscani (Steven Seagal) nyomozó maga a megtestesült titok: olasz származású bevándorló, aki Chicagóban nőtt fel, Japánban sajátította el a harcművészetet, dolgozott a CIA-nak, megjárta Vietnamot, szerető férj és apa. Amikor azonban megtudja, hogy hatalmas kábítószer-szállítmány várható, nem tud leállni. Anyag helyett azonban robbanószert találnak, méghozzá olyan típusút, amit Nico még Vietnamból ismer. Ezért is éri olyan váratlanul főnökei döntése: a gyanúsítottakat elengedik, Nicótól pedig elveszik az ügyet, aztán szolgálati fegyverét és rendőrjelvényét is. Nico persze felveszi a kesztyűt.

Dredd bíró (Film+, 21:00)


szerző:
2019.10.21. 21:00
Dredd bíró (Film+, 21:00)

A lidércnyomásos jövőben tombol a bűnözés. Bírók, rendőrök és ítéletvégrehajtók próbálják megvédeni az ártatlan polgárokat. Dredd (Sylvester Stallone) bíró, a törvényesség elkötelezett híve mindent megtesz, hogy fenntartsa a rendet és a békét. Munkálkodása azonban nem arat osztatlan sikert, mindenre elszánt ellenfelei, akiknek az útjában áll, megpróbálják tőrbe csalni. Tervük sikerrel jár, Dredd börtönbe kerül, ahonnan csak legközelebbi barátai és munkatársai segítségével szabadulhat ki, hogy tisztára mossa nevét és legyőzze ellenfeleit.

Köntörfalak (RTLII, 23:00)


szerző:
2019.10.20. 23:00
Köntörfalak (RTLII, 23:00)

Amikor két ember találkozik, akaratukon kívül is hatással vannak egymásra, a hatás változásokat eredményez, és sosem lehet tudni, milyen drámai fordulatot vesz az élet. Akár a következő pillanatban. Zoli (Elek Ferenc) és Eszti (Tompos Kátya) találkozása végzetesnek bizonyul. Felfogásuk, gondolkodásmódjuk merőben eltér a másikétól, mégis úgy döntenek, hogy adnak egy esélyt maguknak. Amikor egymásra hangolódnak, váratlanul megjelenik Eszti bátyja, és felfed egy régi titkot.

Showder Klub 2019-10-20


szerző:
2019.10.20. 22:00
Showder Klub 2019-10-20

A 24. évad második részében Tóth Edu, Al-Gharati Magyed és Hajdú Balázs estjét láthatjuk. A házigazda: Záhonyi-Ábel Dávid.

Bukós szakasz (RTL Klub, 21.25)


szerző:
2019.10.20. 21:25
Bukós szakasz (RTL Klub, 21.25)

Frank Ponch (Michael Pena) FBI-ügynök körül mindig nagy a zűrzavar, és egy balhé miatt kényszerszabadságra küldik Kaliforniába az újonc rendőrök mellé. Jon Baker (Dax Shepard) lesz a társa, aki a kiképzésen minden teszten megbukott, viszont lelkizésben verhetetlen. Frank hamarosan szembesül Jon érzelgős lelkivilágával, és rájön, milyen pusztító erővel bír a társa. Bár Jon többször is fejjel megy a falnak, még így is több esze van, mint rangosabb társainak. Ráadásul született motoros, aki vissza akarja szerezni a feleségét és az önbecsülését, amit kaszkadőrként elveszített. Frank félreteszi lesújtó véleményét, és felkarolja különc társát, akivel megoldják az évszázad bűnügyeit két motoros hajsza között.

A holnap határa (Film+, 20:50)


szerző:
2019.10.20. 20:50
A holnap határa (Film+, 20:50)

Bill Cage (Tom Cruise) katona, de eddig elkerülte a veszélyt. Amikor váratlanul mégis bevetik az idegenek elleni ütközetben, hamar hősi halált hal. Az egyik földönkívülivel való közvetlen érintkezés miatt azonban feltámad, és egy időhurokba kerül. Kénytelen számtalanszor végig élni ugyanazt a pokoli küzdelmet. Ám az esélyei egyre jobbak, különösen, amikor meggyőzi a legendás Angyalt (Emily Blunt), még az is lehetővé válik, hogy ne csak magát mentse meg, hanem az egész emberiséget.

