KERESÉS search-close

"Tamás Bertalan" szerzővel ellátott tartalmak

Tamás Bertalan

Tamás Bertalan által létrehozott tartalmak (21):

Tamás Bertalan társszerzői:
Fogadjunk, hogy nem tudod NEM elolvasni ezt a mondatot!

Az olvasás olyan, mint a biciklizés - nem lehet elfelejteni! Kivéve persze, ha az ember súlyos agysérülést szenved, egyéb esetben azonban képtelenek vagyunk kiiktatni ezt a képességet. Míg a biciklinél eldönthetjük, hogy felszállunk-e rá, addig az olvasás felett nem rendelkezünk kontrollal. Gyere, és teszteld magad te is!

Lehet, hogy gazdag vagy, csak nem tudsz róla!

Sőt, lehet, hogy a rokonaid is gazdagok, csak neked nem kötötték az orrodra! Felmérések szerint a gyászoló családtagok gyakran találnak nagy mennyiségű készpénzt vagy más vagyontárgyat nemrég elhunyt rokonuk személyes holmijai közt.

Itt a bizonyíték, hogy Ákos tényleg mindenhez ért!

Ma kiderült: a Telekom és az Ákost megvédeni szándékozó magyar állam közti csörte egyetlen igazi vesztese valójában a zenész, ugyanis míg ő jelentős támogatástól esett el, amikor a Telekom kihátrált mögüle, addig az állam végül mindössze 50 ezer forintnyi mobilnet-szerződést mondott fel a szolgáltatónál. A keretszerződéseket ráadásul épp aznap hosszabbították meg, amikor  Kovács Zoltán bejelentette a felmondásukat. De egyet se féljünk, Ákos ugyanis ezután is biztosan talál majd üzleti partnereket, a Vállalkozása ugyanis a cégkivonat alapján mindennel, de TÉNYLEG MINDENNEL foglalkozhat, a húskereskedéstől az ingatlanügyekig. Lássuk, mi mindenhez ért Ákos!

Mozartra káromkodni - a Belga egykori tagja ujjbábokkal értelmezett újra egy klasszikus operát

Paizs Miklós régen a Belga együttesben nyomta, később Sickratmen néven írt polgárpukkasztó slágereket. Újabban azonban Mozart Don Giovanni-jának ujjbábokkal és modern szöveggel feltuningolt verziójával lép színpadra, ráadásul egyedül alakítja az összes szerepet. Így még biztosan nem hallottál klasszikus operát! Szókimondó szövegek!

Csertő Mercédesz az a lány, aki a bőrébe szúrt kampókon lógva sokkolta a Hungary's Got Talent nézőit. A hétköznapi életben azonban egészen más, mint amilyennek sokan elképzelik: rajong a Disney-hercegnőkért, fél a sötétben, és aranyos cicákkal veszi körbe magát. Szerinte egy embernek nem parancsolhat a teste, a fájdalmat pedig simán le lehet győzni.

Eddig külföldön dolgoztál, de már hazaköltöztél? A munkaügyi központ szerint akkor is migráns vagy!

A munkaügyi központokban migránsként veszik nyilvántartásba azokat a magyar lakcímmel és állampolgársággal rendelkező személyeket, akiknek előtte külföldi munkaviszonya állt fenn. A hivatalos indoklás szerint ezzel valójában a munkavállaló életét próbálják megkönnyíteni. Utánajártunk, így van-e!

Senki sem jár jól az egységes cigarettacsomagolással?

A Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége szerint az ausztrál példa félrevezető, ugyanis az egyforma,  logók nélküli dobozban árusított dohánytermékek csak a feketepiac megerősödésének kedveznek. Szerintünk viszont az általuk idézett adatok félrevezetőek.

Sokkal több tolvaj van a környezetében, mint gondolná!

Ha a tolvajokra gondolunk, sötétben settenkedő maszkos fickók ugranak be legtöbbünknek, meg pajszeros-fegyveres alakok. Pedig sokkal többen lopnak, mint azt elsőre hinnénk. Az igazság az, hogy minden harmadik férfi és minden negyedik nő jó eséllyel lopott már életében legalább egyszer.

Már nyolc éve tudjuk, hogy víz lehet a Marson

Egy magyar kutatócsoport 2007-ben már kimutatta a tiszta jég jelenlétét a vörös bolygón ott, ahol sötét mintázatok mutatkoztak. Kereszturi Ákos, az akkori kutatás egyik vezetője szerint a NASA hétfői bejelentése más miatt is érdekes.

A szabadságért indultunk el, de most rabok vagyunk

Egy RTL-hez eljuttatott hangfelvétel tanúsága szerint borzasztó állapotok között töltik napjaikat a menekültek a kiskunhalasi Gábor Áron laktanya területén kialakított menekülttáborban. Az ágyak felén nincs matrac, a csapból büdös víz folyik és könyörögni kell, hogy orvoshoz vigyék azt, aki rosszul van.

