KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

A nemzet aranya (Film+, 12.06. - 20:20)

Benjamin Franklin Gates (Cage) archeológus - családja hét korábbi generációjához hasonlóan - egy különös kincs megtalálására szenteli életét. A Gates család titkos legendája úgy tartja, hogy George Washington, Thomas Jefferson és Benjamin Franklin Amerika Függetlenségi háborúja idején egy jelentős arany-tartalékot rejtett el „szűkösebb napokra”, és az arany rejtekhelyéhez az Alkotmány, valamint a Függetlenségi Nyilatkozat eredeti példányaiban található titkos utalások vezetnek el. Gates-nek nincs semmilyen kézzelfogható bizonyítéka arra, hogy a legendának bármilyen valóságalapja lenne, mégis teljes erőbedobással fog hozzá a titkos kód feltöréséhez és a kincs megtalálásához. Hamarosan azonban mások is értesülnek a kincsről, és megindul a hajtóvadászat...

Óriási meglepetést tartogat az Álarcos énekes 2. évadának Fináléja!

December 6-án vasárnap kiderül, hogy ki nyeri az Álarcos énekes második évadát, és ki rejtőzik a Röfi, a Banán és a Zebra maszk mögött! Egy dolgot megígérhetünk: meglepetésből nem lesz hiány a Fináléban!

Hűha! Gáspár Laci szerelmes levelet kap a Röfitől a Fináléban!

Gáspár Laci és a Röfi állítólag felejthetetlen pillanatokat éltek át együtt... Vajon mit szól majd Laci felesége, Niki, ha ezt megtudja? Álarcos énekes Finálé vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Tarzan legendája (Film+, 12.04. - 20:50)

John Clayton (Alexander Skarsgård) tíz éve jól nevelt úriemberként él Angliában feleségével, Jane-nel (Margot Robbie), amikor Williams (Samuel L. Jackson) a segítségét kéri a fekete Kongóban zajló szörnyűségek felszámolásához. Clayton odautazik, és hamarosan Rom kapitány (Christoph Walz) fogságában találja magát, aki megegyezett a bosszúra éhes törzsfőnökkel, Mbongával (Djimon Hounsou). A dzsungelben azonban más törvények uralkodnak, és az angol úriemberben újra feltámad Tarzan.

Előzetes: Az Apatigris vízbe fojtja Artúrt az évadzáró epizódban? (12.05.)

Laura és Gábor összeházasodnak. De mi lesz Vivivel és Kornéllal? Sikerül félretenniük az exeket a közös jövőért? Hogyan alakul Péter és Kriszta kapcsolata? Ki jelent rájuk nagyobb veszélyt: Péter volt felesége vagy Kriszta rejtélyes férje? Lebukik végre Artúr bácsi? Ha igen, hogyan fogja túlélni Péter haragját? És mit fog szólni hozzá Kittike? A fergeteges, héthatárra szóló lakodalomban minden kérdésre választ kapunk.

Csillagok között (Film+, 12.04. - 21:00)

Joseph Cooper (Matthew McConoughey), az egykori NASA-pilóta képtelen tétlenül szemlélni, ahogy a Földön lassan mindent betemet a por. Már csak a gazdálkodás maradt, ám lánya, a tízéves Murphy rajong a tudományért, és biztos benne, hogy a házukban történő különleges üzenetre van magyarázat. Cooper megfejti a kódokat és ráakad a NASA titkos kísérleti telephelyére. A bázis vezetője egykori professzora, Dr. Brand (Michael Cain), aki felkéri arra, hogy legyen a Lazarus misszió vezetője. A nemrégiben feltűnt féreglyukon keresztül három lakható bolygóról gyűjtöttek adatokat, az egyik Dr. Mann (Matt Damon) bolygója, aki a program megalkotója. Három tudós, köztük Amelia Brand (Anne Hathaway) kísérik el, hogy kiválasszák a megfelelő bolygót. Sikerüktől függ az emberiség sorsa.

V, mint vérbosszú (Film+, 12.03. - 23:40)

Anglia diktatúrától szenved. Eveyt (Natalie Portman), a fiatal lányt egyik este elkapják az utcán, a halál torkából egy titokzatos alak, V (Hugo Weaving) szabadítja ki. A férfi a négyszáz éve kivégzett lázadó, Guy Fawkes álarcát viseli. A rendkívüli adottságokkal rendelkező férfi terve ugyanaz, mint Fawksé volt: megmenteni az országot a zsarnokságtól. Evey apránként megismeri V sötét múltját, mely a férfi bosszúvágyát táplálja. És miközben maga is megjárja a diktatúra börtöneit, rájön, hogy V ugyanarra készül, amire annak idején Fawkes.