Előzetes: Miben sántikál Gyula? (10.20.)

Gyula egy véletlen folytán Polák, a hírhedt bűnöző bizalmába férkőzik. Laura eközben azt hiszi, Gyula megnyerte a lottót és lelépett a nyereménnyel.

Előzetes: Norbi végre megízlelheti Niki ajkait?

A Házasodna a gazda című dokureality-ben 1 hölgy - Demjén Niki - és 4 úr - Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi - a kamerák előtt próbálja megtalálni élete párját. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van középpontban. Ennek köszönhetően - ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges környezete és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

Alvin és a mókusok 2. (RTL Klub, 15.50)

Alvin, Simon és Theodore, a híres rocktrió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz (Zachary Levi) költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei. Ezért mindhárman beiratkoznak a helyi suliba, ami csupa új kihívást jelent. Alvinék hősiesen megküzdenek a leckékkel, sőt a sport veszélyeit is majdnem simán veszik. Ekkor azonban feltűnik a színen egy csinos mókuslányokból álló rockbanda...

Megdönteni Hajnal Tímeát  (RTLII, 23:00)

Hajnal Tímea (Osvárt Andrea) gazdag és gyönyörű fotómodell, aki unja már a felhajtást, egyszerű, nyugodt életre vágyik. A tizenöt éves érettségi találkozóján találkozik Danival (Simon Kornél). A férfi hasonló cipőben jár. Ugyan az esküvőjére készül, valójában unja az egészet, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását. Az egykori osztálytársak némi beszélgetés és piálás után egymásra találnak a ruhatárban. Az egyetlen gond, hogy mindezt levideózza Bögöcs (Szabó Simon), a tapló, nagyszájú pornóproducer, aki a felvétellel megzsarolja Danit.

Másnaposok (RTL Klub, 22.00)


szerző:
2019.10.19. 22:00
Másnaposok (RTL Klub, 22.00)

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében. Phil (Bradley Cooper) a haverjai segítségével meg is szervezik a fergeteges bulit, ami túlságosan is jól sikerül. Másnap reggel megdöbbenve ébrednek, a leendő férj nyomtalanul eltűnt, a szálloda szobája pedig teljesen le van rombolva. Az előző napi dorbézolásról mindössze néhány nyom maradt: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipős fiókban és Mike Tyson a nappaliban.

Amerika Kapitány: Polgárháború (Film+, 20:30)

A Bosszúállók csapata kettéválik, amikor egy incidens miatt nemzetközi ellenőrzés alá akarják vonni őket. Amerika Kapitány (Chris Evans) ellenzi a tervet, míg Vasember (Robert Downey Jr.) támogatja az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét Az egyezmény aláírásakor a HYDRA merényletet követ el, amiben meghal a wakandai király. Minden jel arra utal, hogy a gyilkosságot a Kapitány legjobb barátja, Bucky (Sebastian Stan), a Tél katonája követte el. A Kapitány azonban biztos barátja ártatlanságában, és megpróbálja megmenteni. Emiatt szembekerül Vasemberrel, aki úgy véli, hogy Bucky a Bosszúállók bukását akarja.

Mindenki nyerni jött az X-Faktorba?

2019-ben ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor.

BOTRÁNY! Mirjamot is felülmúlja az X-Faktor balhés versenyzője? (előzetes)

A tehetségkutató 9. évadában új női mentort köszönthetünk Dallos Bogi személyében, aki Gáspár Lacival, ByeAlexszel és Puskás Petivel alig várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja. Az X-Faktor újra elstartol a válogató adásokkal. 2019-ben ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia, valamint az USNK után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Sőt az USNK tavalyi sikerén felbuzdulva még több rapper és csapat érkezett, hogy megmérettesse magát a mentorok előtt. A tavalyi győztes csapat a műsor óta 144 koncerttel végigturnézta Magyarországot, Erdélyt, több nagy fesztiválon felléptek és a fiúk videóinak megtekintése már 23 milliós nézettség fölött jár. Az USNK tehát magasra tette a lécet, amit idén sokan próbálnak majd megugrani. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek. A műsorvezető 2019-ben is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várja, hogy újra támogathassa a jelentkezőket, mielőtt színpadra lépnek. Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes, csapat és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából. Az X-Faktor minden szombat este 20:00-tól az RTL Klub műsorán.

