KERESÉS search-close

Diákkal szexelt a tanárnő, perelné a fiút

szerző:
2016.02.25. 14:11
Lefeküdt egy tinédzserrel egy texasi tanárnő, aki bíróság elé állítaná a srácot, sőt mi több, még az anyját is.
Diákkal szexelt a tanárnő, perelné a fiút
Lefeküdt egy tizehét éves diákkal, majd feljelentette őt egy harmincegy éves tanárnő,


sőt mi több, a fiú anyját is bíróság elé állítaná.


Tanya Ramirez egy texasi gimnázium korábbi tanára és edzője volt amikor sms-ezni kezdett az akkor tizenhét éves Tristannal. A srác 2014 egyik tavaszi éjszakáján látogatta meg a tanárnőt némi hálószobai korrepetációért. A srác egy óvatlan pillanatban elővette a mobiltelefonját és egy közel


tíz másodperces videót készített az aktusról,


amit elküldött a barátainak, majd a közösségi oldalán is posztolt.

A tanárnő nagyon megdöbbent, amikor kiderült, hogy a srác felvette az őrületes tanítást, hiszen ő teljes mértékben megbízott egy tizenhét éves tinédzserben.

A srác valószínűleg csak hencegni szeretett volna a felvétellel. Állítása szerint túlságosan részeg volt akkor, amikor megtörtént az eset és


a felvételeket teljesen véletlenül küldte el tizenegy embernek.


Ramirez-t az eset után eltiltották a tanítástól, most pedig magánélet megsértése miatt perli a srácot és az anyját. A fiú anyja azért harcol, hogy a tanárnőt nyilvánítsák szexuális ragadozónak, ami a tengerentúlon igen komoly következményekkel jár.

Hazánkban is történt már hasonló eset. Ha vizsgálat indul ellene, akár ki is zárhatják a Pedagógusi Karból azt a tanárnőt, aki állítólag évekig intim kapcsolatban volt egy diákkal. A Pedagógusok Etikai Kódexe ugyanis elítéli a tanár-diák közti szexuális kapcsolatot. Részletekért kattintson a képre:

Diákkal szexelt a tanárnő, perelné a fiút
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való