Mátrix - Forradalmak (Film+, 12.03. - 21:00)

Zion katonái, bátor önkéntesekkel az oldalukon kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék a gyilkos őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már-már a rejtekhelyük közelébe érnek. Nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért is küzdenek. Smith ügynök (Hugo Weaving), az immár öntudatra ébredt program kikerült a gépek ellenőrzése alól, és az a célja, hogy elpusztítsa a gépek birodalmát a való világgal és a Mátrix-szal együtt. Az Orákulum (Gloria Foster) végleges útmutatást ad Neónak (Keanu Reeves), de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja. Niobe (Jada Pinkett Smith) segítségével Neo és Trinity (Carrie-Anne Moss) messzebbre merészkednek, mint eddig bármelyik ember. A gépek városának szívébe indulnak, ahol Neo szemtől szembe kerül a gépek legfőbb vezérével...

Támadás a Fehér Ház ellen (Film+, 12.02. - 21:00)

Asher elnök (Aaron Eckhart) válság megoldó találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel. Azonban a Fehér Ház ellen indított totális légitámadás mindenkit az elnök földalatti bunkerébe kényszerít, ahol végül a terroristák fogságába esnek. Mike Banning (Gerard Butler), az elnök egykori testőre és jó barátja azonnal a tettek mezejére lép. Míg a dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek, Benning egyenként számol le az ellenséggel.

Parker (Film+, 12.01. - 21:00)


szerző:
2020.12.01. 21:00
Parker  (Film+, 12.01. - 21:00)

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. Utolsó akciója során azonban társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig kishíján a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy megszerzi a zsákmányt. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, belevaló ingatlanügynököt, Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást.

Penge 2. (Film+, 11.30. - 21:00)


szerző:
2020.11.30. 21:00
Penge 2. (Film+, 11.30. - 21:00)

A vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge (Wesley Snipes) kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit. A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újra összehívja a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.

Éjjel-Nappal Budapest 2020-11-30

Tekla a hétvége után még mindig teljesen ki van merülve és nem tudott dönteni. Az apja továbbra is az abortusz mellett van, de Tekla azt nem érzi helyesnek, de félni kezd, hogy nem lesz más választása és mégis erre kényszerül.

Előzetes: „Nem viselkedhet úgy egy konyhafőnök, mint egy hisztériás kisgyerek” (11.30.)

A népszerű gasztroreality VIP kiadása az 5. szériával és újabb izgalmas fordulatokkal látható az RTL Klub műsorán. A Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos megelégelték Fördős Zé válogatott szivatásait, mint például, amikor bokszkesztyűben vagy éppen megkötözött kézzel kellett főzniük, vagy bekötött szemmel alapanyagot válogatniuk a piactéren. Eljött a revans ideje! Zének is szembe kell néznie a nem mindennapi kihívásokkal. De a séfek nem csak Zét, a versenyzőket sem kímélik.

Hivatali patkányok (RTLII, 11.29. - 23:30)

Peter (Ron Livingston) és két haverja, Samir (Ajay Naid) és Michael (David Herman) egy hatalmas cég hatalmas irodájában robotolnak, és akár hetente tizenöt percet is eltöltenek hasznos munkával. Azon törik a fejüket, hogyan állhatnának bosszút életük megnyomorítóján: a Hivatalon. Peter felkeres egy feszültségenyhítő terapeutát, ám a kezelésen gutaütést kap. Ettől kezdve nem érdekli semmi: lazán megmondja a véleményét a főnökeinek, kedvére pecázni jár, íróasztalán pedig halat belez. Sőt, már az iratgyűjtőit sem tiszteli.

Éjjeli hajsza (RTL Klub, 11.29. - 22:50)

Martin (Emile Hirsch) fülig szerelmes a barátnőjébe, Ginnie-be (Analeigh Tipton), aki bemutatja szigorú apjának, a mindig üzleti úton lévő Franknek (J.K. Simmons). A bemutatkozás katasztrófálisra sikerül, és nem sokkal később szakítanak. Erről azonban Frank nem értesül, és egy nap váratlanul beállít Martinhoz azzal, hogy Ginnie-t keresi, aki nyomtalanul eltűnt. A szakításukat gyászoló Martinnak nincs választása, Frank ugyanis addig nem tágít, míg Ginnie elő nem kerül. Belevetik magukat a Los Angeles-i éjszakába, és elképesztő kalandokon keresztül próbálnak Ginnie nyomára bukkanni.