Disturbia (Film+, 23:00)


szerző:
2019.10.18. 23:00
Disturbia (Film+, 23:00)

Apja halálát követően Kale (Shia LaBeouf) mogorvává, visszahúzódóvá, zaklatottá válik, olyannyira, hogy miután összetűzésbe keveredik egyik tanárával, a bíróság házi őrizetre ítéli. Anyja, Julie éjt nappallá téve dolgozik, hogy ellássa magát és a fiát, aki ezt csak közönnyel és letargiával viszonozza. Házuk falai kezdenek összezárulni Kale körül. Amikor elhatalmasodik rajta az unalom, figyelmét a házon kívülre fordítja, és elkezdi meglesni szomszédjait, köztük Ashleyt (Sarah Roemer), a csinos lányt, aki most költözött melléjük, no meg azt a gyanús urat, Mr. Turnert (David Morse), aki Kale szerint nem lehet más, mint az országszerte keresett sorozatgyilkos. Ám vajon mindez valóság, vagy csak a négy fal közé szorított zaklatott, hiperaktív képzelete játszik Kale-lel?

Halálos fegyver (Film+, 21:00)


szerző:
2019.10.17. 21:00
Halálos fegyver (Film+, 21:00)

Roger Murtaugh (Danny Glover) nyomozót a vakmerő Martin Riggs-szel (Mel Gibson) hozza össze a sors. Felesége halála óta Riggs a rendőrségi pszichológusok rémálma, két lábon járó időzített bomba, valóságos halálos fegyver - zsaruigazolvánnyal a zsebében. A két rendőrnek egy öngyilkossági ügyet kell megoldania, melynek szálai a hírhedt nemzetközi drogkartellhez vezetnek. Hamar felismerik, ha túl akarják élni, meg kell bízniuk egymásban. Nem telik el 48 óra, és máris túlesnek egy közös családi vacsorán, ártalmatlanná tesznek néhány embert, túlélnek egy lövöldözést, kézigránátokat hajigálnak, tetőről ugrálnak, megmentik Murtaugh elrabolt lányát, és közben persze szórják a jobbnál jobb poénokat.

Fekete mise (Film+, 23:15)


szerző:
2019.10.16. 23:15
Fekete mise (Film+, 23:15)

John Connolly (Joel Edgerton) és James Bulger (Johnny Depp) jó barátok voltak, később azonban útjaik szétváltak. Húsz év elteltével Connolly az FBI ügynöke, Whitey pedig az ír maffia főnöke már. Amikor azonban az olaszok megpróbálják átvenni a hatalmat az írektől, Whitey szövetségest keresve a rendőrségnél, megegyezik Connollyval. Ám semmi sem úgy alakul, ahogy tervezték...

Előzetes: Vanda becsapja Balázst?

Nóra hallgat Júliára, amikor azt a tanácsot kapja tőle, hogy a jelenlegi viharos helyzetben se hanyagolja el a magánéletét, ezért Balázs prezentációja után hazarohan Leventéhez, akitől megtudja, hogy Timi időközben kibékült Oszkárral.

Előzetes: Lajos máris feladná a játékot? (10.16.)

A Nyerő Páros rajongói már készülhetnek, hiszen újra benépesül a villa és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét. A nagy sikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa! Az új évad sztárpárosai: Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára és menyasszonya Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége, Sárközi Éva , valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje, Fésűs Nelly színésznő és férje, Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián , aki az első magyar férfi Louis Vuitton modell és párja, Lóránth Eni szintén nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese, Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató, Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja, Hornyák Ádám labdarúgó edző, valamint Fluor Tomi rapper és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző nekivág a megmérettetésnek A sztárpárok próbatételeit egy játékmester is izgalmasabbá teszi, Kabát Peti személyében.

Előzetes: Szláven visszatér a régi életéhez? (10.16.)

