KERESÉS search-close

Az állatorvossal a hátán szökött meg egy kutya a dokitól

szerző:
2016.01.25. 11:22
Az érthető, hogy a háziállatok nem szívlelik, ha állatorvoshoz kell menni, de az már kevésbé, hogy akkor ez a rémült jószág miért úgy oldott kereket a rá váró műtét elől, hogy magával vitte az egyik doktort is, méghozzá a HÁTÁN!
Egy állatorvosi rendelő kamerája rögzítette az esetet, melynek során három embernek sem sikerült legyűrnie a műtét előtt álló ebet, hogy beadjanak neki némi nyugatót. Az állat ugyanis nem hagyta magát, és egy ponton elszabadult, ráadásul úgy, hogy közben az egyik orvos még a hátán volt. Ez nem zavarta különösebben a jószágot, egyszerűen magával vitte a meglepett dolgozót.

Az állatorvossal a hátán szökött meg egy kutya a dokitól

Csodálatos látvány, ahogy a nő pattog a kereket oldó eb hátán, mögöttük pedig ott csapkod a póráz is. A rendelő többi munkatársa először elképed a látottakon, majd nem bírják tovább, és kitör belőlük a nevetés.
 
 

Lájkolja a Villanyleót!

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való