Előzetes: Merci és Moh a paplan alatt szerelmeskednek? (11.29.)

A 10., jubileumi ValóVilág powered by Big Brother ismét az ország legmenőbb, legfurcsább és legextrémebb arcaival várja a nézőket. A 2002-ben elkezdődött ValóVilág széria üstökösként száguldott végig a magyar média egén, és azóta is töretlenül népszerű. 2020-ban pedig elérkeztünk a tizedik, jubileumi ValóVilághoz (gyártó: Paprika Studios). Az RTLII-n megnyitja kapuit Magyarország első számú luxusbörtöne, hogy a villalakók megküzdjenek egymással a 36 millió forintos főnyereményért. Az RTLII-n látható reality műsorvezetői, Nádai Anikó és Puskás Péter már tűkön ülve várják, hogy megismerkedjenek azokkal a vállalkozó szellemű emberekkel, akik másokkal összezárva szeretnék magukat próbára tenni és megküzdeni a hatalmas nyereményért. A ValóVilág powered by Big Brother után jelentkező kisérőműsorban, a BeleValóban pedig Gáspár Győző várja a nézőket mindennap 23:00 órától. ValóVilág powered by Big Brother minden szombaton 21:00-tól, a hét többi napján pedig 22:00-tól az RTLII-n! A műsor epizódjai visszanézhetők az RTL Most platformon.

Balsai Móni már gyerekkorában örökbefogadó szülő akart lenni

Több sikertelen próbálkozása volt a házaspárnak, hogy vér szerinti gyerekük legyen, de Móni mindig is akart egy örökbefogadott babát is. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Sorsszerű Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly találkozása és kapcsolata?

Vannak olyan furcsa egybeesések Móni és Károly múltjában, ami csak szerelmük születése után évekkel derült ki. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

A Finálé előtt lepleződött le a Baba!

Az elődöntőben lepleződött le a Baba, az álarc pedig a népszerű előadót, a kilencedik X-Faktor felfedezettjét, Manuelt rejtette!

Leleplezve! Ő volt a Baba álarc alatt | 13. adás

Kiderült, hogy kit rejt a Baba álarc! Ha kíváncsi vagy, hogy melyik híresség bújt meg a maszk mögött, nézd meg leleplező videónkat!

Extra nyom: Hallgasd meg a Banán hangüzenetét!

Vajon melyik hangüzenetet kaphatta a Banán?

Nézd meg a 2. évad Elődöntőjének összes produkcióját!

Az Elődöntőben a Zebra, a Röfi, a Baba és a Banán énekelt!

A Banán bemutatja: „Larger Than Life” (Backstreet Boys) | 13. adás

A Banán az Álarcos énekes második évadának Elődöntőjében a Backstreet Boys „Larger Than Life” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Banán | 13. adás

Íme néhány új nyom, ami segíthet megfejteni, hogy kit rejt a Banán álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Ha kíváncsi vagy a Banán összes eddigi kisfilmjére, KATTINTS IDE!

A Hangya és a Darázs (Film+, 11.29. - 20:40)

Scott Lang (Paul Rudd), a Hangya utolsó napjait tölti a házi őrizetben. Épp kislányával menti meg a világot a lépcsőfordulóban, amikor Janet (Michelle Pfeiffer) üzenetet küld neki a kvantumvilágból. Ettől a pillanattól felgyorsulnak az események, Hope (Evangeline Lilly), a Darázs és apja, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) elrabolja az őrizetből, és arra kérik, segítsen megtalálni Janetet, aki a kvantumvilágban rekedt több mint húsz éve. Hank titokban megépítette az átjárót kvantumvilágba, ahova mások is szeretnének bejutni. Különösen Hank riválisa, Dr. Foster (Laurence Fishburne) és Szellem (Hannah John-Kamen), aki legyőzhetetlennek tűnik folyamatos dimenzióváltásaival. Ráadásul meggyűlik a bajuk a maffiával is, Sonny Burch (Walton Goggins) ugyanis vérszemet kap.

Feke Pál szerint a Nyomozók csúnyán bedőltek a jelmeztervező trükkjének!