Zsóka tolvajok után kutat. Renátó bepróbálkozik Olgánál, reméli, hogy úgy sül el, ahogy ő akarja. Subicz boldog: pénz áll a házhoz, Stefi pedig párra talál. Vagy legalábbis szeretne...

Éjjel-Nappal Budapest 2019-10-16

Bence eleve rossz passzban, és hangulatban kel fel, miután egész hétvégén nem haladt egy vendége vázlatával, aki pár órán belül megérkezik hozzá tetováltatni. A bajait ráadásul tetézi, hogy mikor a szalonba menekül, hogy nyugodtan tudjon dolgozni, Vanda rányomul. Akármennyire igyekszik, a vendége elégedetlen, és csak Emil, és Levi ötletei mentik meg a teljes blama elől. Vanda hálás a srácoknak, Bencét viszont lehordja, aki emiatt lerészegedik, és egy mini tombolás után vászonra viszi a benne rejlő érzéseket.

Előzetes: #életem (10.16.)


szerző:
2019.10.16. 17:00
Előzetes: #életem (10.16.)

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Ez aztán a komoly büntetés! 😜


szerző:
2019.10.16. 12:00
Október 22-től elérhető az RTL Most+

Az RTL Most+ felületet elsőként a Telenor MyTV előfizetők érik el, azonban a szolgáltatók köre folyamatosan bővül, melyről a hírlevélre feliratkozott nézőinket rendszeresen tájékoztatjuk. 

Megismétlődött Gáspár Laci pechszériája

Két éve ezen a napon mutattuk be: Puskás Petit még soha nem láttuk ilyen dühösnek, a legrosszabbul pedig Gáspár Laci járt. Egyik zenekara kiesett, a másik pedig párbajozott. Előző évben pont ugyanígy kezdett az X-Faktorban.

Riadó! Fluoron nincs sapka! 🚨


szerző:
2019.10.16. 10:00
Lukács Miki szerint minden vasárnap legyen ünnepnap

A felelős családapa szerint nem elég, ha ünnepekkor van együtt a család és csak akkor esznek igazán jót.

Ganxsta Zolee nem sértette meg Emiliót azzal, ami a Tankcsapda öltözőjében történt

Hamarosan 25 éves lesz a Kartell, a zenekar új albummal is készül a jubileumra. Közben zajlik az élet máshol is, legutóbb Emiliót vette célba a rapper, aki mosolyra fakasztó angol kiejtéssel adott elő egy dalt egy tévéshow-ban.

Dobrády Ákos szeret elmenekülni a hideg elől forróbb országokba

Az énekes és zeneszerző 4 hónapot töltött Floridában a téli hónapokban, hogy javítson a nyelvtudásán és kikapcsolódjon. New York is nagy hatással volt rá, ahová édesapjával látogatott el.

Dobrády Ákos ráérzett a gyermeki lélekre a Kicsi Gesztenye Klubbal

A Kicsi Gesztenye Klubot Ákos alapította, a név a TNT – Kicsi Gesztenye című számából ihletődött. A mesének óriási sikere van, már 3 éve turnéznak vele. Az nem szokatlan, hogy a Klub jótékonysági akciókban is részt vesz. Ezúttal a Remény a Leukémiás Gyerekekért Alapítvánnyal fogott össze.

Zsófi és Tícián hamarosan összeköltöznek?

A Love Island győztes szerelmespárja még nem állt át teljesen, néha keresik a kamerát és a mikroportot. De nagyon jólesett nekik ezek nélkül együtt lenni és tervezgetni a közös jövőt.

Megkönnyítenék a városi kutyák életét a civil szervezetek

Egyes családokban a kutyák családtagok, akiknek jogaik vannak, és ezt biztosítani kell számukra. E célból jöttek létre civil kezdeményezések, amelyek akár egy közös kutyafuttatón alakultak, vagy a Facebookon. Túrákat szerveznek, vagy rendezvényeket. Az EB OVO egyike az első civil kezdeményezéseknek.

Miért veszélyes a szójatermesztés a környezetre?

