KERESÉS search-close

Zuckerberget fenyegeti az Iszlám Állam

szerző:
2016.02.25. 10:27
Az Iszlám Államhoz közeli Kalifátus Hadsereg Fiai nevű csoport megfenyegette a Facebook és a Twitter-atyját, Mark Zuckerberg-et és Jack Dorsey-t a legújabb propagandavideójában, amit szerdán publikáltak. 
Zuckerberget fenyegeti az Iszlám Állam
Az indok: a világ két legnépszerűbb közösségi oldala nem támogatja, sőt, ellehetetleníti a terrorista szervezetek megjelenését és tevékenykedését a közösségi platformokon.

A huszonöt perces videóban többször feltűnik a két vezérigazgató.


Zuckerberg és Dorsey képét néhol golyóütötte nyomok borítják a felvételeken.


A videóban azt ígérik a terrorista szervezet tagjai, hogy hamarosan a két vezér lesz végérvényesen törölve, sőt már több ezerfiókot feltörtek, és számos Facebook-csoport is a kezükben van. 


"Ha töröltök egy profilt, tizen lépünk a helyére" 

- szól a fenyegetés.

via vocativ

Brutális kegyetlenkedések, hidegvérű kivégzések, halál, pusztítás és rettegés. Ez kíséri mindenhol az ISIS megjelenését. Eddig úgy hittük, hogy ez tőlünk, Magyarországtól jó messze van. Tévedtünk. Nemrég az Iszlám Állam fekete lobogóit tűzték ki egy bosnyák faluban, ott ahová több tucat mudzsahed harcos költözött és ahol állítólag nemrég még titkos kiképzőtábor is működött. Mindez légvonalban mindössze 100 km-re a magyar határtól. A témáról készült riportunkat a képre kattintva nézheti meg:

Zuckerberget fenyegeti az Iszlám Állam
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való