„Fel lettetek ültetve egy vonatra, ami nem abba az irányba megy!” A vendégnyomozó szerint a Nyomozók tévúton járnak...

A Baba bemutatja: „Kings & Queens” (Ava Max) | 13. adás

A Baba az Álarcos énekes második évadának Elődöntőjében Ava Max „Kings & Queens” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Baba | 13. adás

Íme néhány új nyom, ami segíthet megfejteni, hogy kit rejt a Baba álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Ha kíváncsi vagy a Baba összes eddigi kisfilmjére, KATTINTS IDE!

Visszatért az 1. évad Nyuszija?

Csobot Adél szerint a Röfi minden mozdulata olyan, mint a Nyuszinak. A Nyomozó szerint Gallusz Niki visszajött, hogy megnyerje a második évadot is. Íme egy extra nyom, ami közelebb vihet a megfejtéshez, hogy kit rejt a Röfi álarc!

A Röfi bemutatja: „Orinoco Flow” (Enya) és „Buli Buli” (Dorina) | 13. adás

A Röfi az Álarcos énekes második évadának Elődöntőjében Enya „Orinoco Flow” és Dorina „Buli Buli” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Röfi | 13. adás

Íme néhány új nyom, ami segíthet megfejteni, hogy kit rejt a Röfi álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Ha kíváncsi vagy a Röfi összes eddigi kisfilmjére, KATTINTS IDE!

Hoppá! Chippendale munkát vállalt a Zebra?

Extra nyom derült ki a Zebráról: vajon melyik hangüzenet az igaz? A kosárlabdához vagy a vetkőzéshez van köze az álarcosnak?

Feke Pál úgy nyomoz, mint senki más!

Feke Pál, a vendégnyomozó komolyan vette a feladatát, nyomozótársai pedig lélegzetvisszafojtva hallgatták percekig tartó érvelését. Vajon jó nyomon jár Pali?

A Zebra bemutatja: „House of the Rising Sun” (The Animals) | 13. adás

A Zebra az Álarcos énekes második évadának Elődöntőjében a The Animals „House of the Rising Sun” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Zebra | 13. adás

Íme néhány új nyom, ami segíthet megfejteni, hogy kit rejt a Zebra álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Ha kíváncsi vagy a Zebra összes eddigi kisfilmjére, KATTINTS IDE!

Loca Pantera Röfiként tért vissza mikrofont dobálni?

Gáspár Laci teljesen kiakadt a Röfire: „Menjél csaje haza magadnak!” A Röfi pedig úgy reagált, mint egykor Loca Pantera. Lehet, hogy visszatért a mikrofondobáló nő?

Mi baja a Zebrának? Így még sosem láthattuk az Álarcost!

Hova tűnt a Zebra energikussága? A versenyző úgy vonult be a stúdióba, mint még soha!

Ezt látnod kell! Gáspár Laci megvillantotta hatalmas testrészét!

Gáspár Laci ezúttal óriás füleket növesztett, hátha így meghallja, hogy kik énekelnek a maszkok mögül.

RTL Híradó 2020-11-29


szerző:
2020.11.29. 18:00
HAVAZÁS: Van, ahová már megérkezett a tél

Ez az idei tél első nagyobb havazása. A Zemplénben festői téli táj lett a környező erdőkből. Egy másik nézőnk Kishutánál túrázott, ott érte a hóesés. Videók forrása: ViharVonal Viharvadász Csapat, Barakonyi Levente, nézői felvételek.

CUKISÁG: Keddig lehet szavazni a kis vombat nevére

Óvatos léptekkel fedezi fel a világot, még nem merészkedik messze anyukájától a budapeti állatkert legújabb vombatkölyke. Az új jövevény tavasszal látta meg a napvilágot a Budapesti Állatkertben, de ahogy az az erszényesekre jellemző, még hónapokon keresztül anyja erszényébe bújva fejlődött és csak ősszel bújt ki végleg. Mivel az állatkertnek közben a járvány miatt be kellett zárnia, a látogatók most a honlapra feltöltött videókon keresztül figyelhetik a cseperedő vombatkölyköt.

Időjárás 2020-11-29


szerző:
2020.11.29. 17:00
Időjárás 2020-11-29

Éjjel nagyon nem fog változni a helyzet, még mindig eléggé kettős az időjárás, térben elsősorban, hiszen a Dunántúlon szakadozott a felhőzet, a keleti megyékben erősen felhős, borongós az égbolt és ott még mindig lehet gyenge havazás, illetve hószállingózás.