A mexikói Campeche államban, a Yucatánfélszigeten szóját termesztő mennonita gazdák állítólag veszélyeztetik a helyi maja méhészek megélhetését. A szójatermesztés egyben erdőirtást is jelent, mert egyre nagyobb területre terjesztik ki. Nadia Shira Cohen 2. helyezést ért el a fotójával Környezet Environment kategóriában a World Press Photón.

Ilyen a jó mezőgazdasági gép


szerző:
2019.10.16. 08:32
Ilyen a jó mezőgazdasági gép

Már kiskertben is érdemes gépeket használni. Egyre fontosabb a klímaválság kezelése a gépgyártásban is, mert egyre kevesebb dolgot szeretnének gyomirtó szerekkel megoldani, kíméletesebbek a gépi megoldások.

Misi gazda végzett szakács, a Reggeliben be is mutatta főzőtudományát

A Házasodna a gazda egyik feleségkeresője nemcsak főzni jött, azt is elárulta, mitől lesz bio az alma?

A magyar Youtubert nézte ki Will Smith új filmje világpremierjéhez

Egy filmvetítéssel kezdődött a kaland Henry Kettnernek, majd őt választotta a hollywoodi színész, hogy hosztolja a Gemini Man világpremierjét az MTV USA-nak. 

Reggeli 2019-10-16


szerző:
2019.10.16. 06:00
Mit nézünk ma? - Szerda (10.16.)

Ma este Johnny Depp és Arnold Schwarzenegger biztosítják majd, hogy menő filmeket nézhessünk a Film+-on!

Levetkőztek a csajok? 💃


szerző:
2019.10.15. 23:30
Leo felizgatta Ágicát arcmasszázs közben

A macska-egér játékhoz hasonlító kapcsolat újabb fontos állomáshoz érkezett. Leo cseppet sem szégyell játszani Ágica érzéseivel, addig-addig húzza az agyát, míg végül tényleg elpattan majd...

Végre: minket meghatott Timi és Oszi békülése!

Hosszú idő telt el azóta, hogy a szerelmesek elengedték egymást: most azonban váratlan fordulat történt Timi és Oszi kapcsolatában.

Az új részeket ITT tudod visszanézni!

Következő rész: (2019. október 16.)

Zsolt elintézi, hogy ő költözhessen be a villába? Levente végre elszánja magát Nóra kezének megkérésére? Claudia aljas szövetséget köt.

Fiatalság, bolondság... 😢😒


szerző:
2019.10.15. 23:15

„Takarodj onnan!” 😡


szerző:
2019.10.15. 23:00

Barátok közt 2019-10-15


szerző:
2019.10.15. 22:35
Dráma Balázséknál: „Szégyellnem kellene magamat, hogy ennyire szeretlek!”

Amint Eszter és Balázs visszaértek a villába, elvonultak, hogy átbeszéljék a játék történéseit. Eszter zokogva vallott érzéseiről szerelmének!

Eszternek a legdurvább rémálmát kellett végignéznie!

Fehér Balázs szerelme teljesen kikészült a játék közben: tehetetlennek és kiszolgáltatottnak érezte magát, miközben lányok bújtak párja ágyába.

Krisz nem hitt a fülének, amikor megtudta, hogy miből maradt ki!

A srácok felvilágosították Kéri Kriszt, hogy a hibátlan válaszai miatt lemaradt a szexi csajokról.

Emese: „Majd én megcsinálok minden olyat, amire most vágynál!”

Sáfrány Emese csak annyit kért Ádámtól, hogy a válaszokra koncentráljon, a többit bízza rá! 

Csobot Adél megríkatta Kocsis Dénes párját!

Adél szavai rosszul estek Déneséknek, és egy kicsit elbizonytalanította őket.

Sebestyén Balázs meggyanúsította Dénest: direkt nyomott rossz választ a kérdésekre?

Kocsis Déneséknek nem sikerült hat azonos választ adniuk, így elbukták a játékot. Sebestyén Balázs szerint lehet, hogy direkt történt mindez?

Fésűs Nelly: „Bunkó vagy, de az én bunkóm!”

Lajos és Nelly vitája a játék után is folytatódott.

