KERESÉS search-close

"Tokár Tamás" szerzővel ellátott tartalmak

Tokár Tamás

Tokár Tamás által létrehozott tartalmak (5):

Irány az ég felé: felhőkarcolótúra New York-ban

Rengeteg ember és gombamód szaporodó óriási épületek mindenhol. Első látásra leginkább ez jellemzi New York-ot, a világ második legnépesebb városát. Képzeljünk el egy alig másfélszer akkora várost, mint Budapest, ahol majdnem annyian élnek, mint egész Magyarországon. Amikor viszont már nincs elég hely a Nagy Almában és nem tudnak hová építkezni, akkor felfelé terjeszkednek, vagyis irány az ég felé a felhőkarcolókkal és ezek csillagászati áraival.

Heni itthon sikeres szappanopera színésznő volt, de hollywoodi álmaiért mindent feladott

Novák Henriett sikeres és jól kereső szappanopera színésznőként élt Budapesten, de olyan régi vágya volt, hogy Los Angelesbe költözzön, hogy még a biztos jövedelmet és karriert jelentő sorozatból is kiszállt, hogy utazhasson. Mindent fel kellett adnia, ami a biztonságot jelentette otthon. Los Angeles, a világ egyik legnagyobb városa. Itt bármi megtörténhet, sikerre kudarc jöhet és fordítva. Az agglomerációval együtt több, mint 15 millió ember él itt és a világ minden tájáról jönnek a kalandvágyók. Ahogy Heni is. 16 évig álmodozott, hogy egyszer eljut ide. Pedig a városnak korántsem a jó oldalát látta meg először.

 

 

Túlélte az extrém mexikói túrát a Fókusz műsorvezetője!

Tokár Tomi mintegy ötezer kilómétert autózott, napokig térerő, navigáció nélkül csak az előtte lévő porfelhőt követve. Kapott ugyan egy evakuációs kártyát a mexikói határnál, hogyha baj van, felhívhassa az azon lévő számot és akkor kimentik helikopterrel,- de amikor több napi nem alvás után végre, a drogkartellek és kóborkutyák mellett elbóbiskolt- aligha tudta volna ezt megtenni.

Exkluzív: Mihalik Enikő egyre több időt tervez Magyarországon tölteni

A világhírű magyar szupermodell, Mihalik Enikő ezúttal kivételesen nem a kifutón csillogott. Az első Syoss Hair and Fashion Award gála zsűritagja volt, ahol divattervezőket és fodrászokat díjaztak. Enikő az egyik legismertebb magyar modell, aki már 12 éve New Yorkban él. A nyüzsgő nagyvárosban már egy maroknyi összetartó magyar közösség jött össze a divatvilágból.

Elképesztő felvételek: így néz ki most Los Angeles a pusztító tűz után

Malibu a világ egyik leghíresebb és legdrágább üdülőövezete. Hollywoodi sztárok otthonai, nyaralói sorakoznak a part mentén. A nemrég itt pusztító tűz nyomait Tokár Tomi mindenütt látta maga körül. Az évek óta Los Angelesben élő Szabó Gál András szerint már régóta nem szabadna itt építési engedélyt kiadni és engedni, hogy az ember terjeszkedjen. A tűz ugyanis most már menetrendszerűen érkezik.  

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való