Gáspár Laci: „Menjél haza Röfi magadnak!”

Mikor az álarcos elkezdett csintalankodni a színpadon, Laci felemelte a hangját...

KEPES ANDRÁS: „Minden kultúrember érzéseit sérti”

Soros György gázkamrájának nevezte Európát egy szombaton megjelent írásában Demeter Szilárd miniszteri biztos, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója. Az origon megjelent cikke óriási felháborodást váltott ki. Tiltakoznak ellenzéki politikusok és az irodalmi élet szereplő is. Kepes András szerint Demeter Szilárd nemcsak a holokauszt áldozatainak emlékét sértette meg, hanem minden kultúrember érzéseit.

Az arany iránytű (RTL Klub, 11.29. - 15:40)

Lyra (Dakota Blue Richards), az árva kislány az oxfordi Jordan College neveltje, egyben egy párhuzamos világ lakója, amelyben a mindent átfogó Magisztérium sötét képviselői, az átkosok gyerekeket rabolnak. Az a hír járja, hogy az Északi-sarkon fekvő kísérleti állomásra viszik őket. Amikor Lyra legjobb barátja, Roger (Ben Walker) is eltűnik, a kislány megfogadja, hogy akár a világ végére is elmegy, hogy megmentse őt.

EXTRA: VV Dani a zuhany alatt

A két fiatal jó ideje kerülgeti egymást, ezúttal VV Dani mondott "szépeket" VV Virágnak!

EXTRA: Ilyen ValóVilágos tetkót szeretne VV Renátó!

VV Renátó és VV Moh nemcsak a tetkókról, hanem arról is beszélgettek, milyen jó a jubileumi ValóVilágban szerepelni!

EXTRA: VV Renátó után VV Moh vette kezelésbe VV Frut!

Emlékeztek még arra, amikor VV Renátó tanítgatta VV Frut? Ezúttal VV Moh lett a leányzó mestere!

Schobert Norbi: „Minden csajt megkaptam, akit akartam, de Rékát nem!”

Norbi és Réka olyan részleteket árult el a kapcsolatuk kezdetéről a NőComment 8. adásában, amit csak nagyon kevesen tudnak. A teljes adást visszanézheted az RTL Most+-on, 1 héttel a televíziós premier előtt, a Hazai extra rovatban!

Balsai Mónival keményebben bánik rendező férje, mint a többi színésszel

Ujj Mészáros Károly elárulta, miért tesz különbséget feleségével kapcsolatban, ha közös munkáról van szó. Életünk története vasárnap 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

Ujj Mészáros Károly szó szerint belebetegedett, hogy nem tudta elsőre meghódítani Mónit

A színésznő és a rendező évekig kerülgette egymást, mire kialakult a lassan 18 éve tartó szerelem. Életünk története vasárnap 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

Exkluzív: Csobot Adél ötven árnyalata

A vendégnyomozó hamar betalált! Feke Pál és Csobot Adél viselkedésére a mindig bőszavú Istenes Bence nehezen talál szavakat… Ebből mi sül ki? Este Elődöntő, ahol a Fináléba jutás a tét!

Tudj meg többet a Baba életkoráról!

A Nyomozók próbálták megfejteni, hogy hány éves lehet a Baba, ha még nincs jogosítványa. Íme egy kis segítség! Álarcos énekes Elődöntő ma este 19 órakor az RTL Klubon!

Beugró X 4. rész


szerző:
2020.11.29. 04:00
EXTRA: VV Digo mindenáron harcolni fog szerelméért!

A VV10pbBB első Párbajának vesztese alig várja, hogy személyesen is bocsánatot kérhessen barátnőjétől, Lucától. Mélységesen megbánta a Ginával történteket, és nagyon reméli, hogy szerelme megbocsát majd neki…

Milyen filmet nézzek ma? - Vasárnap (11.29.)

Ma este nemcsak a Hangya és a Darázs érkezik, de Az arany iránytű és még megannyi más film is!

Kaliforniai álom (RTLII, 11.28. - 23:30)

Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista az Angyalok Városában keresi az álmait. Mia meghallgatásokra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Épp hollywoodi karrierről és egy saját zenés klub megalapításáról ábrándoznak, amikor egy zsúfolt autópálya kellős közepén egymásba botlanak. A két fiatal szerelemre lobban, és vállvetve segíti egymást a kudarcokkal kikövezett úton. Ám eljön a nap, amikor dönteniük kell, mennyit hajlandók feláldozni az álmaikért.