Lajos nem érte be a háremmel,

Bár ezúttal a fiúknak kellett bizonyítani, Lajos szerint Nelly szúrta el a játékot, és miatta kellett négy lánnyal osztoznia egy ágyon.

Hoppá! Ezt a lányt törölné ki Adél Bence múltjából!

Vajon Iszak Esztit, Tóth Gabit vagy Nádai Anikót törölné ki Csobot Adél szerelme múltjából?

Sárközi Évi szeme szikrákat szórt a fehérneműs lányokra!

Ákos, Dénes, Tomi és Lajos a második kérdésre sem tudták a helyes választ, így egy újabb hölgy érkezett a fiúk ágyába!

Sokkoló látvány: a srácok egy ágyban egy idegen nővel!

A lányok nem hittek a szemüknek, amikor egy szexi fehérneműs csaj tűnt fel a párjuk ágyában!

Hihetetlen! Kocsis Dénes összetévesztette párja melltartó- és cipőméretét!

A lányok közül voltak, akik óvatos tétet tettek a fiúk játéka előtt. Közülük is kiemelkedik Petra, aki egy hihetetlenül vicces történetet mesélt el Dénesről.

Eni és Krisz barátkereső túrára indultak a villában!

A két modell Sárközi Ákosék és Fésűs Nellyék felé kezdett el nyitni.

Ritka pillanat: Nézd meg Fluor Tomit sapka nélkül!

Most kiderül, hogy mi rejtőzik Fluor Tomi sapkája alatt!

„Nagyon féltem, hogy ide bemászik valami!” – így telt az első éjszaka a sátorban!

Négy pár a villában töltötte az éjszakát, négy pár viszont a kertben sátrazott.

E-Mánia 2. rész


szerző:
2019.10.15. 22:00
Összetört Dia szíve: megtudta Szlávenről az igazat!

Hiába, ha Mónika rosszat akar valakinek, akkor az bizony nagyot tud ütni...

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Mi a közös egy terroristában és Szappanos Tibiben? Mutatjuk!

Vali már többször mondta Tibinek, hogy van az a pont, amikor jobban teszi, ha befogja a száját. A taxis most sem hallgatott a feleségére, és ismét bajba sodorta magát.

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Szép dobás volt, Dani! 😂😁


szerző:
2019.10.15. 21:10

Ez volt ám a meglepetés! 😭😳


szerző:
2019.10.15. 21:10

Tibi, a terrorista! 😭😳


szerző:
2019.10.15. 21:10
Előzetes: Nem fogod elhinni, hogy milyen büntetés vár a fiúkra! (10.15.)

A Nyerő Páros rajongói már készülhetnek, hiszen újra benépesül a villa és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét. A nagy sikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa! Az új évad sztárpárosai: Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára és menyasszonya Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége, Sárközi Éva , valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje, Fésűs Nelly színésznő és férje, Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián , aki az első magyar férfi Louis Vuitton modell és párja, Lóránth Eni szintén nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese, Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató, Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja, Hornyák Ádám labdarúgó edző, valamint Fluor Tomi rapper és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző nekivág a megmérettetésnek A sztárpárok próbatételeit egy játékmester is izgalmasabbá teszi, Kabát Peti személyében.

Szupercella 2.: Hades (Film+, 21:00)

Sok év eltelt azóta, hogy Ray Breslin (Sylvester Stallone) emberfeletti teljesítménnyel megszökött a Sírkő nevű rettegett szuperbörtönből. Azóta új elit csapatával ártatlan embereket szabadítanak ki veszélyes helyzetekből. Egy nap megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut (Xiaoming Huang) a Hades-ba hurcolták. A Hades híres arról, hogy a fogvatartottaknak állatként kell küzdeniük egymással az életben maradásért. Breslin és csapata mindent megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

Ákos kapott egy utolsó esélyt az edzőjétől

Ákos kiharcolt magának egy utolsó lehetőséget a focicsapatban… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara Joe-nak: „Nem vagyok senkinek a pótléka, ezt jól jegyezd meg…”

Joe-t hidegzuhanyként érte a felismerés, hogy a lány, akivel előző este lefeküdt, Bécy barátnője… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kareszék meghitt körben ünnepelték Tedi első születésnapját

Orsi, Karesz és Milán megünnepelték Tedi első szülinapját…Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe Bécy barátnőjével feküdt le

Ákos új esélyt kért az edzőjétől. Tamara és Szofi Bécyvel töltötték a napot. Kareszék Tedi első szülinapját ünnepelték.