Egy szír nő vallomása a magyar menekülttáborban tapasztalt körülményekről

A hangfelvételt egy olvasónk készítette és juttatta el hozzánk. Akkor rögzítette, amikor egy szír nővel beszélgetett, aki napok óta a kiskunhalasi Gábor Áron laktanya területén kialakított menekülttábor lakója volt. A nő döbbenetes körülményekről számolt be. A menekültek nem értik, miért bánnak úgy velük, mintha bűnözők volnának. 
 

Ezért nem jó, ha migránsoknak nevezzük a menekülteket!

Az Al-Jazeera cikkben tudatta olvasóival és nézőivel, hogy a jövőben a közel-keletről érkező embertömeg kapcsán nem használják a migráns kifejezést. Mi is így teszünk, azt is elmondjuk, hogy miért!

Gyerekrajzokon mutatjuk be, mit élnek át a menekültek

A menekült gyerekek aszfaltrajzokkal próbálták elmesélni, mi történt velük a hazájukban, ám a Budapesti Rendészeti Igazgatóság köztisztasági szabálysértésre hivatkozva megtiltotta nekik. Fogtunk egy csomó papírt és ceruzát, és elmentünk a Keletihez, a rajzaikból pedig rá kellett döbbennünk: nekik egész mást jelent a gyermekkor, mint nálunk.

Ennél lényegretörőbb Sziget-tudósítást még tuti nem láttál!

Unikornis, zsíroskenyér, áramszünet és pogó - másfél percben minden, amiből az esszenciális fesztiválélmény összeáll! A héten egyszer már nekifuttotunk, hogy elmeséljük, milyen a Sziget, de akkor csúfos kudarcot vallottunk. Ezúttal viszont sikerült egy videóba préselnünk mindent, de tényleg mindent, amit Eurowoodstockról Pepsi Szigetről Diákszigetről Európa legmenőbb fesztiváljáról tudnod kell!

Kipróbáltam a krokodilt, és majdnem meghaltam

Bérczesi Robi azért vágott bele a Szelfibe, hogy jobban megértse saját magát, arra azonban még mindig nem sikerült rájönnie, hogy miért pusztította több, mint 10 éven keresztül drogokkal a testét. Most, hogy véget ért a műsor, és már nem követhetjük a mindennapjait, sokan érdeklődtek nálunk, hogy mi történt vele, úgyhogy megkerestük. Felidézte a legdurvább pillanatokat a múltjából, sőt, azt is elmondta, hol tart most a leszokásban, és mennyiben változtatta meg a zenéjét a drogok hiánya!

Tudod mi történik, ha Hitler-idézeteket posztolsz a menekültekkel kapcsolatban? Özönleni kezdenek a lájkok!

Két mikroblogger kipróbálta: fogtak egy csomó náci propagandaszöveget, a zsidó szót menekültre cserélték, majd bekommentelték az eredményt a témáról szóló cikkek alá. Megdöbbentő dolgot tapasztaltak.

Hozzánk menekültek!

Nem Magyarországra indultak, de egyelőre itt rekedtek. Hogy, hogyan tovább, nem tudják. Videónkban bemutatjuk a menekültek mindennapjait.

Félsz a menekültektől? Akkor mielőtt pisztolyt vennél, menj és beszélgess velük!

Miközben egyes politikusok és facebook kommentelők veszélyes, őrjöngő hordaként hivatkoznak a menekültekre, sajtóhírek szerint a határ menti településeken megnőtt a gázpisztolyok iránti kereslet. De vajon tényleg indokolt a vonuló embertömeggel szembeni félelem? Elmentünk, hogy személyesen győződjünk meg róla, és úgy tűnik, a migránsok sokkal nagyobb bajban vannak, mint mi. A velük készült videóinterjúból az is kiderül, hogy nekik is van véleményük rólunk, és az is, hogy mit üzennek Orbán Viktornak. 

Azt hiszed, kemény vagy, mert átúsztad a Balatont? A Csecsérátúszáshoz képest minden gyerekjátéknak fog tűnni!

Megnéztük az ország legdurvább sporteseményét, amelyen csak a legelszántabb úszók mernek elindulni. Elképesztő mélység, borzasztó hőmérséklet, és hihetetlen táv - a vas megyei Csecsérátúszás a legbátrabbak sportja! A szervezők önszorgalomból hozzák össze a környék sportbarátait immár 10 éve, hogy együtt vágjanak neki a lehetetlennek! Elképesztő teljesítmények és új úszásnemek a videóban! Kattints!

Valami bűzlik az oroszlángyilkos fogorvos története körül

A zimbabwei oroszlánt lemészároló amerikai fogorvos története pillanatok alatt változtatott mindenkit harcos állatvédővé. A közvélemény ma egy kalap alá veszi a vadászokat az orvvadászokkal, pedig a vadászat jelentősége túlmutat a puszta gyilkoláson. Ráadásul Cecil halála körül korántsem olyan egyértelmű minden, ahogy az elsőre tűnhet. Figyelem, megrázó képek!

Titokzatos lény lakik Fanni hajában!

Nem tudtuk nem észrevenni, nem tudjuk nem megmutatni!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való