Digo élő adásban tett vallomást szerelmének

A friss kieső a BeleValóVilág-ban üzent barátnőjének, Lucának...

Digo elbúcsúzott Moh-tól:

A VV10pbBB első Párbajának vesztese barátjához intézte utolsó szavait...

Kitört a rapháború a Villában!

Így készültek fel a villalakók a mindent elsöprő produkciókra...
 

Szárnyas fejvadász (Film+, 11.28. - 23:20)

Deckard (Harrison Ford), a speciális osztaghoz tartozó fejvadász éppen visszavonulni készül, amikor újabb feladatot kap. Öt replikáns megszökött a gyarmatokról, és Roy Betty (Rutger Hauer) vezetésével elvegyültek a metropoliszban. Beférkőznek a magányos fejlesztő, J.F. Sebastian (William Sanderson) bizalmába, hogy segítségével eljuthassanak a replikánsok tervezőjéhez. Tudják, hogy a napjaik meg vannak számlálva, és bármire képesek, hogy beprogramozott életüket meghosszabbítsák. Deckard feladata, hogy felkutassa és végezzen a replikánsokkal.

Sikongatás és sírás: így fogadták a többiek a visszatérő Bálintot

Néhány villalakó egyből a srác nyakába vetette magát, ám voltak, akiknél egyből eltört a mécses...

Búcsúfilm: Ezek voltak VV Digo legszebb pillanatai!

A srác maradt alul a VV10pbBB első Párbaján. Idézd fel újra a legemlékezetesebb pillanatait!

Ő nyerte a VV10bpBB első Párbaját!

VV Bálint vagy VV Digo? Vajon melyikőjük térhetett vissza a Villába? 

Bálint vs. Digo: kortesbeszédet mondtak a villalakók

VV Dani és VV Moh is kiálltak párbajozó barátaik mellett...

Bálint és Digo szócsatája a stúdióban is folytatódott...

Úgy tűnik, a két párbajozó nem csak a Villában hergelte egymást...

Íme Digo legviccesebb pillanatai!

Idézd fel újra a srác legmókásabb perceit!

Íme Bálint legviccesebb pillanatai!

Idézd fel újra a srác legmókásabb perceit!

Így telt Bálint és Digo utolsó vacsorája

A két párbajozó a saját csapataikkal költötte el az ünnepi lakomát, amit a taktika és az ármánykodás lengett át...

Digo megcsalta a barátnőjét Ginával?

A kemény szócsata közben a tetőfokára hágott a feszültség a két párbajozó között. Bálint vajon érzékeny pontjára tapintott Digónak? 

 Hűha! Valaki nagyon büdös a Villában...

Amanda állítása szerint kifejezetten érzékeny az orra a szagokra... Vajon melyik villalakó bűzlik az izzadságtól? 

VICCES: Bálint és Digo kiparodizálták egymást...

A két csapat képeken keresztül törtek borsot egymás orra alá... 

Amanda kétségbeesett:

Amanda és Gina rettegnek attól, hogy nem Digo érkezik vissza az első Párbajról. Szerintük ha ez bekövetkezik, nehéz idők várnak kettejükre a Villa falain belül... 
 

Renátó bocsánatot kért Virágtól

A tegnapi balhé után Digo és Gábor beszélt a fiú lelkére, aki végül négyszemközt kért elnézést a viselkedéséért...

Amerika Kapitány: Polgárháború (RTL Klub, 11.28. - 21:05)

A Bosszúállók csapata kettéválik, amikor egy incidens miatt nemzetközi ellenőrzés alá akarják vonni őket. Amerika Kapitány (Chris Evans) ellenzi a tervet, míg Vasember (Robert Downey Jr.) támogatja az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét Az egyezmény aláírásakor a HYDRA merényletet követ el, amiben meghal a wakandai király. Minden jel arra utal, hogy a gyilkosságot a Kapitány legjobb barátja, Bucky (Sebastian Stan), a Tél katonája követte el. A Kapitány azonban biztos barátja ártatlanságában, és megpróbálja megmenteni. Emiatt szembekerül Vasemberrel, aki úgy véli, hogy Bucky a Bosszúállók bukását akarja.