Következő rész (2019. október 16.)

Bence bajba került a munkahelyén. Dávid próbált kibújni a véradás alól. Alesszia megfeledkezett Joe-nak tett ígéretéről.

Előzetes: Szappanos Tibi megint bajba kerül? (10.15.)

Kata izgatottan áll munkába, ahol nagy meglepetés várja. A falu birkái nagyon furcsán kezdenek viselkedni, Krisztián titkos küldetésbe kezd Stefivel, Tibinek pedig Pesten gyűlik meg a baja a rendőrökkel. Dia sötét dolgokat tud meg Szláven múltjáról, Nándi pedig meglátogatja Mónikát, de szomorú hírt kell vele közölnie.

Éjjel-Nappal Budapest 2019-10-15

Ákost reggel Laci megalázza, és az orra alá dörgöli, hogy kirúgták a csapatból. Ákos azonban nem hajlandó belenyugodni abba, hogy a profi futballozással kapcsolatos álmai ismét szertefoszlanak. Bár az edzője ismét elküldi, Ákos mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban komolyan gondolja a dolgot, és önszántából, a csapatától függetlenül folytatja az edzést. Az edző végül megjutalmazza a kitartásáért. Dávid a reggelinél érdeklődik, hogy Joe miért ennyire kisimult, de az apja titokzatoskodik Szofi és Tamara előtt, akik indulnának újabb mormota keresésre.

Fókusz 2019-10-15


szerző:
2019.10.15. 18:55
ANOREXIA: Hogyan lehet felismerni és hogyan lehet kigyógyulni belőle?

Az anorexiáról sokan azt gondolják, hogy „csak” egy túlzásba vitt fogyókúra. Az anorexia azonban ennél sokkal több, egy olyan mentális eredetű evészavar, ami leginkább a függőséghez hasonlítható. Egykor anorexiában szenvedő fiatal lányok meséltek nekünk a legnehezebb időszakról, a betegségtudat kialakulásáról, és arról, ők mit fogtak fel a betegségükből akkor, amikor a tükörbe néztek.

Kilenc gyerek és két unoka 23 évesen?

Mária egy fiatalabb férfiba szeretett bele, akitől már született is egy kislánya. Persze, a baba nem az első az életében, hiszen már felnevelt 8 gyermeket. Párja, István is nehezen hiszi el ezt az egészet, azonban még várt rá pár fordulat! Nézd meg itt a teljes adást!

Ricsi még Anikót is meghódította volna a forgatáson?

Ricsi óriási lendülettel robbant be a stúdióba, ahol azonnal randira hívott volna minden lányt. Barátja, Alex szerint viszont nagyon rosszul csajozik… Vajon Alex megtanítja csajozni Ricsit? A teljes adásból kiderül!

RTL Híradó 2019-10-15


szerző:
2019.10.15. 18:00

„Azért büszke voltál rám?”


szerző:
2019.10.15. 18:00
Anikóék egy ál-barátnővel tesztelték Bence szerelmét

Bence és Kitti sokat veszekednek egymással, mivel a lány mindenkire féltékeny. Pedig Bence csak beszélgetni szokott csajokkal… mást nem csinál. Most eljött a nagy teszt ideje az Anikó Showban. A teljes beszélgetést itt nézheted meg!

HABLEÁNY: felvételek a tragikus balesetről

A magyar rendőrség egy sajtótájékoztató keretében eddig nem látott felvételeket mutatott be a balesetről: a felvételen az is látszik, ahogy a Hableány utasai esernyőkkel a kezükben felszállnak a sétahajó fedélzetére, már akkor rossz idő volt. A rendőrség lezárta a nyomozást a 28 áldozatot követelő májusi hajótragédia ügyében.

Előzetes: #tevagyazéletem (10.15.)

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Anikó Show 3. évad 97. rész


szerző:
2019.10.15. 17:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való