Előzetes: „Megkeserítjük az életét!” (11.28.)

A 10., jubileumi ValóVilág powered by Big Brother ismét az ország legmenőbb, legfurcsább és legextrémebb arcaival várja a nézőket. A 2002-ben elkezdődött ValóVilág széria üstökösként száguldott végig a magyar média egén, és azóta is töretlenül népszerű. 2020-ban pedig elérkeztünk a tizedik, jubileumi ValóVilághoz (gyártó: Paprika Studios). Az RTLII-n megnyitja kapuit Magyarország első számú luxusbörtöne, hogy a villalakók megküzdjenek egymással a 36 millió forintos főnyereményért. Az RTLII-n látható reality műsorvezetői, Nádai Anikó és Puskás Péter már tűkön ülve várják, hogy megismerkedjenek azokkal a vállalkozó szellemű emberekkel, akik másokkal összezárva szeretnék magukat próbára tenni és megküzdeni a hatalmas nyereményért. A ValóVilág powered by Big Brother után jelentkező kisérőműsorban, a BeleValóban pedig Gáspár Győző várja a nézőket mindennap 23:00 órától. ValóVilág powered by Big Brother minden szombaton 21:00-tól, a hét többi napján pedig 22:00-tól az RTLII-n! A műsor epizódjai visszanézhetők az RTL Most platformon.

Váratlan fordulat: válás helyett esküvő az Apatigrisben!

Úgy tűnik, hogy Laura és Gábor kapcsolata mégsem ér véget. Íme a vicces házasságkötés!

Digo megfenyegette Bálintot:

A szócsata után elszabadultak az indulatok a két párbajozó között. Eközben Amanda és Gina is összeszövetkezett Bálint ellen... 

Solo: Egy Star Wars-történet (Film+, 11.28. - 20:20)

Han (Alden Ehrenreich) egy rabszolgabolygón él barátnőjével, Qi’rával (Emilia Clarke), ahonnan szökést terveznek. Ám Qi'ra fogságba esik, ezért Han beáll a birodalmi flottába, hogy megszöktethesse a lányt. Azonban dezertálni kényszerül, és ebben egy vuki, Csubakka segíti, akivel felszöknek egy csempészhajóra. Beckett (Woody Harrelson), a csempészek vezetője a galaxis szerte rettegett Dryden Vos (Paul Bettany) megbízásából egy rendkívül értékes zsákmányra vadászik, így kapóra jön a két pilóta. Az akció azonban balul üt ki, amikor a zsákmány felrobban. Han a káoszban meglátja a lehetőséget, és meggyőzi Lando Calrissiant (Donald Glover), hogy segítsen a hajójával, a Millennium Falconnal kijátszani a két ellenséget.

Apatigris 1. évad 7. rész


szerző:
2020.11.28. 20:00
Előzetes: Az Apatigris szexi favágó testével hódít (11.28.)

Péter egyre jobban érzi magát Krisztával, míg egy aprócska elhallgatott információmorzsa feje tetejére nem állítja az idillt. Szandra végre leválik Artúrról, és nyit Marci, a képregényrajzoló kamasz felé. Vivi és Kornél külön utakon járva döbben rá: még nincsenek túl az exeiken. Laura és Gábor kényszer szülte esküvője váratlan fordulatot tartogat a vőlegény, a menyasszony és a násznép számára egyaránt.

Előzetes: Az Apatigris meg akarja ölni legkisebb lánya titkos pasiját (11.28.)

Péter egyre jobban érzi magát Krisztával, míg egy aprócska elhallgatott információmorzsa feje tetejére nem állítja az idillt. Szandra végre leválik Artúrról, és nyit Marci, a képregényrajzoló kamasz felé. Vivi és Kornél külön utakon járva döbben rá: még nincsenek túl az exeiken. Laura és Gábor kényszer szülte esküvője váratlan fordulatot tartogat a vőlegény, a menyasszony és a násznép számára egyaránt.

Az Álarcos énekes Elődöntőjében Feke Pál a vendégnyomozó!

Kabát Peti után ezúttal a színész segít a nyomozásban. 

Fókusz Plusz 2020-11-28


szerző:
2020.11.28. 19:00
Őrült, dilis, szerelem (RTLII, 11.28. - 18:40)

A negyvenes Cal (Steve Carell) ideális élete összeomlik, amikor a felesége, Emily (Julianne Moore) váratlanul bejelenti, hogy van valakije, és válni akar. Hirtelenjében nagyon egyedül találja magát, de a legrosszabb, hogy elfelejtette, hogy kell randizni. A környékbeli bárban próbálkozik, ahol találkozik a nőfaló Jacobbal (Ryan Gosling), aki átérezve a helyzet súlyosságát, elhatározza, hogy férfit farag belőle. Közben lánya, Hannah (Emma Stone) szerelmes lesz, ami újabb megpróbáltatások elé állítja Calt.

RTL Híradó 2020-11-28


szerző:
2020.11.28. 18:00

Időjárás 2020-11-28


szerző:
2020.11.28. 17:00
Időjárás 2020-11-28

Egy gyenge hidegfront érte el térségünket északnyugati, északi szél fúj, Egyelőre csak gyengén, mérsékelten és a Dunántúlon már szakadozik, csökken a felhőzet, ugyanakkor a keleti megyékben marad a borongós, párás időjárás és északkeleten havazás is várható.

Betekintés a Janka Tanya autista fiataljainak mindennapjaiba

A Hosszú út című dokumentumfilm a tótvázsonyi segítő közösségben élő sérült fiatalok mindennapjairól készült, a társadalmi beilleszkedés bátorító példájáról szól. Az esélyegyenlőség iránt elkötelezett SPAR a tótvázsonyi Janka Tanyával 2017 óta működik együtt. A nonprofit szervezet célja olyan napközbeni foglalkozás megvalósítása, amely lehetővé teszi a folyamatos fejlődést, a sikerélmények megélését és hozzájárul ahhoz, hogy autista embertársaink a társadalom életének alkotó részesei legyenek. A félórás film a tótvázsonyi fiatalok mindennapjaiba nyújt betekintést.

EXKLUZÍV! Balsai Móni férje, Ujj Mészáros Károly nem akart színésznőkkel kezdeni

A kulisszák mögött Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly a szerelmük születéséről mesélt, a kisfiukról és arról is, miért nem házasodtak össze 17 évig. Életünk története vasárnap 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

Zöld Lámpás (RTL Klub, 11.28. - 15:35)

A Zöld Lámpás alakulat tagjainak feladata a világűr békéjének őrzése. Különleges gyűrűt viselnek, mely különleges képességeket biztosít számukra. Nem elég, hogy az univerzum egyensúlyát minden eddiginél veszélyesebb ellenfél veszélyezteti, az Alakulat tagjai egy földi embert is kénytelenek bevenni a csapatba. Hal Jordan (Ryan Reynolds) berepülő-pilóta akaratán kívül olyan helyzetben találja magát, hogy rajta áll vagy bukik a Föld sorsa. Hal a gyerekkori szerelme, Caroll (Blake Lively) segítségével veti magát a küzdelembe, hogy megmentse az emberiséget a pusztulástól.

EXTRA: VV Gina kiveri a balhét VV Bálint miatt!

VV Bálint annyira durván bekérdezett VV Digónak, hogy még VV Gina is felkapta a vizet! Részletek a szombat esti ValóVilág Párbajon, 21 órától az RTLII-n!

EXTRA: VV Bálint durván bekérdez VV Digónak a Párbaj előtt!

Vajon milyen következményei lesznek mindennek? Részletek a szombat esti ValóVilág Párbajon, 21 órától az RTLII-n!

EXTRA: Mindenki Párbaj-lázban ég, megy a pózolás ezerrel!

Nemcsak VV Bálintról és VV Digóról készült közös kép, hanem mindkettejük csapatáról is. Ti melyik oldalt választjátok? ValóVilág Párbaj szombaton este 21 órától az RTLII-n!

EXTRA: A párbajozóknak őszinte válaszokat kellett adniuk egymásnak!

VV Bálint és VV Digo szombat este összemérik erejüket, de előtte még egy őszinte kérdezz-felelek játékot játszottak. 

 

 

Amennyiben bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Hívja a NANE - Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület - segélyvonalát: +36 80 505 101

#hetiklasszikusok: Ezek voltak a VV10 második hetének legjobb aranyköpései!

Összegyűjtöttük a villalakók legviccesebb kijelentéseit, amiket a második héten mondtak. Figyelem, vicces aranyköpések következnek!

Maja veszélyes játékot űz: ebbe Vince bele is halhat!

A fiatal nő teljesen elveszítette a józan eszét, és az adrenalinfüggősége komoly bajba sodorhatja saját magát és Vincét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való